Christchurch en falskflagg-operation? – Orsaken till massmordet i Christchurch

Via uppgifter på Flashback.org om massmordet i Christchurch läser jag att massmordet baserar sig på religiösa villfarelser, men även på villfarelser om population. Det känslomässiga argumentet för att kunna massmörda är tydligen hämtat från den sannolika falskflagg-operationen i Stockholm, Sverige.

Bild på Brenton Tarrant
Klicka på bilden för fler bilder och förmodad falskflagg-story!

Gärningsmannen menar, enligt anonyma skribenter på Flashback, att den lilla flickan Ebba som dog i Stockholm, fick honom att sluta vara satirisk. Han påstås även ha skrivit denna rappakalja.

Om detta massmord i Christchuch också är en falskflagg-operation är ännu oklart, men en hel del tyder på det. Syftet är sannolikt ”konflikt”. Politikeradel och fulmediadel skapar den genom sin politik och genom sina lögner. Som den plötsligt avlidne medborgarjournalisten poängterade, strax innan han togs ifrån oss:


”Till Expo, Researchgruppen, kaviarvänstern och alla ni clowner som tror att ni besitter någon makt. Det gör ni inte, den sitter hos folket. Jag är här för att få folket att inse detta. För när folket har insett detta så kommer ni inte ha några jobb kvar. Ni lever på konflikt.”
/Bechir Rabani (Källa: Nya Dagbladet)

”For Expo, the Researchgroup, the caviar left-wing and all you clowns who believe you hold some power. You don’t, it is held by the people. I am here to make the people realize this. Because when the people has realized this you will no longer have any jobs left. You live on conflict.”
/Bechir Rabani (Source: Nya Dagbladet)

Förmodligen kommer eventet, oavsett äkthet, att öka konflikten i samhället. Säkerhetspolisens övervakning på människor i vit makt-rörelser kommer förmodligen öka, kanske även övervakningen av oss alla? Råheten hos polisen kommer kanske öka på olika vis? NMR kanske t.o.m. kan komma att förbjudas, vilket kan radikalisera dem ytterligare?

Vad kan då syftet med falsk-flagg-operationen vara? Ex:

 1. Illusionism, d.v.s. att folket ska titta på detta medan eliten kommer undan med något annat. Dagen efter 911 presenterades ex. massiv korruption i USA, men vem kommer ihåg detta idag? Håll ögonen öppna!
 2. Skapa konflikt. Makthavarna lever på att folket 99% är i konflikt med varandra. Då glömmer folket vilka som är den verkliga fienden, nämligen den korrumperade eliten (som é liten), ca 1%, d.v.s. de som gynnats allra mest av globaliseringen och EU-vurmen.
 3. Motivera folk att föröka sig, sick i stäv med vetenskapsmännens rekommendationer, eftersom de kortsiktiga och mentalt handikappade psykopaterna, som styr religioner och ekonomism, inte förstår konsekvenserna, eller skiter i dem, eller njuter av att förstöra planeten. Deras politik går, helt evident, stick i stäv med de vackra orden.
 4. Sälja vapen, larm och övervakningsutrustning.
 5. Öka rekrytering till radikal sekteristisk fundamentalism som sedan kan användas som proxy-terrorism, likt i Kosovo, Ukraina, Libyen, Irak och Syrien.

Om detta är en flask-flagg-operation, vem kan ligga bakom den? Förmodligen Nyazeländsk underrättelsetjänst och säkerhetspolis på order av sina chefer på order av deras president och/eller kanske ett dolt nätverk kopplat till Trilaterala Kommissionen. Skulle inte förvåna mig om eventet utfördes i samband med en övning, som vanligt.

Detta kommer sannolikt avfärdas med kontrollordet ”Konspirationsteorier!” … som vanligt, trots att eliten är grovt kriminell och ständigt begår krigsförbrytelser helt öppet, samt vilseleder folket bort från sanningen dygnet runt.


”När ett lands regering och media inte gör något annat än ljuger dygnet runt, hur kan då demokrati existera?. Klart att den inte kan det.”
/Paul Craig Roberts (Källa: OpEdNews 12/5/2017)

”When a country’s government and media do nothing but lie 24/7, how can democracy exist? Clearly, it cannot.”
/Paul Craig Roberts (Source: OpEdNews 12/5/2017)

Så vänta nu bara på medias lögner i afton efter de har läst av sin lelleprinter! :-)

Mer intressant:

FAKE NEWS! Den stora lögnen är inte vad du såg eller läste om, utan det som inte rapporterades

Annons

22 reaktioner till “Christchurch en falskflagg-operation? – Orsaken till massmordet i Christchurch

 1. Notrade också att bilderna på CNN, DW och Aljazeera var extremt oblodiga, såg typ något som kunde likna en deciliter utsmetat blod på en matta, och fullt med MÖNA-folk som lekte döende svanen. Med tanke på vad ett automatvapen åstadkommer när det träffar en kropp med mycket hög hastighet så var detta för mig mycket märkligt.

