Rasistisk politisk satir – NMR stödjer Sabuni i Bombliberalernas partiledarval

Just nu pågår en partiledarkamp inom Bombliberalerna om vem som ska efterträda majoren och val-förloraren Jan Björklund (ni vet han som bl.a. ville invadera Irak ihop med världens största skurkstat som någonsin existerat på planetens yta).

De tre kandidaterna i partiledarkampen är Erik Ullenhag, Nyamko Sabuni och Johan Pehrson. Den etnocentriska tidningen Fria Tider tog tidigt ställning för Ullenhag, förmodligen för de tror att han skulle sänka Liberalerna totalt, eftersom Ullenhag tycks vara särskilt naiv och bortkollrad vad gäller fakta, till skillnad från Sabuni som intelligent nog sågar mångkulturalismen, säger nej till ökad anhöriginvandring utan försörjningskrav och endast vill att personer med riktiga asylskäl ska få stanna, men NMR:s tidning Nordfront anser att Sabuni bäst representerar Liberalernas politik, och därmed är den självklara arvtagaren till posten som Liberalernas boss.

Källa: https://www.nordfront.se/sabunigate-liberalerna-tar-kraftigt-avstand-fran-gratisannons.smr

Personligen förstår jag den rasistiska politiska satiren från den etnocentriska tidningen Nordfront, som i princip vill rensa Sverige från allt icke-nordeuropeiskt. En bisarr tanke, som knappast kommer bli applicerbart på politiken någonsin, även om mörk hud givetvis trivs bäst i soligare klimat. Svenskar är nämligen till ca 99% INTE rasister såvida de inte blivit utsatta för något alldeles ohyggligt av människor med en annan bakgrund och relaterat detta känslomässigt med deras bakgrund.

Men låt mig föreslå en kandidat från Sabunis hemtrakter, Burundi, ex. Jean-Pierre Nimbona! Med honom hade ”Liberalerna” kanske äntligen kanske kunnat bli av med namnet ”bombliberalerna”, som majoren och förloraren Jan Björklund sannolikt måste anses ansvarig för, även om han inte kan anses vara ensam partiledare för beteendet.

Sabunis kamp för ofrivilligt könsstympade flickor och pojkar i Sverige respekterar jag enormt, men att problemet finns här i Sverige beror ju FAKTISKT på den massinvandring som Liberalerna medverkat till genom sin bombliberalism och massmigrations-liberalism, av de som flyr den misär som bombliberalism skapar, samt den extrema kapitalliberalism som skapar den extrema utslagning som gör att människor blir segregerade, kriminella, samt indoktrineras av extrema sekter.

Men om vi ska jämföra skärandet i genitalier på barn, med att lemlästa dem i krig och göra dem föräldralösa, så är väl ändå det senare värre? Eller hur Sabuni? Fred är viktigare än fokuset på genitalier, även om det också är viktigt givetvis. Verklig godhet ser givetvis till att vara maximalt god, inte enbart hycklande god, Sabuni! Upp till bevis!

Man kanske finns det något ännu mer intelligent ledarskaps-förslag än att ha en burundian som sjunger om fred eller en som mest fokuserar på att genitalierna på barn förblir intakta? Vad skulle det kunna vara? – Tja. Söder om Sahara finns säkert många intelligenta kandidater för bombliberalerna! Några av dem har jag citerat under Citat om population.

Kanske skulle de kunna ställa upp med följande slogan: ”Frihet för barnen från bomber och överpopulation” eller ”frihet från bombliberala bomber” eller ”Frihet från svält och frihet från flykt, som frihandel, bombliberalism och liberal massavel har skapat”? Skulle inte det rädda flest mörkhyade barn i världen från lidande och vara minst ”rasism” av allting, samt faktiskt mest humanism, kanske t.o.m. humanism mot det stackars främlingsfientliga och hårt fulmedialt mobbade NMR?

Tja. Det tål att fundera på! Vad tycker du själv som läsare?

 

3 reaktioner till “Rasistisk politisk satir – NMR stödjer Sabuni i Bombliberalernas partiledarval

 1. Apropå överpopulation. Om överklassen reproducerade sitt antal men inte mer skulle antalet herresäten för överklassen inte behöva öka. Man skulle ärva men inte behöva förvärva genom imperialism vilket var en bidragande orsak till det brittiska imperiets härjningar.

  Äldste sonen ärvde allt de andra sönerna bidrog till imperiets expansion och upprätthållande. Vanligt folk däremot belastade inte ekonomin mer än vad de själva arbetade ihop.

  Överklassens sannolikt mycket större bidrag till befolkningstillväxten relativt den egna sociala gruppen är en föga diskuterad mekanism bakom den tyranni som präglar de odemokratiska förhållandena.

  Oligarkerna har en väldig multi-generationell svans av släktingar som sannolikt gynnas karriärmässigt utan att deras namn röjer kopplingen. Genealogier tvättas fortlöpande av det skälet hävdar en del som har undersökt saken.

  1. Intressant teori, som du skulle kunna evidensbasera. Ibland har man funderat på vad som ligger bakom en del utnämningar av individer som inte passar för uppgifterna alls. Det skulle kunna vara något sådant inblandat. Jag har funderat i banor av ”vänskapskorruption”, men det skulle alltså kunna vara väl dold ”släktkorruption” eller kanske rentutav bör kallas för ”klankorruption”?

   1. Miles W Mathis har grävt mkt i sånt och konstaterat många fall av omotiverat tunn genealogi.
    Han beskriver just det du nämner om folk som omotiverat blir betydelsefulla.
    Men Mathis skyddar sig själv genom att lägga in avsiktliga fel i det han skriver så man kan inte hänvisa till honom som en seriös källa vilket troligen är avsikten. Han är nån sorts front för ett underrättelseprojekt tror andra.
    Men åter till det du sa. Jag skulle aldrig våga gräva så värst mkt. Men det är väldigt logiskt eftersom de rika har större möjlighet att försörja både äkta och oäkta barn. Sen långt tillbaka i tiden rumlade de besuttna om med enkelt folk och köpte sig fria.
    Mot bakgrund av stora dolda informella familjeträd är det logiskt att vanligt folks möjligheter att bli företrädda alltid stöter på hinder.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s