Glada Nyheter – Förmodligen fred i Venezuela vilket kan leda till världsfred

USA skäller ut sin operatör Guaidó för kuppförsöket som misslyckandes i Venezuela. Bara omkring 300 soldater av 300´000 valde att agera landsförädare mot den demokratiskt valde Nicolas Maduro. alltså endast en tusendel.
Bild som visar valresultatet i Venezuela

Kommer USA-regimens girigbukar ignorera FN och krigets lagar igen och gå in ändå, likt i Vietnam, på diktaturens sida, eller kommer detta vara början på världsfred? Föreställ er!

Imagine World peace before 11 april 2022 and balance with nature before 11 april 2027!

Högern i Venezuela bör förmodligen gå i koallition under en ledare, som kan samla dem redan nu, om de är patrioter och vill ha möjlighet att vinna nästa presidentval. Venezuelas presidentval är nämligen likt val i USA eller Frankrike, där den som får flest röster nämligen kammar hem hela potten.

Det kan bli ett s.k. ”snap election”/ ”extraval” en gång till. Då gäller det för den monopolkapitalistiska högern att vara väl förberedda och att de jobbar på demokratiskt med sin högerpropaganda via sina tankesmedjor, PR-konsulter, sociala CIA-medier, ”internettroll” och deras vanliga lögner!

Även småpartierna i Sverige uppmanar jag till fredlig aktivitet och valsamverkan, även de demokratiska partier som riskerar att åka ur nästa val i Sverige. Men folket och småpartierna bör i min mening se upp för potentiellt shadowbannade sociala medier! Ett mycket odemokratiskt fenomen.

Avänd alternativa medier som WordPress-bloggar, alternativa medier med öppna kommentarsfält, samt fria öppna forum, gärna GPL och rekommenderade av FSF, som INTE kräver inloggning för att kunna läsas!

Valsamverkanspartiet finns för er alla och det finns många hållbara argument för både fraktionering och för bred valsamverkan för alla partier, deras medlemmar, deras talespersoner, deras kandidater och för vår demokrati. Fred och välstånd till er alla och välkomna!

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s