Vetenskap – Glada Nyheter – Aftonbladets hypotes om Global uppvärmning och isbjörnar falsifierad

Aftonbladet menade att global uppvärmning gör att isbjörnarna försvinner snabbt, samt att klimatförändringar på sikt hotar isbjörnarna. Nu visar Klimatupplysningen, föredömligt med vetenskapliga evidens, att hypotesen tycks vara felaktigt. Sälarna och isbjörnarna tycks bli fetare.

Det är inget farligt att ha en felaktig hypotes, enbart att vägra inse när man har haft det, för då blir det sekterism, vilket är betydligt mer klandervärt.

Bob M Carter har tidigare påpekat att isbjörnar har klarat tidigare globala uppvärmningar. Jag har även påpekat att det finns en pizzly eller en grolarbear, som är en korsning mellan isbjörn och grizzlybjörn, som förmodligen gör att generna överlever även längre perioder av uppvärmning.

Detta tycks dock inte skapa rubriker i Aftonbladet. Jag tycker det är fantastiskt glada nyheter som borde skapa rubriker för att lätta klimatalarmisternas, miljöpartisternas och Gretas depressiva tillstånd. Tänk på de som lider i ångest! Tänk på barnen! Glädj dem i de svåra månaderna innan solen ger D-vitamin igen!

Vågar Aftonbladet rapportera de glada nyheterna? Kanske jag kan göra det? Jag behöver ett sommarjobb. Kanske Aftonbladet vill ha min hjälp att göra tidningen mer sann? Jag gillar ju faktiskt en hel del av Aftonbladets skribenter redan, ex. Linderborg och Ekis, och kan kanske hjälpa Aftonbladet rent redaktonellt bort från alla lögner som idag gör att Aftonbladet liksom står där med brallorna nere, allt för ofta, tillsammans med de andra förvillarmedierna.

Välj en hederligare väg! Anställ mig i sommar! Jag hjälper er gärna att bli mer sanna och vetenskapliga! Jag tror att det skulle kunna slå ut alla de andra medierna. Folk gillar nämligen inte notoriska lögnare.

En reaktion till “Vetenskap – Glada Nyheter – Aftonbladets hypotes om Global uppvärmning och isbjörnar falsifierad

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s