Slaveriet närmar sig Europa om nu inte EU-medlemskapets kriser och arbetslöshet är illa nog

Flickor som stämplats som Jezidi från födseln berättar nu om fångenskapen hos Islamiska staten, enligt Nya Tider. Några få lyckades fly, men många är tydligen fortfarande kvar i slaveri och säljs som sexslavar, tydligen med stöd i Koranen, den s.k. ”heliga skiften” för alla som fortfarande kallar sig ”muslimer”.

Slaveri tycks även vara en del av judendomen och kristendomens villfarelser, vilket skulle kunna förklara att så många av dem vill gynna den otyglade marknadskapitalismen och globalismen, som leder till monopolkapitalism, krig, proxy-terror och människors förslavning under psykopatiska girigbukar.

Det får mig att tänka på:

Bild på John Lennon i stridshjälm med fredsduva på

9 reaktioner till “Slaveriet närmar sig Europa om nu inte EU-medlemskapets kriser och arbetslöshet är illa nog

 1. På tal om ”slaveri” så föreslår förutom tidigare Reinsvält nu även LO-basenTorvaldsson att en höjning av pensionsåldern till 75 år är en bra idè. Heja Fucket! Förutom att en stor skara LO-medlemmar redan lämmnat facket pga korruption och sosseäcklet verkar nu LO-basen slå in den sista spiken i kistan på sin egen organisation. Hoppas att han tar död på sossarna samtidigt då.

  1. Hittade de svenska slavdrivarnas motiveringar.
   https://pensionsaldersutredningen.blogspot.com/p/pa-vita-tavlan.html

   Slavdrivarna har inte tagit med faktum som att dessa åtgärder förvärrar en redan hög arbetslöshet, att automatisering och robotisering gör att färre kommer behövas på arbetsmarknaden, samt att forskningen visar att vi istället bör dra ner på produktion och konsumtion, vilket talar för totalt omvända åtgärder. https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2018/06/14/oversattning-population-factfulness-dar-hans-rosling-har-fel/

   Orsaken är förmodligen att finanskapitalet vill hålla arbetslösheten hög, pressa ned löner inom EU-racet mot välfärdsbottnen, samt att fackpampen förmodligen är mutad.

   Hur-i-helvete LO-medlemmarna kan välja en sådan och stå för detta är ett mysterium:
   https://sv.wikipedia.org/wiki/Karl-Petter_Thorwaldsson

   …men det är väl fulmedia som indoktrinerat dem … som vanligt…

 2. I ”pensionsåldersutredningen” kan man alltid besvara de frågeställningar som man själv har komponerat ihop, så det passar ihop pedagogiskt. Jättefiffigt Va? ”SOU” (statens offentliga utredningar)
  Det är inte svårt att besvara sina egna frågor och att komma fram till de slutsatser man vill under stryka vikten av. Alla utredningar syftar till att utmynna i ett ställningstagande, nämligen det ”beställaren” har önskat sig. Pang på-så var det klart. Ett beställningsjobb för eliten (arbeit macht frie)

  1. Föreställ dig att utredaren faktiskt skulle uppmanas av beställaren att utreda med vetenskapliga evidens och framtidens generationers bästa som grund istället, samt ha stränga order om att INTE ta hänsyn till beställarens nuvarande ståndpunkt! Så borde det givetvis vara. Tänker du rösta för detta?

 3. Pensionsåldersutredingen? Inte svårt att ge svar på sina egna frågor och komma fran till det de redan bestämt sig för. (ett pedagogiskt instrument givetvis) inget annat. En utredning syftar självfallet på att utmynna i en slutsats, nämligen i den som beställaren av den har avsett. (SOU)

  Om äldre vill jobba längre än till 65 år beror troligtvis att de fått höra att pensionen inte kommer att räcka på äldre dagar, inte för att pensionärer tycker att det är så väldigt mysigt att jobba fram till de stupar.

  Givetvis kan man beskatta produktionen, storfinansen och införa förmögenhetsskatt, fastighetsskatt mm. Människor kan även avstå en del av sitt löneutrymme för ålderspensionen genom statliga regleringar och lag och som går in i socialförsäkringssystemet om regeringen vill införa sådant system, men det politiska ”etablisemanget” vill inte det.

  De vill inte införa förmögenhetsskatt. Så jävla rika är politikerna. Löntagarna har via skatten tillfört socialförskringssystemet över 100-miljarder och genom ATP-fonderna minst lika mycket, men vad gör staten? – Jo, stjäl löntagarnas inarbetade trygghetssystem och stoppar ner i statskassan, för att sedan dela ut dem till arbetslösa flyktingar, asylanter, invandrare, och skapar skattesubventionerade arbeten (för att dölja arbetslösheten).

