Trumps lydiga lakejer vill hålla sammanträde i Sveriges Riksdag 2021

Natos parlamentariska församling ska hålla sammanträde i Sveriges Riksdag 2021. Det är ett beslut som riksdagen tog redan under förra mandatperioden. Källa: https://hanslillagrona.blogspot.com/2019/04/nato-radikalerna.html

Kommentar: Föreställ dig att Warszawapakten hade sammanträtt i Sveriges Riksdag 1955! Klart att det inte är i vårt intresse att juffsa med unioner som är förutbestämda att kollapsa eller dras in i kärnvapenkrig. Vad är det för ledarskap folket har valt?

2 reaktioner till “Trumps lydiga lakejer vill hålla sammanträde i Sveriges Riksdag 2021

 1. Det är synnerligen otäckt hur våra politiska företrädare ständigt kör över demokratin, genom att ta beslut som inte äger folkligt stöd. De struntar fullkomligt i både folkvilja, debatter och krav på folkomröstningar.

  Det är sant det Juholt sa, att demokratin i Sverige har ersatts av teknokrater och expertvälde, som ser som sin främsta uppgift att ”styra folket” (via propagandamedier) i stället för tvärt om.

  Svenska folket ses som ett hinder(grus i maskineriet) för den beslutsfattande eliten. Därför kontrollerar man även medierna i allt högre utsträckning. Ungefär som i USA (dvs man producerar och publicerar sådant som står i överensstämmelse med den härskande elitens intressen).

  1. Jag kan enbart konstatera att sittande politikerdel tycks äga folkligt stöd varje val, annars hade folket röstat annorlunda, ex. på Vetenskapliga partiet som vill ha större inslag av mer vetenskapliga sanna diskurser (utan lögner) och därefter beslutande folkomröstningar, men folket stödjer det inte och röstar inte för det.

   Jag tror INTE på valfusk, men att de är fast med trynet i fulmedia, samt snarast bör skärpa sig på den punkten, samt stödja och läsa bättre medier, samt välja bättre partier!

   Teknokrati och meritokrati liknar mer Vetenskapliga partiets politik, tycker jag, även om vi vill uppnå detta med folkets ökde intelligens och frivilliga stöd.

   Det är delvis sant det Juholt sa, att demokratin i Sverige har ersatts, men INTE av ”teknokrater och expertvälde”, för då hade det nog sett betydligt bättre ut. Politikerdeln går istället emot konsekvensutredningar av experter, allt som oftast, så vida experten INTE heter ”Lundin” och vill gynna oligrkins planer på lukrtiv, men kortsiktig och farlig kärnvapenkapprustning.

   Snarare är det fulmedias lögner som styr, inte på något kompetent långsiktigt sant vis, inte baserat på merit eller vetenskap, snarare kortsiktigt och baserat på kortsiktig ekonomism som gynnar främmande makt, inte Sveriges folk, ine ens elitens barn egentligen, såvida palnen inte är emmigration när skiten träffar fläkten.

   Svenska folket ses nog mest som valboskap, produktions- och konsumtionsfaktorer åt den kortsiktig och giriga beslutsfattande eliten, som älskar tillväxt in-bsurdum och är livrädda för socialism och ekologisk hållbarhet som gynnar oss alla.

   Politikeradeln tycks kontrolleras av de som äger banker och fulmedier, INTE tvärt om. Janne Josefsson har kritiserat fenomenet som inte får garnskas utan stor risk för represslier.


   ”För att ta reda på vem som styr över dig, tag helt enkelt reda på vem du inte får kritisera.”
   /Voltaire

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s