Kajsa Ekis Ekman besöker Venezuela – Svensk media ignorerar FN – Militären demokratilojala – Juan Guaidó INTE folkvald

En av Vetenskapliga partiets stora favoritjournalister, Kajsa Ekis Ekman, har nyligen besökt Venezuela.  Som kommunist är Ekis inte opartisk, men inte heller media i övrigt, vilket Ekis pekar på. Två artiklar har publicerats i Aftonbladet. Vi citerar två särskilt upplysande citat ur de utmärkta artiklarna.

Så tvingas Venezuela kapitulera
Kajsa Ekis Ekman i Caracas:
Sanktionerna är olagliga och ett hot mot befolkningen. Del 1

Bild på Kajsa Ekis Ekman
”En FN-rapport har pekat ut att sanktionerna mot Venezuela strider mot folkrätten och innebär en akut risk för landets befolkning.” … ”Sedan Trump för en månad sedan förklarade sig beredd att anfalla Venezuela militärt, har över femhundra artiklar skrivits om landet i svensk press. En enda nämner FN-rapporten.”
/ Kajsa Ekis Ekman

Gräsrötterna tar strid
Kajsa Ekis Ekman i Venezuela Del 2:
USA och EU underskattar folkrörelserna.

Bild på Kajsa Ekis Ekman
”Vem fan är Juan Guaidó? Vi röstade inte på honom! Vi röstade på Maduro! Och nu går den där runt och säger att han är president!” … ”Mannen som USA, EU och Margot Wallström har bestämt är Venezuelas president är helt okänd här. För en månad sedan hade folk aldrig hört talas om honom, än mindre röstat på honom. Det enda val han ställt upp i är som parlamentsledamot för landets näst minsta delstat Vargas. Han kom då tvåa med 90 000 röster. Men efter att ha blivit uppmanad av USA:s vicepresident Mike Pence utropade han sig själv till president.”
/ Kajsa Ekis Ekman

För det viktiga arbetet som VERKLIGEN behövs i Sveriges mediamörker får Ekis nio digitala rosor av Vetenskapliga partiet. Det är hon värd.


Bild på Kajsa Ekis Ekman

Tack för tipset går till den mycket fredlige kommunisten och läkaren Anders Romelsjö på Global Politics. https://www.globalpolitics.se/visste-du-detta/

2 reaktioner till “Kajsa Ekis Ekman besöker Venezuela – Svensk media ignorerar FN – Militären demokratilojala – Juan Guaidó INTE folkvald

 1. ”Guaidó was elected President of the National Assembly of Venezuela in December 2018, and was sworn in on 5 January 2019”
  Kan detta från Wikipedia möjligen vara sant? Smart att säga att i och med att ”vi” röstat på Maduro så är det det resultatet som ska gälla.

  1. 90’000 människor i Guaidós provins röstade på honom. Han blev tvåa i sin provins.

   Det som sker kan liknas vid att vicepresidenten av Ryssland övertygar tvåan i typ Stockholms regionval och övertygar Högsta domstolen i Sverige att utse den personen till Sveriges president.

   Nästan ingen svensk vet vem som blev tvåa i Stockolm, utom i Stockholm, än mindre har Sveriges folk röstat in landsförrädaren som agerar spelpjäs för att Ryssalnd ska kunna stjäla svenska naturtillgångar.

   FN fördömmer naturligtvis sanktionerna och inblandningen i landet, precis som de kommer fördömma ev. krigsförbrytelser mot denna demokratiska suveräna stat.

   https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2019/02/23/kajsa-ekis-ekman-besoker-venezuela-svensk-media-ignorerar-fn-militaren-demokratilojala-juan-guaido-inte-folkvald/

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s