Julian Assange arresterad i London inne på Ecuadors ambassad

Youtube – Assange arrestederad inne på Ecuadors ambassad (Ladda ner som MP4) Assange är en viktig medlem i den fria journalistiska organisationen Wikileaks.

Mer info och kommentarer om saken på:
https://www.globalpolitics.se/frige-visselblasarna-julian-assange-och-chelsea-manning-stod-yttrandefriheten-fredag-kl-13/
https://www.flashback.org/t3034530
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/2GpQay/julian-assange-gripen

Efter att Ecuador dragit in asyl – nu arresteras Assange

Julian Assange grips av brittisk polis – begärs utlämnad till USA


Farväl Julian Assange
https://newsvoice.se/2019/04/julian-assange-har-gripits-och-forts-bort-efter-order-fran-usa/

PROTESTERA MOT GRIPANDET AV JULIAN ASSANGE!

Se hur Julian Assange släpas ut från Ecuadors ambassad

Relaterat intressant:
Youtube – Wikileaks editor-in-chief holds press conference on new criminal case involving Julian Assange (Ladda ner som MP4)

Min egen kommentar:
Ecuadors regim bör skämmas för sitt handlande mot en grävande journalist som ansvarsfullt presenterat läckta sanningar, i dessa tider då övrig media ljuger, vilseleder och bedrar folket åt de girigbukar som kontollerar USA. Julian Assange sökte politisk asyl och Ecuadors regim tog hans mänskliga rättigheter ifrån honom.

Annons

14 reaktioner till “Julian Assange arresterad i London inne på Ecuadors ambassad

 1. Wikileaks är ingen ‘fri journalistisk organisation’ utan en uppenbar psyop i imperiets tjänst.
  Detta slutledde ett flertal respekterade altmediaanalytiker under perioden 2008-12 och senare.
  Jag har väl tidigare citerat dom här har jag för mig. Du har kanske läst Tarpleys texter om det.
  https://web.archive.org/web/20130618092042/http://www.presstv.ir/detail/2013/06/18/309609/how-to-identify-cia-limited-hangout-op/.
  Fr 2 juli 2013 har Tarpley en radiofil där han säger att det är hög tid att dessa Cia limited hangout operationer (både Assange och Snowden) kollapsar- att de besegras.
  Han beklagar att så många går på bluffen och blir ‘groupies och cheerleaders’.

  Dom pekade på att WL läckte info som påverkade just dom regimer där Imperiet sökte provocera fram regime change.
  Syrien och andra länder som var måltavlor under arabiska våren (‘ 7 countries in five years’ enligt ett officiellt amerikanskt meddelande )
  Men detta spreds inte av msm och blev därför inte känt i lika vida kretsar som videon från Irak med beskjutning av journalister.
  WL fick stor uppmärksamhet för den. Men den var i själva verket redan tidigare publicerad av andra som inte gavs ngn draghjälp av msm.
  Inget nytt alltså men plötsligt intressant för msm.

  WLs officiella avsikter var just att hjälpa fram regime change. Speciellt österut.
  Kina konstaterade tidigt att det var en arm av imperialisternas arsenal.
  John Young som var känd tidigare som en seriös whistleblower (även om han har uttalat sig ganska självkritiskt senare – typ att ingen är helt opartisk) värvades till WL
  Young beskrev efter avhoppet WL som nån sorts Cia projekt och pekade på att dom rörde sig med stora ekonomiska anspråk.
  Det handlade bla om att sälja tjänster till högstbjudande.
  Senare följde några andra som du respekterar med tungt vägande kritik.
  Se upp för alla med vänsterinstinkter i detta fall. (Jag räknar dig som ett undantag efter mkt som du skrivit)
  Dom önskar av hela sitt röda hjärta att det måtte finnas ädla frihetskämpar och mår pyton av ‘konspirationsteorier’ även om det konspiratoriska sticker i ögonen. Tex att Assange av andra WL medarbetare – ej avhoppade – omvittnades ha haft trevligt på party med den amerikanske ambassadören på Island. Redan vid WLs bildande var Cass Sunstein – Usas agent för kognitiv infiltration- på plats och beskrev entusiastiskt WLs möjligheter just för det Sunstein var ute efter ( ~kognitiv infiltration). Bara den observationen som dessutom återgavs i msm, bör höja en röd flagg om man är vaken.
  Det är anmärkningsvärt att ngn som ämnar samla in och sprida läckor från Usas eliter, skulle gå ut och annonsera det till allmänheten.
  En celebritet kan locka entusiastiska beundrare bland allmänheten, men insiders som vet hur farligt det kan vara att läcka föredrar nog ett mkt mer diskret arrangemang. Förre Bush-rådgivaren Karl Rove och hans adept(?) Fredrik Reinfeldt var behjälpliga med att ordna en lämplig server åt WL vid starten . (Pirate Bay) Men det var säkert bara informellt agerat.
  Vänstern har fortfarande efter 50 år inte fattat att Daniel Ellsberg också skyddade eliterna (Cia) mot kritik för Vietnamkriget. Med en limited hangout riktad mot lägre militära nivåer.
  Insiders med full insyn berättade om det på 70-talet. Tex Fletcher Prouty.
  Tarpley berättar i den ovan nämnda radiopodden att innehållet i Ellsbergs Pentagon papers redan var känt via den franska pressen och att det är likadant med Snowden och Assange att dom inte kommer med ngt verkligt nytt.

