Kitty Ehn och Nya rödgröna direktdemokratiska Partiet Vändpunkt ställer upp i EU-val

Via Birger Schlaug som ställer frågan om det verkligen är ”Vändpunkt” som gjort fel mot Miljöpartiet, finner jag till slut, via flertalet olika ställen som inte nämner partiet vid rätt namn via Jeanders politiska satir-bild samt namnet på partiet som är ”Partiet Vändpunkt”.

Bilder på de fyra presentatörerna på pressträffen

Fyra individer presenterar partiet via Youtube – ”Nya partiet – Vändpunkt får stor uppmärksamhet i media #Pressträff” (Om din dator ogillar okända ofria skripts, lika mycket som Richard Stallmann gör, så ladda gärna ned som MP4 här!)

Partiet Vändpunkt har potential. Individerna representerar helt tydligt flera olika grupper i samhället. Att komma över 5%-spärren i EU valet och få en av kandidaterna på de 20 platserna som Sverige har tycks, på svenskt nyspråk, vara ”en rejäl utmaning”. Det är det även för Vetenskapliga partiet trots vår fina EU-valplattform. Jag lägger samtidigt upp partiet som potentiellt valsamverkansparti.

Jag tar mig en titt på förstanamnet Kitty Ehn 26 år och finner en WordPress-blogg och en engagerad men frustrerad Fältbiolog, då 22, som flugit härs och tvärs över planeten utan synbart resultat vad gäller Klimathotandet och politikers oförmåga att få ihop det hela realpolitiskt.

Jag citerar Ehn:

Bild på Kitty Ehn

”Sen händer det som alltid händer. Samma ingenting-åtaganden som skrivs ned. Samma låtsas-dokument som skrivs under. Samma vita äldre män som dunkar varandra i ryggen och tackar för ett bra möte, samtidigt som majoriteten av världsbefolkingen fortsätter drunkna. Sedan åker jag hem, dit ingen vet vad som har hänt.”
/ Kitty Ehn

Ehn är 22 år när hon skriver texten. Jag vet varför Ehn är uppgiven. Det är sant att det är låtsas dokument, utan straff om man bryter mot dem.

Jag tror jag vet varför inget händer. Människorna på mötet tror att hotet mot mänskligheten är en stor bluff. Det är det inte, men de lever kortsiktigt på lögn och vilseledning, på att framstå som pampiga och värdiga, men de är mycket korkade. Det finns fakttiskt flera olika hot mot mänskligheten, som behöver god beredskap, alla olika väl evidensbaserade vetenskapligt.

Ehn har, som så många andra, sannolikt blivit vilseledd av massmedia att fokusera på enbart CO2, istället för att gå vetenskapligt fram i sina undersökningar och se helheten och väga hoten mot varandra, samt verka för att vi satsar på en god beredskap tillsammans. Massmedias chefredaktörer och ledande politikeradel har sannolikt blivit vilseledda av, eller betalda av, monopolkapitalister med en helt annan agenda. För något tycks uppenbarligen vara fuffens.

Havsnivån tycks nämligen alls INTE stiga. Isbjörnarna har det tydligen jättebra. Avsmältningen tar helt evident mycket lång tid, och ingen journalist frågar sig vilken temperatur som är bäst för oss människor, eller berättar att uppvärmningen har pågått innan CO2 började öka från 0,03% till 0,04% och diagrammen pekar tydligen istället på att en stor fara är en plötslig avkylning.

Media och den politiska påverkansorganisatione IPCC, och andra scharlataner som är lena i truten, samt de som låtit sig vilseledas, fortsätter att hetsa barn och ungdomar att demonstrera mot CO2, den ofarliga och nyttiga gas som de själva andas ut med varje andetag, istället för att fråga sig följande 14 frågor.

”But my words like silent raindrops fell
And echoed in the wells of silence”
https://www.azlyrics.com/lyrics/simongarfunkel/thesoundofsilence.html

Är det inte märkligt att INGEN svarar?

Mer intressant om Partiet Vändpunkt:
https://pierreringborg.blogspot.com/2018/08/funderingar-kring-varfor-det-behovs-ett.html
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/0ERRmM/mp-avhoppare-startar-nytt-gront-parti

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s