Beröm och kritik till Hanif Bali som petar på varbölden, men han är inte konsekvent

Helt rätt ton menar Toklandet som detekterar bullshit och jag håller med. Tonen är bra. Klarspråk är bra. Så låt mig fortsätta det utmärkta detekterandet som både Toklandet och Hanif Bali faktiskt har gjort, genom att kritisera Balis egen bullhit!

Bild på Hanif Bali med vapen
Den bombliberala högern massmördar människor i hela världen. Hanif Bali är med i detta s.k. ”moderata” parti. Oklart varför.

Hanif Bali tillhör ett bombliberalt parti som sitter i USA:s konfliktskapande knä och har en mycket intressant riksdagspolitiker. Deras förra partiledare menade att ”vi skulle öppna våra hjärtan” i linje med George Soros ”open society”, vilket gynnat tillväxten av asylbaronsindustri i Sverige. Denne f.d. partiledare jobbar numera som ”senior rådgivare” för samma bank som George Soros var storägare i.

Flera av Balis partikamrater ”gillas” av samme George Soros i hans mycket intressanta dokument. Balis partikamrater har länge hetsat och infört sanktioner i strid med FN:s regler åt USA:s militärindustriella komplex, mot Putin, mot al-Assad, och mot Maduro, vilka ALLA ÄR demokratiskt valda presidenter.

Av en ”ren slump” (ironi) är det exakt detta militärindustriella komplex som satt vapen i händerna på de här extrema islamisterna, utbildat dem, ibland döpt om dem till ”moderata rebeller”, som om deras beteende på minsta vis har varit ”återhållsamt”.

Det finns knappast något ”moderat” eller ”återhållsamt” med Moderaterna, utom MÖJLIGTVIS Hanif Bali och kanske Anne-Marie Pålsson, men allvarligt bäste Hanif, vad är egentligen ”återhållsamt” med att tillhöra ett sådant klandervärt parti?

Hanif Bali har förstånd, men varför han inte använder detta förstånd och startar ett riktigt ”moderat” parti och leder det rätt, och istället låter sig hunsas av dessa mördare och psykopater, är för mig ett mysterium. Bali är inbjuden till Valsamverkanspartiet om han, mot förmodan, skulle ha svårt att nå 4% för ett riktigt anständigt moderat kapitalistiskt parti.

Fortsatt underkastelse till ”Moderaterna” är faktiskt ”bullshit”, bäste Hanif Bali!

7 reaktioner till “Beröm och kritik till Hanif Bali som petar på varbölden, men han är inte konsekvent

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s