  1. På sidan presstv.ir visas ett certifikat för presstv.com. Presstv.ir innehas av ”islamic republic of iran broadcasting” enligt https://www.whois.com/whois/presstv.ir
   …samt anger att den som registrerat domänen är:

   ”Instra Corporation is a company based in Melbourne, Australia. Instra Corporation has expanded its initial Domain Name business from New Zealand and Australia into a leading, world-wide Domain Registrar.”
   instra.com/en/about-us/our-company

   I ”presstv.com” så nämns inget om ovanstående om Assange.

   Jag är ingen datorexpert, men något tycks vara skumt.

   1. Webster Tarpley har framträtt på Irans pressTV vid flera tillfällen liksom en del andra altmediafolk från Usa. Av den enkla anledningen att att det dom tar upp tigs ihjäl av msm i väst och för att det berör länder som Iran. Iran drabbades tex av ett misslyckat försök till färgrevolution 2009.
    För några år sen berättade andra amerikaner att ngt konstigt inträffade med Presstv som om dom tagits över av väst.
    Al Jazeera togs plötsligt över av brittiska delägare 2012 men jag vet inte hur länge det var så.
    Men Tarpley har skrivit flera liknande texter på sin webbsida och haft flera poddar med samma synsätt så det faktum att det är presstv i det valda exemplet är inte avgörande. Thierry Meyssan , Daniel Estulin, William Engdahl, Tarpley mfl har grundligt avslöjat Wikileaks som en psyop.

     1. Wikileaks egna framtagna kritik av USA, Strobritannien och Israel lyste med sin frånvaro. Man skulle ju kunna tänka sig att det var en försiktighetsåtgärd. Men vad dom faktiskt läckte och som inte fick mycket uppmärksamhet, passade väl in i USA:s omstörtningsprojekt i Mellanöstern.

      Och dessutom upplät dom sin utrustning för ett cyberteam, med $20 miljoner i budget, som introducerade trojaner i Kinas datorer och som användes för falskflagg attacker av imperiet. Att dom senare läckte info mot Hillary är knappast bevis på opposition utan mer tecken på en intern strid inom USA:s eliter.

      Trump har gjort att USA inte längre håller frihandeln helig. Det är en känslig punkt för angloamerika som vill öppna upp alla andra länder. Genom att eliten låtsas att det inte var meningen att Trump skulle vinna kan dom upprätthålla skenet att dom egentligen är för frihandeln. Men den militära dominansen är svår att upprätthålla om man skär ner expertkumnandet hemma och bedriver outsourcing på allt.

      USA:s verkliga system är stat-driven kapitalism och inte så olikt Kinas och Rysslands system som Usa vill ge sken av. För att dölja det arrangerar USA små sagoberättelser som att Apple startades i ett garage och liknande.

      Apple Microsoft Google Facebook, och troligen även Musks projekt, är fasader framför det militärindustriella komplexet, som är finansierat av skattebetalare. Den strategiska halvledarforskningen som ligger bakom hela Silicon Valley är knappast privat kapitalism i vanlig mening. När USA klandrar andra för statliga subventioner har dom därför skakig grund för det.

      Genom Trump’s delvis irrationella uppträdandet blandar hans överordnade i djupa staten bort korten.

      1. Jag tycker det låter som en ganska rimlig teori när man betänker hur förvillarmedia arbetar i övrigt.

       (Som du märker har jag redigerat din text något ovan samt styckesindelat den. Prova att läsa den och håll med om att det är behagligare än dina hoptryckta texter som är fulla med förkortningar!)

 2. https://web.archive.org/web/20110224032819/http://www.puppet99.com/?p=1
  Jag tog länken från archive.org för originalet saknade av ngn anledning datering
  Det har cirkulerat uppgifter om anknytningen till Rothschilds men jag utgår från att det råder konsensus om det.
  Dom som identifierar sig som anglosaxer och identifierar sig mot den judiska storfinansen har alltför lätt för att blunda för hur sammanvävd deras överklass är. Frimurarnätverken (mfl hemliga nätverk) ombesörjer att konsensus råder.

  https://web.archive.org/web/20110215103627/http://puppet99.com/

  1. För mig tycks ingen frinurare eller bank vara säker, inte ens silver eller guld tycks vara någon verklig säkerhet. Det man bör preppa är vad man kan behöva när samhället kollapsar fullständigt. Konserver, geigermätare, vattenreningsutrustning, väl fungerande konventionella enkla vapen och fällor för jakt etc. etc.
   https://en.wikipedia.org/wiki/Mass_extinction

   Man kan inte äta varken pengar eller guld.

   1. Jag har överlevnadshandboken och kanske kaliumpermanganat nånstans. Men ingen vedspis.
    Men jag får kanske lunghinneinflammation och svälter ihjäl innan jag lyckats applicera den bokliga kunskapen.
    Ju mer jag tänker på det borde det finnas nödvedspismöjlighet i ett hem att ta till vid långvariga strömavbrott.

    1. Jag är inte orolig för låga temperaturer. Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Det man behöver är tillräcklig tillgång på friskt vatten och näringsrik mat, mer än något annat. Värmeljus lär vara utmärkt att bunkra. Ger både ljus och värme. Det gäller att värma upp ett litet utrymme. En rejäl positiv och glad kvinna med långa flätor som kan laga raggsockar är också helt rätt om livet ska kunna gå vidare när kaoset är över, dessutom trevligt att kura ihop sig med när det är som värst.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s