Läsvärt från The Saker för alla svenska patrioter, oavsett vänster eller höger socialpolitiskt

I Sverigedemokraterna finns det ett gäng som stödjer Israel och USA mot ”terrorismen” och även vill att suveräna staters ledare ”måste bort”, precis som i många andra partier i Riksdagen, men The Saker menar att det är bedrägligt och farligt att falla offer för detta i sin artikel The Great Fraud of National Zionism.

The Saker menar att varje patriot som misslyckas med att inse detta är en användbar idiot åt det Anglo-sionistiska imperiet, som alls inte har något mål som är patriotiskt för vasallstaterna. Han menar att imperialismens vasallstater är imperiets slavar, vars folk måste förbereda sig på imperiets framtida nycker, ex. terroriserande kontroll genom drakoniska lagar, övrvakning och ev. en polismakt med överdrivna befogenheter.

Bild med döskallar belysta med Saudiarabiens USA:S och Israels flaggor, samt texten Wahabism Imperialism Zionism

”Naturligtvis, som alla slogans eller konceptuella genvägar, så förenklar Wahhabism=Imperialism=Sionism stort en mycket mer komplex realitet och tar ett fåtal intellektuella ”genvägar”. Men i sin kärna, är det en grov men fundamentalt korrekt tolkning av världen vi lever i. Den enda sak som jag skulle tillägga till den listan skulle vara ”=terrorism” på slutet”
/ The Saker Källa: http://www.unz.com/tsaker/the-great-fraud-of-national-zionism/

”Of course, like all slogans or conceptual shortcuts, Wahhabism=Imperialism=Zionism grossly simplifies a much more complex reality and takes a few intellectual “shortcuts”. But at its core, it is a crude but fundamentally correct interpretation of the world we live in. The only thing I would add to that list would be an “=terrorism” at the end.”
/ The Saker Source: http://www.unz.com/tsaker/the-great-fraud-of-national-zionism/

The Saker menar att de “islamistiska terroristerna” oftast är allt annat än islamistiska, vilket sionist-media och olika sionist-experter alltid påstår, som en del av en falsk taktik, detta för att dölja det faktum att de s.k. “islamistiska terroristerna” inte enbart var upptäckta redan tidigare, men även aktivt ”utvecklades” av västerländska säkerhetsstjänster till att bli nyttiga idioter åt wahhabismen, imperialismen och sionismen genom att utföra krigsförbrytelser och terrorism.

2 reaktioner till “Läsvärt från The Saker för alla svenska patrioter, oavsett vänster eller höger socialpolitiskt

 1. Jag brukar ha samsyn med ‘saker’ .
  En sak som jag misstänker är viktig är att muslimska brödraskapet(som ju ligger bakom nästan all islamistisk terror) är en front för ytterligare en del av imperiets finans och underrättelsenätverk. Underrättetseaspekten är ingen nyhet.
  En del om MBs bakgrund http://www.redmoonrising.com/Ikhwan/BritIslam.htm
  Jag anser att globaliserarna och deras finanskarteller sen mkt långt tillbaka har bestått i ett dolt samarbete mellan judar(långt senare ofta zionister) och nominellt kristna i den bemärkelsen som tempelherrarna var kristna. Pseudokristna kanske. Överlappet mellan dom och frimurarna är stort och satanism är en term som kan passa in.
  I en tidigare kommentar har jag tagit upp att , fritt uttryckt, de hemliga sällskapen av Christopher Marlowe sågs som dolda överordnade till penningutlånare.
  Och denna kommentar motiveras av att jag vill varna för att MB är ytterligare en pseudoreligiös gren av globaliserar-maktens träd. Jag menar att jag misstänker att MB är en trojansk häst även ifråga om finansmakt.
  På MBs toppnivå lär ledarna inte vara särskilt religiösa. (1)
  1:Hostage to Khomeini (1981) Robert Dreyfus. Sidan 100

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s