Aloha – Tulsi Gabbard – En helt fantasisk amerikansk presidentkandiat

Tulsi Gabbard för i sitt fantastika tal samman patriotism och nationalism med fred och social välfärd, med mycket stor trovärdighet. Det var bara två saker i talet som var mindre bra som kan skippas i framtiden, eller göras tydligare och mer trovärdigt, anser jag.

Det är uppenbart att alla amerikanska soldater INTE frivilligt ställer upp i USA:s krigsmaskineri av ”kärlek” till USA eller sin nästa. Felet tycks, i min mening, komma ur att Tulsi inte verkar vilja tro att det existerar psykopater även i USA:s militär.

De amerikanska soldaterna belönas med högre lön beroende på hur farligt området där de tjänstgör är. De kan belönas av adrenalinet i kampen eller av perversioner också.  Psykopater fungerar inte likadant mentalt som vanliga människor. Att inte förstå detta är naturligtvis extremt farligt.

Tulsi nämner två av sina fredliga idoler, Martin Luther King och John F Kennedy. Deras öden, d.v.s. död genom gevärskulor, borde göra Tulsi medveten om både existensen av psykopater, samt nödvändigheten av att välja sina framträdanden med stor omsorg, åtminstone om man är en ledare för fred och för folkets väl mot korruption och mot rasism.

Bild på Martin Luther King Bild på John F Kennedy

Flera av de stora människor som fått sätta livet till p.g.a. psykopater har jag förevigat här under citat om demokrati. Bland korrumperade och rasister finns det naturligtvis väldigt många empatilösa psykopater, och kanske finns flera av de allra farligaste psykopaterna alldeles för nära Tulsi, psykopater som påhejas av massvis med grundlurade människor i Demokraterna.

Det andra är det motsägelsefulla i att Tulsi inte ser något som helst problem med blandningen av diametralt olika sekteristiska ideologier, trots att hon tagit upp problemen med terrorism och rasism, som härstammar ur just sådana psykopatiska politiska sekteristiska doktriner.

Malcolm X mördades p.g.a. motståndet mot beteendet i just en sådan extrem sekt, en sekt vars ledare inte gillade hans kritik mot beteendet. Han minglade först kärleksfullt med denna sekt, var dess marionett, som om den var en av alla andra kärleksfulla sekter. Bittert fick han erfara motsatsen genom en kula.

Bild på Malcolm X

Fler står under dödshot från sekten. Så var intelligent! Håll hårt på säkerheten Tulsi! Välj medarbetare och säkerhetspersonal med stor omsorg! Undersök bakgrund och religiös tillhörighet noggrannt! Använd kunniga psykologer och gärna hjärnskanning vid urvalet av medarbetare och säkerhetspersonal!

Aloha! Lev länge och väl, Tulsi! Endast så kan du sprida maximalt med medkänsla!

Mer intressant:
http://thesaker.is/interesting-message-by-tulsi-gabbard/

Se och lyssna på USA:s presidentkandidat fredskämpen Tulsi Gabbard!

Tulsi Gabbard Is Driving the MSM Bananas

3 reaktioner till “Aloha – Tulsi Gabbard – En helt fantasisk amerikansk presidentkandiat

 1. Tulsi Gabbard kommer att få det svårt att driva valkampanj. Hon behöver sannolikt storfinansens kapital och kunna köpa sig propaganda och inflytande som alla andra presidenter tvingats göra och det är nog inga fredsaktivister som sitter på dessa pengar. Det finns förstås även hederliga och goda krafter som vill ha fred och rättvisa.
  Allt i USA kostar. Dessutom kommer hon att tvingas slåss mot det dominerande privat-finansierade mediaetablisemanget och dess ägare, det (militärindustriella komplexet) som sitter med fingrarna i syltburken sedan länge och styr medierna och politiken. Konspirationer ,lögner och anklagelser kommer sannolikt att hagla mot henne ju närmare valet kommer. USA är väl vid det här laget redan etablerat som lögnerna och konspirationernas förlovade land.
  Men man kan ju hoppas på det bästa, dvs att många vanliga medborgare genom erfarenhet bittert fått lära sig hur systemet fungerar och kan avslöja bedragarna. Hur kollrade man bort Bernie Sanders i förra valet? Genom medierna och propaganda?
  Min huvudargument är ”lita aldrig på den politiska och ekonomiska makten” De visar sig nästan utan undantag vara patologiska ”yrkeslögnare”. (ändamålen helgar medlen).

  1. Tveksamt. Jag tror att de monopolkapitalistiska medierna och deras taffliga journalister är livrädda för Tulsi. Hon är inte född i farstun.

   Även de korrumperade Demokraterna i DNC är nog livrädda. Hon kommer få massvis med pengar av vanligt folk. Garanterat. Förmodligen mer än Sanders.

   Om hon INTE får bli Demokraternas presidentkandidat är det faktiskt mycket märkligt. Då måste nog Demokraterna splittras i två partier och Tulsis del, de ”demokratiska socialisterna” bör nog då valsamverka med de fredligare libertarianerna och De Gröna.

   Sanders mörkades i monopolkapitalisternas medier i primärvalen. Likväl var han den populäraste kandidaten hos folket. Han kollrades således inte bort av medierna, även om de mörkade honom. Det var korrumperade demokrater i DNC som kollrde bort honom från kandidatposten.

   Visst kan Tulsi vara en del av samma sjuka spel. Det lär i så fall visa sig. Möjligtvis kommer de använda hennes sekttillhörighet som vapen mot henne, men det kan slå väldigt fel i USA, där människor är extremt sekteristiska.

   Hennes sekt tycks nämligen vara jämförelsevis sympatisk, uppmanar människor att undersöka sin spiritualitet själva, samt gör komedi av den obehaglige Demiurg-figuren. Det kan få vilken Jesus-dyrkare som helst att hålla med.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s