Storbrittanniens överklass får MINST 6 månader till av EU-parasitism – Birger Schlaug misstolkar situationen

Schlaug liknar EU och Storbrittanniens parlament vid en överklassförälder och en överklassunge, men jag föreslår att de bör liknas vid samling patriotiska överklass-borgare som hotar med en utbrytning ur Alliansen. En stor utbrytning. Det upplevs av Schlaug som att EU daltar med Storbrittannien, men EU bygger enbart på ett avtal som skrivits under. Ett medlemskap, likt i vilket parti som helst.

Utbrytarnas överklass är lite likt det borgerliga Partiet Vändpunkts jet-flygande överklass i det stadie där de försöker pressa den borgerliga överklassen i Miljöpartiet till rimliga överrenskommelser och förändringar, medan det borgerliga psykopatiska ledargarnityret bara flinar åt deras försök. Utbrytningen var naturligtvis helt oväntad och kommer snuva Miljöpartiet på inflytande i EU och möjligtvis på inflytande i Riksdagen efter valet 2022. Flinet har nog försvunnit. Psykopaterna är förmodligen förvånade. De ansvariga för utbrytningen behöver sannolikt ett gott personskydd av Säpo.

Men varför skulle EU:s största parasiter vilja bryta ett avtal, med en av dess största blodgivare, det brittiska folket? Föreställ er sedan Corbyn vid spakarna! Det skulle kunna liknas vid en Hugo Chávez, eller en Olof Palme, vid spakarna mitt i ett av Europas största länder, där folket får tillbaka sin välfärd och parasiterna får fly eller kommer tappas på blodet som de sugit ut av britterna.

Detta skulle kunna hota att spräcka hela den extremborgerliga unionen, t.o.m. skapa krig om EU fortsätter på den vettlösa globalistiska höger-banan, som märkligt nog stärker högern, om än i en nationell bouquet, medan vänsternationalismen lyser med sin frånvaro. Oklart varför.

EU:s globalist-höger, inkl. Soros, hoppas givetvis på massiv propaganda i Storbrittannien under en längre period, samt en ny omröstning i Storbrittanninen. Klart att Storbrittannien får 6 månader till, och 6 månader till i evigheten, Amen, tills folket har hjärntvättats till parasiternas favör i Storbrittannien och i EU.

Särskilt öststaterna som vunnit mest i EU:s ”race to the bottom vill naturligtvis ha kvar den stat som de mest av alla sugit blod ur. Blodet har sugits på den brittiska befolkningen, precis som på den svenska, INTE på överklassen som startat upp billiga filialer i öststaterna, samt öppnat konton och adresser i EU:s skatteparadis, ofta i samma stater. De har sugit blodet och skippat konsekvenserna av EU:s globalism och krigsförbrytelser, nämligen massmigrationen av outbildade sekterister och sänkta välfärd. Folket har fått betala krigen, massmigrationen och kostnaderna via skatter, värdeminskning av deras valutor och sänkt välfärd.

Det är INTE överklassen som fått nog av EU, utom de som ev. blivit utsatta för brott, vilka är ett resultat av ett allt mer ojämlikt samhälle, splittring, desperation och sekterism. Det är främst det brittiska folket som fått nog av hög arbetslöshet, sänkt standard, sekterism och ökad kriminalitet. Det är underklass och medelklass som vill ha ett Brexit.

Det är överklassen i EU och i Storbrittanningen som, generellt sett, önskar sig några månader till av EU-medlemskap, allt för att kunna suga lite blod till, kanske för att göra den allt mer blodfattiga värden förvirrad av olika propaganda-virus, ex. genom köpta lögnaktiga vänsterskribenter med långa näsor som FAKTISKT ska vurma för höger-EU, så att blodsugandet kan fortsätta ostört.

Pinoccio med lång näsa och texten "Faktiskt?"
Lögnare kan få väldigt långa näsor.

Så tänker psykopater och parasiter. Så tänker överklassen, såväl de parasiternade föräldrarna som de parasiternade snorvalparna, som köper lyxbåtar och vaskar folkens förmögenheter i slasken, i syfte att imponera på korkade överklassluder som inte bryr sig ett djävla dugg om miljön i realiteten, lika lite som de korttänkta parasiterna i övrigt.

Rösta rätt och EU-skeptiskt i EU-valet!

6 reaktioner till “Storbrittanniens överklass får MINST 6 månader till av EU-parasitism – Birger Schlaug misstolkar situationen

 1. Nu har NOVUS (opinionsinstitut) gjort en enkätundersökning om EU-sympatin i Sverige ( man påstår i TV ) att svenska folket är till 67% för EU-medlemskapet och ca 28% emot har jag för mig. Man har valt ut ”obsevera” 1000 personer som fått svara (påstår man). Saken luktar bedrägeri och rävspel lång väg.
  Man undrar i så fall vilka som valts ut och på vilka grunder. Höginkomsttagare med borgerlig åskådning? Det är självfallet inte svårt att välja ut folk efter taxeringskalendern eller bland högdjuren i rikemanskvarteren i Djursholm. Som om 1000personer skulle utgöra ett ”underlag” för sympatier. Anmärkningsvärt!
  Man säger inte heller vem som beställt undersökningen. Typiskt!. Alla undersökningar av det slaget måste givetvis finansieras, Frågan är av vem? Kan det möjligen vara EU-sympatisörerna i regeringen som beställ med ”våra skattemedel”, för att få ut propagandabudskapet för att påverka opinionen (i ”rätt” riktning).
  Av alla människor jag träffat har jag knappast hört en enda EU-anhängare bland allmänheten i stort. Konstigt Va?
  Opinionsinstitut= opinionsbildning. Lögnmedia!

  1. Tja. Gör en egen undersökning! Bli inte förvånad om det stämmer! När fulmedia inte håller sig till sanningen är det inte konstigt att de naiva folket tycker en massa osanna saker.

   Det är där man ska börja om man vill omvända folket. D.v.s. lära dem skillnaden mellan psykopaternas lögner och sanningen.

   https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/sanning/

   All annan aktivitet är helt meningslös när medierna ljuger dygnet runt för alla de som villigt låter sig hjärnförsmutsas.

 2. Man ska ”ALDRIG” bry sig alls om opinionsundersökningar. De är beställda propagandamaterial för någon ”intressent och när det läggs ut i medierna kan man vara säker på, att syftet är att det ska resultera i återverkan på opinionen ”självfallet”. I annat fall hade det inte varit aktuellt att publicera det. Syftet är knappast att informera, utan att propagera och manipulera allmänheten. Opinionsinstitut är komersiella aktörer och har egentligen inget intresse mer än att låna ut sig till den som är villig att betala notan. Man kan beställa nästan vilket utfall som helst, om man är villig att betala. De är ”bedrägericentraler” som man använder i politiska syften.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s