Beröm och kritik – Jan Emanuel Johansson – De är inga IS-resenärer – de är satans mördare

Tidigare har jag berömt och kritiserat Hanif Bali. Nu är det dags för Socialdemokraten Jan Emanuel Johansson som framträder genom den Nazisionistiska tidningen GP, som vill inskränka yttrandefriheten för socialister och kommunister i Proletären ihop med DN.

Men jag berömmer Jan Emanuel Johanssons ledarskap att säga som det är, även om han, i min mening, försmutsar sig genom att välja GP.

Det finns väl ingen som på nyspråk kallas för utvandrande ”IS-resenärer” som INTE visste att ”resenärerna” skulle göra sig skyldiga till åtminstone medhjälp till jakt på minoriteter, folkmord, avrättningar och krigsbrott, redan innan de åkte till Syrien, förutom kanske vissa barn under 15 års ålder. Annars är det överlagt seriemord och massmord eller medhjälp till detsamma, dessutom s.k. krigsförbrytelse, eftersom det var en olaglig invasion av en suverän stat. Därom råder inga tvivel.

Johansson tar också hedervärt upp Olof Palme, en patriot och hedervärd man, som också kallade saker vid dess rätta namn. Utmärkt ledarskap av Johansson och märkligt att GP släppte igenom detta. Olof Palme kallade ex. Franco för ”satans mördare” på partikongressen den 28 september 1975. Han beskrev hur fascisterna i Europa med våId försökte kväva socialdemokratin. Palme jämförde USA:s julbombningar i Hanoi 1972, med några av de stora massmorden i Tyskland, oavsett hur de gick, vilka som ansvarade för dem, vilka som egentligen strök med och i vilka antal.

Min kritik av Johansson är att han inte publicerat via en finare media. Där hade han sannolikt även kunnat angripa sionismens massmord i Palestina eller Israel-lobbyns kontroll av USA, som massmördat runtom i världen sedan 1945, eller Sveriges rikdsdags politikeradel som begick krigsförbrytelse mot Libyen.

Vi har Saudiarabiens diktatur som stöttat s.k. ”moderata rebeller” och som nu begår krigsförbrytelser mot Jemen. Vi har EU:s olagliga sanktioner mot Venezuelas demokrati, som går emot FN:s uppmaningar om att avsluta dessa. Min kritik är även att Johansson INTE angriper alla de krigsförbrytare som han suttit brevid i Riksdagen.

Varför angrips ex. inte Israel-lobbyns lojala ”Barak Obomba”, ”Killary Clinton” och ”Donald Dump the Bomb” och deras medhjälpare fulmedierna och journalisterna, d.v.s. de som håller igång illusionist-cirkusen, utan att angripa krigsförbrytelserna, såsom ex. Democracy Now gör? Politikeradeln kritiseras INTE för medhjälp till terrorism och massmord, men givetvis är de, mer eller mindre, lika skyldiga som ”IS-resenärerna” och det är väl där skon klämmer, kan man tänka?

Seriemördarna och massmördarna är inte ensamma. Bombliberalerna i Sverige är också terrorister och massmördare. Statsterrorister.

Bild på Hanif Bali med vapen

Den bombliberala högern och kanslihushögern mördar barn i hela världen genom sina politiska val. SD vill att de ska komma ur sandlådan och samarbeta med SD, som i sin tur illusionisterna spottar på för att stärka sympatin för SD. Folket röstar på det som illusionisterna presenterar, eftersom de är vilseledda av massmedia genom lögn som döljer sanningen.

Hur känner man igen illusionismen? Den publicerar sig i illusionismens medier. Hur känner man igen försök att vara ärlig. Ärligheten publicerar sig i alternativa medier med öppna kommentarsfält, eller åtminstone i Aftonbladet om man är sosse. Var ärlig bäste Jan Emanuel Johansson! Välkommen!

Mer intressant:

Känd socialdemokrat tjänar stora pengar på flyktingar – YouTube

http://sparosverige.blogspot.com/2018/03/vinster-i-valfard.html

https://stevereflekterar.blogspot.com/2009/03/jan-emanuel-johansson-sallsynt-korkad.html

7 reaktioner till “Beröm och kritik – Jan Emanuel Johansson – De är inga IS-resenärer – de är satans mördare

 1. ”Sionismens massmord i Palestina”, varför bemödat jag mig ens att kommentera, men det är min plikt eftersom jag sitter på kunskap. Vetenskapliga partiet heter det ju.
  Jag förmodar att skribenten aldrig spenderat någon längre tid i endera område. Okunnighet är farligt! Det kan man konstatera, särskild när social medier är en plattform som når ut. Du Martin när åker vi, och gör ett studiebesök, bland vanliga människor, och lyssnar vad de har att säga. Jag är på! Jag har varit i Israel många ggr, samt i flera av Arabvärldens länder både styrd av Shia och sunni, t o m Alawiter. Min syster med familj är Sunni. Så kom igen, stå för det du säger, ”sionismens massmord”, om du fortfarande tycker det efter en resa på C:a 3 veckor, så har jag mer respekt, än den jag har nu, för det är omoraliskt att ljuga, att inte sätta sig in, ”lyssna in”, se på fakta, det är också att ljuga. Så vi börjar med 1948 och det krigstillstånd som blev då och som fortfarande råder. Det är inte fred där nu, om du trodde det , det är fortfarande krigstillstånd, och Hamas ska fortfarande ”kasta ut varje judesvin” ( svin för att gris är ett smutsigt djur) i havet. Medan Hamas ledarna har sina egna lyxjetplan i qatar, och placerar säkerhetscentraler i hus där vanliga medborgare bor, tycker de att palestinierna ska ”kämpa och inte fly”. Martin ett förslag; Då vi åker ner så gör vi en gemensam sak, du tar ett plakat och går i Gaza eller Naibus, ”gör fred med Israel”, och jag tar ett likadant i Tel-aviv, ”gör fred med palestina”, en utmaning, den kan du väl ta. Vi hörs, antar du inte denna utmaning, så är du en fegis, som sitter bakom tangentbordet och gömmer dig.
  Ha det gott,
  RJ

  1. Det enda som behövs är att bojkotta hela skiten tills Resolution 242 är uppfylld och båda parter slutar upp med krigsförbrytelser.

   Det betyder att bosättningar på palestinska områden måste bort och Israel måste avsluta sin krigsförbrytelse. Det betyder också att endast krigsförbrytande militära mål på ockuperad mark är tillåtna mål för palestinierna tills ockupationen upphört.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s