Hör sekternas käbblande hemma i ett upplyst samhälle?

Via Dokus attack mot Sveriges Unga Muslimer inser jag att islamisterna visar prov på antizionism. Bra. Zionisterna visar prov på på anti-islamism. Bra. Men tanken på att de extrema stroferna ur islamism och zionism är ungefär lika dåliga tycks nästan aldrig gå upp för sektmedlemmarna själva, märkligt nog.

Är det inte konstigt så här år 2019? Är det inte bisarrt? Borde inte de här lastgamla sekterna rimligtvis ha skrotats för länge sedan, åtminstone av alla med ett IQ över typ 70, eller möjligtvis enbart leva kvar på fåtalet mentalsjukhus?

Bild på Davidsstjärna kombinerad med ett hakkors

Syftet med sekterna tycks vara konflikt. Demiurgen (eller de som hallucinerade dennes röst), uppfann helt tydligt alla de här ideologierna som alla är på kollisionskurs med varandra av UPPENBARA skäl, för den som undersöker stroferna öppet och skeptiskt. Kristendomen, trots Jesus, har sin egen historia av korståg, inkvisition och massmord (förmodligen p.g.a. gamla testamentet).

Sekterna tycks alla ha en vilja av att se sig som utvalda, överlägsna och skapa konflikt. Kan möjligtvis Demiurgen, som de alla tillbedjer, ha aktier i vapenindustrin?

Hur vore det att överge de sekteristiska politiska ideologierna och bli fredliga och vetenskaligt lagda? I min mening är ni som håller på med sekterism år 2019 underlägsna helt vanliga normalintelligenta människor. Varför lägger ni inte av tvärt? Förstår ni inte att människor kanske tycker att beteendet är tragikomiskt?

Se på er själva! Kolla vad ni håller på med! Låt mig, i all välmening, hjälpa er på traven bort från sekterismens och fulmediernas samlade lögner! De är närbesläktade lögner och repeterad vilseledning. Här lite intelligens.

Mer intressant:
https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2017/05/10/oversattning-paul-craig-roberts-hur-informationen-kontrolleras-av-washington-israel-och-troll-vilket-leder-till-var-forodelse/
https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2017/10/29/dokument-bakom-kulisserna-vilka-svenska-politiker-i-eu-gillas-av-monopolkapitalisten-george-soros/
https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2016/06/08/religios-sekterism-det-muslimska-brodraskapets-hemliga-program-oversatt-till-svenska/
https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2017/01/11/yttrandefrihet-att-kritisera-agarforhallandena-i-svensk-massmedia-kan-leda-till-uteslutning-ur-sverigedemokraterna/

En reaktion till “Hör sekternas käbblande hemma i ett upplyst samhälle?

  1. ”Syftet med sekterna tycks vara konflikt”
    Korrekt och det är därför sekterna skapas och uppmuntras av imperialister som vill de berörda folken illa.
    Genom att de fientliga imperialisternas intelligentia är pålästa lyckas dom dupera många att det handlar om intrinsiska och spontant framvuxna fenomen.
    Att IQ inte hjälper för att ta sig ur hänger samman med att inte bara sektens uppkomst är en manipulation utan att även de yttre betingelserna och aktörernas uppsättning politiker har manipulerats av samma imperium på ett ganska irreversibelt sätt.
    Ingen av kontrahenterna kan räkna med positiva reaktioner från imperiet om dom agerar för att enas mot imperiet.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s