Kritik av Åsa Wikfors – Ovetenskaplig och storvulen desinformation till psykologer

Tydligt försök till indoktrinering av psykologer med olika former av osanning, genom desinformatören Åsa Wikfors:

Konsten att ändra sig
UR Samtiden – Psykologikonferensen 2019
Föreläsning · 36 min

Länkar inte till denna fulmedia kontrollerad och administrerad av psykopater och de idioter som de kontrollerar.

Föreläsningen var full med en hel drös med osanning som den filosofikunniga Wikfors är väl medveten om, men klandervärt nog använder mot åhörarna för att tillfredställa de intressenter hon med mycket stor sannolikhet har sålt sig till.

Sök sanningen, men inte genom storvulna illusionister! Sök gärna sanningen här och i högerspalten. De som inte har kommentarsfält eller inte publicerar dina upplysande kommentarer är lögnare.

13 reaktioner till “Kritik av Åsa Wikfors – Ovetenskaplig och storvulen desinformation till psykologer

   1. Jag kan inte hitta några argument från din sida att hon skulle vara varken storvulen, idiot, psykopat, ovetenskaplig, politruk eller illusionist.

    Hon förmedlar bara de problem som faktiskt finns i samhället och hur de förklaras i psykologin, inget som hon själv har hittat på.

    Vad skiljer din sanning mot den evidensbaserade psykologins och varför skulle din sanning väga tyngre?

    Gilla

    1. Du kan inte upptäcka hur hon vilseleder dig bort från sanningen med sina trix, eftersom du inte lärt dig skilja på sanning och lögn…än. I menyn finnerdu ”sanning”. Studera finn hennes lögnar och du ska inse att det jag kritiserar henne för är sanningen och att det inte finns olika sanningar, enbart olika evidens som kan falsifieras med evidens.

     Gilla

 1. Det hade varit ok om du hade anget vilka argumentationsfel hon gjort sig skyldig till. Annars betyder det du hävdar ingenting.

  Gilla

  1. Jag övervägde att göra det, men tänkte att det är en lagom utmaning för psykologer med akademisk utbildning att fördjupa sig i skillnaden mellan lögn och sanning, som finns att finna under ”sanning” i menyn. Det är dessutom ett arbete att rada upp hela skiten och just nu har faktiskt inte tid. Något viktigare har dykt upp än att avslöja en av etablissemangets alla lögnare. Nämligen att skydda en viktig människa som jag tror är i stor fara.

   Gilla

   1. Att påstå något om en person och sedan inte leda i bevis tycker jag är ovärdigt. Att sedan hävda att man inte har tid är gör ju inte saken bättre.

    Har du någon som helst akademisk examen (>=120 hp) inom psykologi som ger tyngd åt dina artiklar (avhandling?) om sanning och lögn? I din presentation nämner du inget om någon sådan, ingenjörer brukar normalt sett pyssla med annat…

    Gilla

   2. Det är inte auktoritetsargument att begära referenser. Jag hade varit precis lika skeptisk om en psykolog hade konstruerat och byggt ett kommersiellt flygplan eller en bro istället för en ingenjör.
    Hade det varit en avhandling om sanning/lögn som skrivits av utbildad psykolog och blivit blivit disputerad hade det naturligtvis inneburit betydligt större tyngd än om en lekman gör det.

    Gilla

Välkommen att kommentera! Läs gärna kommentarsreglerna i menyn!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s