 2. otäckt med dessa faskflagg-operationer. Inte bara för att det är lögner mot folket, utan för att det dör människor på riktigt samtidigt som en del dödsfall verkar ”fejkade”. När det gäller dådet i New Zeeland så tycker jag gärningsmannens ansikte verkar dit-manipulerat på kroppen. På senare bilder har man pixlat hans ansikte. Varför?

 3. Jag bedömmer filmen som trovärdig och äkta, men det finns vissa egendomligheter som eventuellt skulle kunna förklaras med ytterst dålig filmkvalitè (video). och att han varit inne och röjt i moske`n en tidigare med tanke på att offren (de fleta redan verkar ligga utmed väggarna). Det vekar som om offren verkar vara träffade tidigare. (videon kan vara redigerad censurerad innan den släpptes (av vem). Man kan tydligt se att kropparna rystar till vid träffarna av kulornas effekt. Blodet på mattan syns tydligt på slutet (en matta suger upp väldigt mycket vätska) dessutom grön och ändå syns det ganska tydligt.
  Obegripligt att man skulle ”tillverka” en konspiration eller efterhandskonstruktion eller bluffa sådant (utan att få byxorna nedragna till anklarna i efterförloppet). Vem skulle riskera det?
  Falsflagg inte trolig.

  1. Det finns massvis med tveksamheter.

   Inga gråa gropar i de vita väggarna efter avfyrat höghastighetsvapen,

   Inga människor som flyr och kastar sig ut genom fönstren eller andra öppna vägar.

   Inget blod som sprutar efter att höghastighetsprojektieerna lämnar kropparna. För mig liknar det någon form av lösplugg-ammunition som skapar en luftstöt som gör att människorna rycker till, eller ev. ett paintball gevär som bara blåser luft och att de i efterhand har lagt på effekter.

   Alltihop liknar dåliga skådespelare och dåliga regissörer.

   Om han varit inne tidigare och skjutit borde människorna ha kravlat runt i kroppsvätskor över hela mattan. Väggarna hade varit nedstänkta av koppsvätskor.

   För mig ser det ut som högst en deciliter färg som målats ut med någon form av pensel enbart på mattan, fastän det borde vara litervis.

 4. Kulhål i väggar syns troligen endast om det är betong, ej om det innanväggar inlagt (bildkvaliten har för dålig upplösning för att kunna återge detta). En kula är max 1 cm bred. Blödninar uppstår inte omedelbart vid träff på kroppen (det är en hollywoodprodukt), kläder tar upp det mesta och rinner nedåt (mot mattan). Chockverkan lamslår den som träffas (de kryper sannolikt inte omkring efter träff) av ett höghastighetsvapen. Den som träffas faller omedelbart
  Man ser tydligt att folk försöker fly, (men ej de som sannolikt redan blivit träffade verkar det som), därför utgår jag från att videon är redigerad efteråt, antingen av gärningsmannen själv eller av någon annan.
  Det är aldeles för lätt att tro att det måste se ut som på en actionfilm a la hollywood där blodet sprutar.
  Filmen är hemskt äkta. Du är för konspiratoriskt laggd.

  1. Du är för godtrogen, men visst är det sant att det skulle kunna handla om gips, men det ser faktiskt ut om betong.

   Men återigen övas det på platsen där det sker en falskflaggattack, precis som i Stockholm.

   https://steemit.com/politics/@krnel/christchurch-attack-like-many-others-had-training-session-underway-with-special-forces-teams-and-armed-police-exercises

   Automatvapnet här föreställer inga små 22-kort-pistolkulor. En höghastighetskula skapar ett stort hål baktill på kroppen som med denna vattenmelon:

   http://convertinmp4.com/youtube.php?video=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DgIC54De7IW0

   Effekten av höghastighetskula 22-lång kan även ses vid mordet på JFK som var på riktigt. Hjärnan far ut på andra sidan av huvudet, men ladda ned hela videon med 360p från https://tlarsson64se.wordpress.com/2019/03/18/christchurch-massakern-fejkad/ som har både text bilder och en länk till hela videon!

   Kolla särskilt vid 10.45 när killen med huvudrollen kommer in i moskén för andra gången. Inte en enda droppe blod sprutar på väggen. Helt djävla omöjligt om det hade varit äkta.

   Detta var både gjort som avledningsmanöver gör de 100 attackerna i Gaza och som avväpningsmanöver. 100% säker, No tjafs!

 5. Dammegård tror jag inte på helt. Han vill sälja sin bok. Fast han kan ha rätt i något avseende.
  Samma sak med Swebbtv nr 46 där en person påstår att Palme inte blev mördad (men han har skrivit en bok om saken?). De vill sälja sina absurda K-teorier. ”Svammel” givetvis !

