Nu kan du välja om du vill stötta fundamentalistisk islamism, eller inte, när du handlar.

EXTRA: Så islamiseras Sverige genom “matjihad” – halalmärkt mat smygs in till konsumenterna. Författaren till artikeln är Katerina Janouch som 2018 ställde upp i riksdagsvalet för det migrationskeptiska EU-postiva högerpartiet Medborgerlig samling som vi med mycket hållbara argument inbjudit till Valsamverkan.

Tipset kom från: https://jennypiper.blog/2019/03/21/det-finns-pengar-att-tjana-pa-halalmarkt-mat-men-samtidigt-sponsrar-man-jihad/

3 reaktioner till “Nu kan du välja om du vill stötta fundamentalistisk islamism, eller inte, när du handlar.

 1. Ganska bra egentligen men ett aber att matfabrikanter och tillverkare ska svassa och fjanta sig så med islam. Jag frågade en gång en muslim om han och familjen åt gris, nej haram svarade han. Äter dina barn godis på lördagarna då? Så klart svarade han. Då påtalade jag det simpla faktum hur mycket gelatin och annat slaktavfall från grisar som finns i godiset. Då blev han förbannad och kallade mig för lögnare, men han kollade upp det och erkände att jag hade rätt. Så de vet alltså inte ens själva vad det är som de stoppar i sig. Så detta med halal och haram kan ju vara riktigt trixigt ibland :)

  1. Om man betänker tidsåldern som reglerna uppkom är grisköttsförbudet inte märkligt.

   Trikiner drabbar nämligen både grisar och människor. Dessutom kan Muhammed ha hört historier om grisar som ätit kadaver, vilket grisar kan göra, eftersom de är allätare, precis som människor och apor.

   Hade Muhammed levat i en tid då grisarna kontrolleras m.a.p. trikiner, samt utfodras under kontrollerade former, istället för rotandes bland människornas sopor, så hade han kanske inte varit lika avigt inställd tll griskött?

   Men så fungerar inte religion. Profeten säger något, sen så är det bara så för sekten i evigheten amen och det är därför det är så lätt att bli vetenskaplig.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s