Kritik av Ann Heberlein – Utmärkt citat, men hon saknar ryggrad, som så många andra

Bild på Ann Heberlein
”Jag är trött på politiker som gråter, tar råd av barn, ägnar sig åt tomma gester som knytblusaktioner och fittmössor, hänvisar till tv-serier och slåss mot halmgubbar, lägger huvudet på sned och blinkar bort en tår ur ögat.”
/ Ann Heberlein Källa: https://nyheteridag.se/heberlein-snallhet-ar-en-usel-politisk-strategi/

Det är skönt att höra några kritiska ord, från Ann Heberlein, särskilt då det inkluderar kunskapen om ett av alla argumentationsfel, vilket upplyser människor om sanningen. Fokus på sanningen är viktig för en fungerande demokrati. Då måste man tröttna på fulmedias och fulpolitikernas elände, samt söka bättre kanaler.

Men Heberlein tycks faktiskt vara en del av detta kaviarstinna fulmedia- och fulpolitiker-etablissemang, eftersom hon villigt underkastat sig både fulmedier som journalist och s.k. ”moderater” som politiker, precis som den inkonsekvente ”moderaten” Hanif Bali.

Själv är jag trött på alla hycklande och gnällande människor, såväl höger som vänster, som utger sig för att ha ryggrad, men helt evident saknar den. I min mening är Ann Heberlein en av dem. För vad måste den med ryggrad göra, rent logiskt, när denne tycker att fulmedia, fulpartier och fulpolitiker beter sig idiotiskt och klandervärt?

Jo. man måste erbjuda folket rationella och hederliga alternativ! Och låt mig påpeka att folk med ryggrad och heder FAKTISKT måste skapa dem OCH RÖSTA PÅ DEM! Yttermera måste folk med rationalitet och ryggrad FAKTISKT valsamverka sig över 4% tillsammans OM de ska vara REALISTISKA och inte vara kompletta jubelidioter, som inte kommer under 4% varje val.

Alla som röstade på 8-partiet, som numera alla är EU-vurmare, saknar helt uppenbart fullt fungerande hjärnor. Inget ni rår för. Så kan det gå för vem som helst som betraktar hjärnförsmutsande fulmedier, i vilka Heberlein medverkat, och som kontrolleras av bankmaffian, som givetvis älskar det EU som gör att folket kan sänkas och förslavas allt mer.

Är det några som länge och intensivt gått bankmaffians ärenden så är det just s.k. ”moderater”, även om de inte är ensamma om det i 8-klubben sedan mordet på Olof Palme. Hur detta går ihop med Jesus principer, för hon kallar sig ”kristen”, kan förmodligen endast sättas i samband med någon slags mentalt tillstånd som inte vill se den egna dubbelmoralen. Så låt er inte luras av Heberlein, gott folk! Hon är en i 8-gänget och tycks verka ganska nöjd med det.

4 reaktioner till “Kritik av Ann Heberlein – Utmärkt citat, men hon saknar ryggrad, som så många andra

 1. Martin, du är väldigt hård i dina omdömen om andra människor. Särskilt i frågan vilket parti man röstar på, alternativt inte röstar på. Särskilt det man INTE röstar på ; ditt valsamverkansparti.
  I olika sakfrågor tycker jag du har rätt. Men ditt hårda och fördömande språk stöter nog bort fler än de lockar till sig. Ann kanske tycker att moderaterna motsvarar det hon önskar av ett parti och vi bör inte sätta oss till doms över det.
  Själv röstade jag inte alls i EU-valet, då jag ser hela EU som något ont. Dom gör allt för att göda globalismen .
  Försök visa mer respekt för andra, med dina sakargument som räcker långt, så kanske det lockar till sig fler väljare i framtiden. Att komma med beskyllningar att folk saknar hjärnor/ryggrad o s v gynnar dig inte.

  1. Vetenskaplighet existerade inte på Jesus tid, men Jesus var hård i sitt omdöme om hycklarna. Han stötte bort girigbukarna med sin sanning, likväl var han populär,.

   Men hoppet är aldrig ute för dessa hycklare som saknar ryggrad. Plötsligt händer det, ex. i meditation eller bön, eller i frågor till ett högre medvetande i enskildhet och i stillhet.

   Jag menar inte att hycklarna inte ska kunna välja djävulens partier för global krigshets, och bankmaffia-underkastelse, om de håller med om detta, men det är hyckel utan ryggrad att gå med på detta djävulskap och sedan skenheligt påstå något annat för att vilseleda människor att rösta på djävulskapens 8 partier som ställer till det för oss alla med sitt käbbel.

   Att inte rösta är att ge idioterna ännu större majoritet. Att rösta på ett Swexit-parti vore korrekt. Det vore att skademinimera. Att övertyga fler att göra det och att valsamverka vore högaktningsfullt, positivt och konstruktivt.

   Att rösta på ett valsamverkande Swexit-parti som talar sanning och är för ökad jämlikhet människor emellan vore ännu mer korrekt. Samhällen med mer jämlikhet har lägre mordfrekvens, lägre kriminalitet och lägre drogmissbruk. Det är samhällen som är tryggare för barnen. I dessa kan ekologisk hållbarhet skapas dessutom.

   Människor som väljer bedragare eller skiter i att stoppa bedragare förtjänar ingen respekt. De är lort. Respekt måste man förtjäna. Så är det bara.

   1. Nu gör du det igen . Kallar dom/oss som röstar på fel parti eller inte alls för ryggradslösa alternativt ” lort ”.
    Tror du verkligen att jag får lust att rösta på dig efter att du förnedrar oss som ” lort ”? Nej, lika lite som jag någonsin skulle rösta på socialdemokraterna igen efter alla okvädingsord mot invandringskritiker som Löfven vräkt ur sig.
    Du säger att Jesus var hård mot hycklare. Men det var de höga religiösa ledarna han var hård mot, de som kan motsvara dagens styrande elit. Vad jag vet så slog han inte neråt, mot folket. Han hade medkänsla med folket eftersom de var ”som får utan någon Herde”. Samtidigt undervisade han dom och sa många sanningar, men kallade dom inte för fula saker om dom inte ville följa eller tro hans ord. Däremot var han hård mot bl a många fariseer och andra höga religiösa ledare, eftersom han menade att de förde folket vilse när de ”silade mygg och svalde kameler”. De var mera måna om sina ställningar och ville bli beundrade av folket, samtidigt som dom la tunga bördor på dom.
    Om du måste slå, så gör det mot det styrande etablissemanget. Inte mot vanligt folk.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s