Kritik – Vart tog Swexit vägen? Stackars folket och demokratin i EU-valet

Jag läser SD:s och V:s EU-valplattformar och tänker enbart, stackars politikerna och stackars folket och stackars demokratin. Hur kan det ha gått så här illa, tänker jag, och mediterar för att få svar från ett högre medvetande.

Svaret är så pinsamt att jag först tänker att jag håller det för mig själv, för att vara hövlig mot de människor som komponerat dessa plattformar, men sedan tänker jag att sanningen är inte ohövlig eller svår, enbart vårt eget motstånd, så jag säger det som meddelats ur mitt högre medvetande.

Osanning och kortsiktig behovstillfredställelse styr SD och V inuti ett osunt grupptänk. p.g.a. att de är omedvetna om hur man skiljer sanning från lögn.

Sverigedemokraterna vill ex. ha mer av den marknadsliberalism, som lett till racet mot välfärdsbottnen, allt medan politikeradel och finanskapital har berikats. Yttermera vill SD frihandla med notoriska krigsförbrytare som Storbritannien och USA, som invaderar och rånar människor från deras friheter tillsammans med sekteristiska terrororganisationer, samt skapar den misär som människor vill migrera bort ifrån. SD är stolta för att de aldrig röstat för krig i Riksdagen, så hur vore det med bojkott mot de som skapar de olagliga krig och de massmord som skapar den massmigration som SD är emot?

Vänsterpartiet vill ha mer migration av icke-flyktingar och icke-barn till Sverige, vilket drabbar effektivt bistånd, något som Hans Rosling poängterade i Globen. Massmigrationen skapar givetvis även misär och gruppvåldtäkter i Sverige, samt rånar Sverige på välfärd, skapar kapitalflykt och kan leda till känslor av uppgivenhet, hat och rasism, när människor ställs mot varandra i detta EU:s välfärdsrace mot bottnen.

Så dillar V om klimatet, som om folk bryr sig om klimatet när hela samhället går mot total välfärds-medeltid. CO2 lär ju f.ö. inte minska, och välfärden lär ju inte heller öka, genom massimport av massavlande kulturer till arktiskt nordiskt klimat.

Swexit är inte längre någon aktuell fråga för varken SD eller V. Vad ska stackars människor rösta på nu?

EU ska tydligen nu göras om inifrån tror de… Jisses. Har de verkligen inte förstått att EU är likt en s.k. ”polsk riksdag”, d.v.s. att fördragsförändringar kräver enighet mellan alla ingående stater? Det är ju inte demokrati som gälleri EU, men konsensus.

Vetenskapliga partiets EU-valplattform för 2019 ligger f.ö. i menyn.

Hur man röstar på Vetenskapliga partiet.

6 reaktioner till “Kritik – Vart tog Swexit vägen? Stackars folket och demokratin i EU-valet

 1. Det kanske kan bli ”fördragsförändringar” om Nationalister, verkliga demokrater och EU- motståndarna blir i majoritet i Bryssel. För det är väl bara där nere det kan ändras? Misstänker jag.

  Man kan väl inte ändra på några fördrag eller kostitution om man inte är med, där förändingarna måste ta sin början? För de måste väl börja någonstans där makten utgår ifrån? (nu utgår ju den från Bryssel) Särskilt som både sossar och borgare har släpat in svenska folket i EU-helvetet med alla lögner om hur jävla bra det skulle bli.

  Fast det har ju inte folk i gemen märkt något av, mer än de redan rika. Alla andra har fått stryk av EU och makt-etablisemangets korrumperade lobbyister och tjänstejon.

  Hela EU måste läggas ner. Det är en ren dår-organisation som suger all makt demokrati och kapital ur varje land och fördärvar lagstiftning och beslutanderätt, som svenska folket och andra länder har tagit i demokratisk natonell ordning.

  1. EU är ett högerprojekt och det är därför SD är för EU, precis som alla andra korrumperade högerpolitiker.

   Jag förutspådde att det skulle bli så. Högern serverar folket partier i olika smakriktningar, t.o.m. högerpartier som kallar sig ”social” & ”demokrat”, eller är rosa eller gröna i färgen som utger sig göra gott, men bakom hostar hin onde så smått. EU leder till raka motsatsen av vad de påstår, bort från välfärd och bort från demokrati.

   Högern har t.o.m. skapat ett ljugande AfS som jag förutser kommer gå exakt samma väg, när det väl gäller, för sådan är högern. Likt babianen. Uppblåst, aktiv, flitig och kortsiktigt girig för direkt behovstillfredställelse.

   EU har resulterat i krig, massmigration, sekterism, ojämlikhet, kriminalitet, gruppvåldtäkter, icke-ekologiska transporter och terrorism. Högern fångar upp det missnöje som högerpolitiken skapat.

   EU är ett omoraliskt imperialistiskt ohållbart stormaktsbygge som ingen behöver förutom de bankmaffia-babianer som orkestrerat EU.

   Det går nästan inte att förändra EU demokratiskt eftersom det är en s.k. ”polsk riksdag”. Förändringar bygger på medlemsländernas konsensus. Och det är därför Swexit är det enda logiska valet, men inte genom ytterligare ett ljugande högerparti som AfS, men genom Vetenskapliga partiet och andra mer balanserade småpartier … OM de valsamverkar.

  1. Så är det Folke. Någon gång måste ändå folket vakna. Jag var fröet som fick 7 st att vakna och det kan med exponentialfunktionens logik snabbt leda till att 14, 28, 56, 112, 224, 448, 896 … os.v. … vaknar också, särskilt om vi gör som det står i soldathandboken, nämligen lyssnar på varann och talar med varann.

   Hur snabbt vi blir till ett gigantiskt träd styrs enbart av vilken näring vi kan få från olika håll. Vill du bidra med näring Folke?

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s