Medierna i USA mörkar Tulsi Gabbard medvetet från USA:s presidentvalskampanj – En dålig taktik?

Monopolkapitalets giriga medier är livrädda för Tulsi Gabbard. Lätt att förstå. Patriot, imponerande CV, påläst, intelligent, retoriskt fulländad, karismatisk, fredlig och medmänsklig för välfärd i USA. Få republikaner eller demokrater kommer ha en chans mot henne.

Bild på Tiulsi Gabbard

Gabbard får inte ens negativ publicitet, likt den Trump-cirkus som Donald Trump profietat på enormt. Så djävla skitnödiga blir USA:s monopolkapitalistiska medier när de hör namnet Tulsi Gabbard. Tulsi måste alltså mörkas till varje pris.

Mörkning är en av fyra vägar de kommer kunna undvika hennes ledarskap. Bernie Sanders utsattes för liknade mörkning som Tulsi Gabbard. Det fungerade inte.

Den andra vägen är massmedial drevning, likt den mot Juholt, i Sverige,  vilket fungerade mot honom, men sannolikt inte kommer fungera mot Tulsi. Sannolik drevning kommer sannolikt inrikta sig mot hennes spirutialitet och hennes sekts komedi mot Demiurg-figuren i gamla testamentet, som kan jämföras med George Carlins parodi av Demiurgen, (MP4), men hennes sekt har faktiskt en mer Jesus-lik syn på Gud som rimmar väl med nya testamentet och de flesta amerikaners Guds-tro, tror jag, så en sådan drevning kommer sannolikt också slå väldigt fel i USA.

Den tredje vägen är att den korrumperade eliten i Demokraterna korrumperar bort henne i DNC, i strid med folkviljan, som de gjorde med Bernie Sanders, vilket fungerade. Sanders gjorde felet att INTE bryta sig loss ur de korrumperade Demokraterna och istället ge folket ett bättre demokratiskt alternativ. Slutresultatet av att stödja krigshöken Hillary Clinton blev istället att folket valde att rösta in Donld Trump, som använde delar av Sanders retorik för att vinna valet. Kommer Tulsi Gabbard begå samma fel? Tveksamt. Hon verkar vara intelligentare än Bernie Sanders. Hon kommer knappast sätta sig i knät på de allt mer slaknade bombliberalerna frivilligt.

Den fjärde metoden är förmodligen politiskt mord. Det har blivit monopolkapitalistisk ”kultur” överrallt i världen, tycks det, och har varit mycket effektivt och är förmodligen relativt billigt. Psykopater finns det relativt gott om och de tycks ofta ha uppbackning av andra psykopater.

Men OM Tulsi bara skyddar sig väl rent fysiskt så kan hon nog bli president ändå. Som militärpolis och populär inom USA:s militär har hon säkerligen massvis med kompetens att tillgå på det området. Det viktiga är att rekryteringsprocessen av säkerhetspersonal och människor i hennes närhet är oerhört professionella och använder rätt individer med lång dokumenterad och verifierad lojalitet till hennes politiska inriktning.

Där måste Tulsi granska noggrannt. F.d. republikaner och andra bombliberaler är givetvis uteslutna. Nya medlemmar och medlemmar i välkänt våldsamma sekter likaså. Djupt kristna som visat för mycket vänlighet till gamla testamentet, eller till Israels massmord och etniska rensning, är naturligtvis extremt farliga. Både troende judar och muslimer kan vara extremt farliga naturligtvis, med tanke på vad som nedtecknats i deras sekteristiska politiska doktriner och psykopatiska s.k. ”visa protokoll”och vad de helt evident faktiskt gör mot människor i världen. Hjärnskanning kan vara en god hjälp.

Annons

2 reaktioner till “Medierna i USA mörkar Tulsi Gabbard medvetet från USA:s presidentvalskampanj – En dålig taktik?

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s