  1. När jag insåg att Stockholmsdådet pågick samtidigt som en övning, och den välkända förvillarorganisationen Expo använde kontrollordet ”konspirationsteorier” mot detta så blev jag snabbt öppen för andra hypoteser. Att fulmedia ljuger dygnet runt om allt möjligt annat gör givetvis skepticismen starkare även mot detta.

 6. Var inte öppen för andra hypoteser än de som bäst förklarar det som faktiskt hänt på plats. De kan lätt vilseleda dig. Här gäller (occhams rakkniv) Det räcker med eget förstånd och betraktelse. Andra hypoteser kan locka till intressanta uttalanden ,läsning spänning och trovärdiga förklaringsmodeller visserligen. Men de är ”ALLTID” efterhandskonstruktioner och oftast vinklade på ena eller andra sättet i något suspekt syfte eller i någons intresse.
  Konspirationsteorier har nu mer blivit en slags försörjningskälla för galningar som inte längre bryr sig om vare sig fakta, källor eller moral (ungefär som fulmedierna).

  Hylsor som klingar mot gatan? Ljudupptagning är aldeles för dålig, det är knappt att man i videon hör att han skjuter ens, ( ett höghastighetsvapen kan ju normalt knappast låta som ett luftgevär som på videon) inte konstigt att man då inte hör att någon skriker. I normala fall skulle det smälla mycket värre om ljudet vore ok.
  Anledningen till att videon är ”äkta” ligger i, att om det vore en fejkad produktion, hade man gjort den mer a la Holywood (perfekt ljud och bild, kontrast, tagning och produktionsmässig för allmänheten).
  Videon är till 100% äkta det är jag säker på. Den är dessutom amatörmässig och undermålig som statlig produktion för att tjäna propagandamaterial i något avseende.

  1. Inget sker utan att någon hade intresse av det.

   Det som bäst förklarar det som faktiskt hänt på plats är övning med dåliga skådespelare och ett dåligt poduktionsbolag. De hyrdes sannolikt in för att dölja de 100 Gaza-attackerna, och eller för att avväpna en fullt fredlig manlig befolkning, eller skapa konflikt och motvilja i samhället. Girigbukarna lever på konflikt. Skulden för dådet lades i Stockholm på islamism och i Vhristchurch på de globalistiska girigbukarnas största fiender, vilket syns i det manifest av rappakalja som totats ihop av dem.

   Hylsor klingar ganska ordentligt mot en gata, men uppenbarligen så flyger det inga hylsor ur vapnet. Ljudupptagningen är faktiskt ganska bra.

   Det är INTE sant att man knappt hör att han skjuter, även om puffarna är dämpade. Det kan ha två förklaringar. 1. Det rör sig om ett luftgevär som skickar på luftstötar. 2. Mikrofonen klipper ljud som går över en viss nivå. Jodå. Visst jämrar sig skådespelarna. Har du dålig hörsel?

   Nej. De vill sannolikt att den ska se äkta och amatörmässig ut, men de har inte lyckats, p.g.a. dåig regi, dåliga skådespelare och ett luftvapen som inte spottar ur sig riktiga hylsor. Hylsorna har man lagt på digitalt i efterhand och det liknar vilket modernt dataspel som helst, men de har glömt att hylsor mot asfalt har ett klingande ljud som alltså fattas helt.

   Kan detta inte förklaras på annat vis så kan således INTE videon vara äkta.

  1. Det finns förmodligen flera anledningar till denna falskflagg-operation, vilka jag spekulerat i. Falskflagg-operationer har alltid en anledning.

   Filmen har spridits över hela nätet och makten har kämpat febrilt för att plocka bort den på sina egna plattformar.

   Det räcker att fåtalet viktiga detaljer exponerar bluffen för att hela bluffen ska kunna förkastas, eftersom illusionism givetvis oftast ser äkta ut.

   För mig räcker det med två faktum här. Inget blod som sprutar mot de vita väggarna, inga huvuden som exploderar av höghastighets ammunitionen, såsom skedde med JFK, och inget ljud av hylsor mot gatan. Det räcker INTE att 95-99% av filmen ser äkta ut som i en Hollywood-film. Allt måste vara äkta, annars är slutsatsen att det förmodligen är en bluff.

   Det andra faktumet är att media INTE gör sitt arbete, d.v.s. INTE granskar filmens äkthet. De ifrågasätter ingenting. Noll. INGEN av medierna ifrågasätter den, eller tar upp de märkliga saker som filmen faktiskt innehåller.

   Att vilja tro blint på fulmedia är du inte ensam om, men du vet ju att de ljuger dygnet runt ändå.

   Kontrollord är vanligt bortträngningsbeteende mot nya teorier, men varför inte gå vetenskapligt till väga istället?

   Varför inte enbart försöka evidensbasera att höghastighetsammunition INTE leder till sprutande av blod eller exploderande huvuden? Då kan du falsifiera min falsifiering.

   Varför inte enbart försöka förklara varför tomhylsorna inte klingar, som de brukar göra, när de slår emot asfalten? Då har du falsifierat min falsifiering.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s