Kritik – Chang Frick – Mediernas auktoriteter har alltid lurat oss

Frick skriver en intressant bloggpost, men låt mig kritisera att han verkar missa möjligheten att auktoriteter kan ha ekonomiska intressen av att vilseleda, d.v.s. korruption. Likväl är bloggposten läsvärd.

Frick kunde ex. ta upp att det finns en mycket storvulen auktoritet som varit med med i ett parti som har placerat Dekorimamannen i Riksdagen, enligt Sven Anér, samt har hotat med att pistolkulan kan komma inifrån, om de inte lyder honom, och att samma auktoritet därefter blivit senior rådgivare för främmande makts storbank, som av en ren slump (ironi) har haft en storägare som har ett väldigt öppet hjärta för massmigration till Europa och proppsat för finansieringen av s.k. ”moderata rebeller” … som vill avskaffa demokratin i Syrien åt Israel-lobbyn i USA.

Denne storägare har dessutom lyckats med bedriften att spekulera mot olika valutor i Europa, efter att de har gjorts sårbara genom politikeradelns beslut, enligt dokumentären Novemberrevolutionen av Dan Josefsson. Detta har dessuotm kunnat ske i land efter land i Europa, med påföljande EU-vurm, utan minsta misstanke om de EU-vurmande auktoriteternas korruption.

Att Frick gör reklam för samma klandervärda EU-vurmande parti, som mist all trovärdighet, har jag full förståelse för. Varje journalist har räkningar att betala. Att Frick kan avdramatisera den ryska björnen och samtidigt få reklamintäkter från detta Nato-vurmande, rysshetsande och bombliberala parti är dock ett stort mysterium.

Det är bara att gratulera Frick, men mig lurar inte de ”moderata” auktoriteter som reklameras på hans sida. Jag känner spelet. Det är enbart ett sätt att lura valboskapen att rösta på samma gamla EU-vurmande visa som vanligt. Chang Frick själv kan vara grundlurad, men jag misstänker att det är en fråga om intäkter. Varken mer eller mindre. Det handlar inte om principer.

Mer intressant:
https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2017/01/15/respekt-eftermalet-fran-den-tyske-visselblasaren-udo-ulfkotte-som-slutade-presstituera-sig-at-nato/

https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2019/02/19/berom-och-kritik-till-hanif-bali-som-petar-pa-varbolden-men-ar-inte-konsekvent/

4 reaktioner till “Kritik – Chang Frick – Mediernas auktoriteter har alltid lurat oss

 1. De etablerade medierna har mer eller mindre alltid varit ”lögnfabrikörer”, antingen på kommersiell eller politisk grund. Det gäller att få ut ”budskap” och ”väcka intresse” med ”känlolivet” som insats. Den blaska som inte förmår att väcka känslor och dramatik riskerar att förlora läsare. Det är exakt så mediemarknaden fungerar.

  Vad som faktiskt är ”sant” har tyvärr en underordnad betydelse i sammanhanget, eller kan rent utav vara hämmande på försäljningen till läsekretsen eller prenumeranter. Allt måste ut snabbt och gärna utan kontroll eller närmare analys.

  Det handlar om ett konkurrensförhållande om läsarnas intresse. Men även för att kunna sälja sin vara och därigenom kunna påverka opinionen i en eller annan riktning. Politiska och ekonomiska aktörer använder medierna som pedagogiska spelmarkörer på den sociala marknaden, för att driva igenom sin politiska agenda. Gärna med floskler, åsikter och lögner.

  Det finns som tur är även sociala medier, bloggare och redaktioner som strävar efter fakta och som inte önsker delta i etablisemangsmedias kommersiella och politiska ”fulspel”. Det är dom vi behöver leta upp.

  1. Jo, man vill gärna tro att det finns sociala medier, bloggare och redaktioner som strävar efter fakta och som inte önsker delta i etablisemangsmedias kommersiella och politiska ”fulspel”.

   Men plötsligt kan man inse att man är lurad där också. I ett allt mer kapitalistiskt och kortsiktigt girigt samhälle, där människors värde mäts i ”status”, så tycks det mesta vara till salu, även deras själar/åsikter.

   Det finns undantag, men de tycks vara väldigt få. Folket tycks heller inte vara förmögna att välja dem till ledande positioner.

   Istället för glada amatörer som tänker själva och reagerar fullkomligt mänskligt och normalt på de missförhållanden som finns, så väljer folket in profftyckare som är helt strömlinjeformade med den lögnaktiga agendan som döljer verkligheten.

   Folket är oftast helt omedvetna om det censurmaskineri som kontrollerar deras sociala medier, samt helt ägda av propagandan som den innehåller.

   https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2014/01/24/p-ga-bloggportalers-smygande-censur-en-informationsvideo-fran-en-vietnamesisk-psykolog/

  1. Verkar vara en mycket intressant artikel. Vore trevligt att läsa den i sin helhet, men jag vet vad som kommer presenteras ungefär. Trollet är funnet. USA och Israel-lobbyn blandar sig vår politik och alla andra länders politik samtidigt som de pekar på Ryssland. Ur-källan till trollens maffiametoder är med stor sannolikhet de psykopatiska ”Sion vises protokoll” och i sin tur en gubbe som fick en sten i huvudet när han klättrad upp i Demiurgens berg och utsåg sitt eget folk som det av gud utsedda folket, likt en liten Hitler.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s