  Och nu ska vi ta emot IS-krigare och deras barn för att de lider i flyktinglägren.

  Man kan beskatta precis vad man vill för att trygga pensionssystemet, men politiskt kommer de att möta motstånd från storfinansen. Alla nyliberaler och aktieägare som äger pressen vågar inte ta strid. De har lagt sig platt för kapitalet, banker och industrin. Och de förbannade asen är i full färd med att sälja ut hela nationen och demokratin till Globalist-finansen och dra in oss i Nato.

  LO-basen och manchett-hycklar-sossen Torvaldsson har troligtvis aldrig haft skit under naglarna eller behövt smutsa ner sig.

  1. Vad är SOU?

   Det är nog skillnad på jobb och jobb, men även på människor. vissa trivs, andra vantrivs i arbetslivet.

   Att de välgödda karriärist-politikerna inte vill införa förmögenhetsskatt är inte konstigt, men samtidigt röstar folk på de här höger-partierna.

   (Undantaget Vänsterpartiet har ett tak på 27700kr per månad för sina riksdagspolitiiker. Resten går till partiet.)

   Folket röstar för EU:s höga arbetslöshet. stölden av löntagarnas inarbetade trygghetssystem och för att dela ut dessa pengar till arbetslösa och MIGRANTER, samt skapar skattesubventionerade arbeten (för att dölja arbetslösheten), vilket enbart leder till mer subventioner till de företagare som utnyttjar systemen, samtidigt som svenska medborgare blir av med sina jobb i karusellen, eller tvingas sänka sin lön för att konkurrera med de som subventionerats.

   IS-resenärer och deras barn bör släppas av i den mjuka sanden i närheten av Mecka, anser jag. Saudier och andra salafister som tillber religiös diktatur, kalifat och sharia, har ju faktiskt subventionerat deras krig mot demokratin. De har ju en hel del gemensamt i din tolkning av doktrinen.

   Väldigt unga barn under 4 år, utan föräldrar, är en annan sak. De kan anpassas och få adoptivföräldrar i de trakterna. Resten får nog betraktas som högrisk-barn hela livet och stå under psykologers ständiga uppsikt p.g.a. galenskaps-uppfostran även om de skulle komma till Saudiarabien.

 4. Problemet är att den finansiella eliten inte bryr sig ett dugg om vare sig vetenskap, fakta eller objektivitet, eller den framtida generationen eller äldre generationen.

  Eliten vill fånga in billig arbetskraft från utlandet som ska försörjas av prolitariatet med sänkt välfärd genom ”stöld”. Så eliten själva inte ska drabbas av neddragningar i välfärden, för dem själva.

  Det är därför de höjt brytpunkten för statlig skatt ännu en gång. Liberaler och Moderater tuggar och fikar vart enda val efter skattesänkningar, och skattesubventioner för hemhjälp och rutavdrag (för det är bara de som har råd att dra nytta av det).

  Eliten lägger i stället gärna lite offentlig skatt på t.ex. hushållsnära tjänser som de kan gynnas av, men kemikalier, vitvaror, elektronik, flygresor, matvaror, snus och tobak, som det vanliga prekariatet är beroende av, blir skattepålagor.

  Det gynnar eliten. Hur vore det med t.ex. lyxskatt på dyra bilar, dyra kapitalvaror och båtar? Knappast! Riksdagen är en girigbuksmarknad för eliten och politiken dess verktyg. Snacka om ”vi” och ”dom”!

 5. ”SOU” är förkortning av ”statens offentliga utredningar”. (Produceras i mängder varje år). Dvs staten politiska aktörer eller andra- äskar ett behov av att producera ett ”pedagogiskt instrument” att delge riksdag och befolkningen i stort. från någon auktoritet eller flera, tex ett universitet eller organisation eller fristående expert, att utreda något som man har ett behov av att tillkännage, För att på så sätt kunna legitimera sin politik för allmänheten. Man kan säga att det är en partsinlaga för att försvara tex rådande politik, eller behovet av förändringar i något avseende eller fastställa status.qou eller annat.
  Alltså en ”produkt”i form av regelverk till myndigheter och oganisationer på lägre nivå som syftar till att leda till ett förhållningssätt i beslutsfattandet på ännu lägre nivå. Kanske tjäna som underlag för en förändrad lagstiftning mm eller ingripande handling i sociala regelverk.på myndighetsnivå etc.
  Som jag ser det :Att försvara vissa åsikter, värderingar beslut eller handlingar genom argumentationsteknik.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s