Kalabaliken i Frankrike tilltar – Hela 80% av franska folket kräver Macrons avgång – Jag föreslår att han ska beskattas progressivt

Hela 80% av det franska folket verkar ha tröttnat på den f.d. Rothschild-bankiren Emmanuel Macron som president och vill ha en folkomröstning som plockar bort honom. Källa: https://www.nyatider.nu/folkomrostning-for-att-kunna-avsatta-macron-stodjs-av-stor-majoritet/ Macron valdes med 66.1% i maj 2007 i andra valomgången. Källa: https://en.wikipedia.org/wiki/Emmanuel_Macron

De som är mest benägna att få bort den globalistiska bankiren från presidentposten är givetvis kommunister som ser hur ojämlikheten ökar och gör det svårt för många människor, men givetvis också högernationalister som ser vad som skett med landet under globalismen.

De missnöjda människorna finns givetvis även bland den stora massan som lurats av medierna att rösta på honom, men först nu insett konsekvenserna av att betrakta medier som kontrolleras av monopolkapitalet.

66% av fransmännen stödjer protesterna och bara 32% är emot protesterna. Källa: https://www.thelocal.fr/20181128/yellow-vests-80-percent-of-french-people-consider-macrons-measures-are-insufficient

Jag kan enbart rekommendera att Macron utlyser nyval, om det är sant att 80% är missnöjda och 66% stödjer protester som skadar Frankrike. Ingen har intresse av fortsatt kalabalik i Frankrike, inte ens Macron, så vida han inte vill bli huvudet kortare vid en fransk demokratisk revolution eller leva i landsflykt och rädlsa resten av sitt liv.

Det franska folket behöver, i min mening, en fjärde väg. Inte Rothschildbankirer, Inte högernationalister och inte globalistiska kommunister, men snarare en mer balanserad vänsternationalism som tar Frankrike ut ur EU, går med på att sätta fransmännens intressen främst, samt skapar mer jämlikhet inom nationen för att tillfredställa socialister och kommunister, men även gör att Frankrikes imperialism får ett slut, eftersom den skapar misär i världen.

För att skapa ett ekologiskt hållbart Frankrike så behöver inte bensinpriserna höjas mer genom beskattning, men man måste ge folket bättre ekologiskt hållbara alernativ som ex. enbarnspolicy, solcellssubventioner, elbilssubventioner för små lätta fordon, men även billig kollektivtrafik. När fransmännen har gått ur EU och får upp en tullmur så kan monopolkapitalet, inkl. Macron, beskattas rättvist genom progressiv beskattning.

Här är gula västarnas kravlista för att sluta med protesterna:

Gula Västarna: De ursprungliga 42 kraven – och de nuvarande 25 kraven

Lastbilschauffören Eric Drouet, en av ledarna för de Gula västarna har arresterats ett par gånger och är misstänkt för att ha organiserat ”olovliga demonstrationer”:

Vart går Gula västarna?

(Jag misstänker att en demokratisk revolution också s.a.s. kan bli ”olovlig”.)

4 reaktioner till “Kalabaliken i Frankrike tilltar – Hela 80% av franska folket kräver Macrons avgång – Jag föreslår att han ska beskattas progressivt

 1. Håller med om mycket! – men enbarnspolicy är förödande. Ett barn utan syskon som får all uppmärksamhet o skäms bort av de vuxna, läs hur det gått i Kina, de har frångått det kommunistiska tvånget på det området tack o lov 😉

  1. Jag vet inte om det är skadligt med ett eller tvåbarnsbarnpolicy om vuxna har pedagogisk kunskap för barn, samt att samhället är jämställt.

   Jag har sett syskon som är extremt egoistiska och fientliga mot varann. Jag som är ensambarn visade med min fostran hänsyn till gamla människor och har utvecklats till en person som tar ansvar. De allra flesta som jag känner som är syskon tar inget ansvar för någonting, De glider bara runt eller snackar skit och tycker att någon annan ska ta ansvar, eller gnäller på de som tar ansvar.

   1. Menade inte att dra alla ensambarn över en kam! Sälvklart finns stora egoister bland syskon och tvärtom bland ensambarn! Vad jag vill säga är att det är förödande att styra över något så komplext. Vi ska inte backa bandet in i ofrihet utan istället satsa allt på att hjälpa varandra att bli ansvarstagande individer, människor kapabla att ta ansvar för vad de beslutar, inte besluta åt dem!

    Min bästis från skoltiden är ensambarn, vi är vänner än ;)

    1. Det går inte att hjälpa alla att bli ansvarstagande. De måste utvisas eller låsas in på mentalsjukhus, eftersom de är samhällsfarliga.

     Människor som, av efterblivenhet eller sekteristiska skäl, vill dränka Sverige med efterblivna eller sekteristiska barn kan du INTE alltid hjälpa på annat vis än att vidta lämpliga åtgäder.

     Gör man INTE det så leder det till lidande för barnen. Överbefolkningen leder även till utrotade djur och en kal öken. Det är både matematiskt bevisat och evidensbaserat genom annan forskning. Vi behöver nedväxt till balans med naturen.

     Det är ett mycket ansvarslöst beteende av olika tillväxtsekter som pågår och som endast 7 individer i Sverige tagit avstånd ifrån, i valet 2018.

     Jag skulle gärna vilja att du blir en av oss, Cornelia, även om det måste vara någon djävla ordning i ett parti.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s