Klimathotet är vetenskapligt evident, precis som massutdöenden

Enligt forskaren Jakob Nordangård vid Linköpings Universitetär klimathotet skapat av monopolkapitalister. De data Nordangård funnit har inte kunnat falsifieras.

Nordangård har andra intressanta publikationerDesmoblog, om andra orsaker till att dra ner på oljekonsumtionen och ställa om till ekologisk lokal produktion av energi och jordbruk.

Syftet med klimathotet tycks vara att undergräva nationell demokrati och skapa en världsregering under kontrollen av en monopolkapitalistiskt fåvälde. Vetenskapliga partiet är istället för en upplyst demokrati och välfärd för alla människor och framtidens generationer.

Det är visserligen ett ”Guilt by association”-argumentationsfel att koppla samman klimathotet med det klandervärda fåvälde som propagerat klimathotet i de medier de äger. Även monopolkapitalister med en historik av bedrägeri kan ju ha rätt och vara ärliga i något.

Men skulle det handla om ett verkligt klimathot, skulle faktiskt sanning kunna användas för upplysa om hotet. Likväl ser vi inte fakta, evidens eller sanning i dessa medier, men lögn; Överdrivna klimatmodeller, storvulet psykologiskt trixande, mörkningen av forskare med en annan åsikt i medierna, hänvisning till väderhändelser, men enbart när vädret passar agendan. Sanningen är frånvarande.

Likväl finns det ett klimathot såväl som ett väderhot.

Det finns hot om massutdöende, där varmare och kallare klimat är en del av hotet. Existensen av kärnvapen, asteroider, kometer och supervulkaner medför att vi behöver beredskap för de event som deras existens kan medföra, vilket inkluderar klimathot och väderhot. Mänsklighetens oförmåga att förstå vikten av nedväxt till balans med naturen är ett hot om ett massutdöende av andra arter, även om klimatet inte behöver vara avgörande.

Vetenskapliga partiets nyckelord i frågan heter nedväxt, beredskap, rymdforskning och ekologisk hållbarhet. Vi tror dessa frågor kan ena vårt samhälle. Som en bieffekt så minskar utsläpp av CO2, SOx och NOx genom ekologiskt hållbart jordbruk, färre långväga transporter, samt en balanserad population med lägre konsumtionsnivå.

Annonser

8 reaktioner på ”Klimathotet är vetenskapligt evident, precis som massutdöenden

  1. ”Du, Herre, lade i begynnelsen jordens grund, och himlarna är dina händers verk. ;
    de skall förgås, men du förbliver; de skall all nötas ut som en klädnad, och som en mantel skall du hoprulla dem; såsom en klädnad skall de och bytas om.” (Hebr ; 1 ; 10-12 1917 års övers.)

    ”Och jag såg en ny Himmel och en ny Jord ; ty den förra himlen och den förra jorden var förgångna . . .” (Uppenbarelseb ; 21 ; 1)
    ”Och döden skall inte mer vara till, och ingen sorg eller klagan eller plåga skall vara mer ; ty det som förr var är nu förgånget.” (Uppenb ; 1 ;4)

  2. Apropå hot mot levnad : det finns ett motstånd mot 5G – nätet. Titta på ” 5G dödar allt , långsamt och plågsamt ! ” 247 professorer och läkare vill förbjuda 5G.

  3. Enligt informatörerna arbetar 5G-nätet med pulser som är 20 gånger starkare än 4G-nätet. // Ett annat framtida scenario är förarlösa fordon med 5G – nätet. Om detta nät införs blir det många arbetslösa inom transportsektorerna ( ifall det funkar ! ).

  4. Ping: Positiv och negativ kritik av Lars Bern och SwebbTV | Vetenskapliga partiet

Välkommen att kommentera! Läs gärna kommentarsreglerna i menyn!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s