Allt mer tydligt att Skripal-fallet var en falskflagg-operation

För de av er som inte förstått det tidigare så finns nu mer evidens samlade på Global Politics. På samma vis som andra falsk-flagg-operationer så sker den ofta i samband med en övning.

”… NATO:s kemvapenmanöver som då ägde rum på Salisburyslätten, ännu ett av de fantastiska sammanträffandena.”

Medias hantering av frågan är naturligtvis sista spiken i kistan för dem. Vem betraktar sådan media och varför?

2 reaktioner till “Allt mer tydligt att Skripal-fallet var en falskflagg-operation

 1. PÅSTÅENDEN I SVT
  Propagandan är märkvärdig likom fejknews i SVT. I dag den 14 Mars

  Nu går man ut i SVT igen (i vanlig ordning) och påstår att Ryssland, Kina och Iran spionerar och försöker komma åt att påverka Sverige genom olika manövrar. Detta genom Säpochefen Bengt Friberg och andra. Om ”påståendena” skulle vara sanna och ha som syfte att övertyga allmänheten om fakta, så borde man normal sett ta fram någon form av bevis som kan övertyga allmänheten. Men nej, det gör man inte, utan påståendena hänger i ”luften” i propagandistiska syften (troligtvis).

  Det första man frågar sig är: I vilket syfte lägger man ut detta och varför vill man ”inte” hemlighålla sådant för allmänheten, när allting annat inom säpo är så förskräckligt hemligstämplat och sekretessbelagt. Jo, för att det ska skapa misstro mot sagda länder, helt i enlighet med alla pedagogiska propaganda-syften.
  Detta ”mediefläsk” så väl som mycket annat är således betämt av högt uppsatta personer i regeringen och försvarsberedningen.. Det är på samma nivå som U-båtslögnerna i Sth:s skärgård.

  Baksidan av propagandan ska naturligtvis legitimera ”vissa åtgärder” för att kunna få stöd i den allmänna opinionen, tex legitimerandet av spionage och kartläggning av politiskt misshagliga idivider med ”fel politisk uppfattning” för att kunna blockera dem på nätet. Det är den logik som föregår att:
  Man tycker sig ha fått uppfattningen om att demokratin är hotad av ”nationalister” och sk ”högerexremister” fastän det bara är vanligt folk som med rätta blivit blasèe och skeptiska till medierapportering, fejknews och lögner uppifrån.
  Av public service propagandan får även dyngmedia material att sprida ut (fångar ju intresset).
  Emelletid beskriver man inte alls hur Sverige intimt sammarbetar på högsta nivå med flera andra främmande makter och militärer (med ”rätt” politiska värderingar). Propagandahatet riktar sig enbart mot de länder som inte låter sig tuktas av USA och där är Sverige med på noterna som sig bör.

  https://samtiden.nu/2018/06/sapo-pekar-ut-ryssland-kina-och-iran/

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s