Kritik av Åsa Wikforss – Ovetenskaplig och storvulen desinformation till psykologer

Tydligt försök till hjärnförsmutsning och indoktrinering av psykologer medelst olika former av osanning, utfört av desinformatören Åsa Wikforss:

Konsten att ändra sig
UR Samtiden – Psykologikonferensen 2019
Föreläsning · 36 min

Länkar inte till denna fulmedia, kontrollerad och administrerad av psykopater, samt de idioter som de kontrollerar.

Föreläsningen var full av en hel drös med evident osanning som den filosofikunniga Wikforss är väl medveten om, men klandervärt nog använder mot åhörarna, med sannolikt syfte att tillfredsställa de intressenter som hon med mycket stor sannolikhet har sålt sig till.

Sök sanningen, men inte genom storvulna illusionister! Sök gärna den evidenta sanningen här och i sidospalten. De som inte har kommentarsfält, inte svarar på kritik eller frågor, eller inte publicerar dina upplysande kommentarer, är med all sannolikhet lögnare.

12 reaktioner till “Kritik av Åsa Wikforss – Ovetenskaplig och storvulen desinformation till psykologer

   1. Jag kan inte hitta några argument från din sida att hon skulle vara varken storvulen, idiot, psykopat, ovetenskaplig, politruk eller illusionist.

    Hon förmedlar bara de problem som faktiskt finns i samhället och hur de förklaras i psykologin, inget som hon själv har hittat på.

    Vad skiljer din sanning mot den evidensbaserade psykologins och varför skulle din sanning väga tyngre?

    1. Du kan inte upptäcka hur hon vilseleder dig bort från sanningen med sina trix, eftersom du inte lärt dig skilja på sanning och lögn…än. I menyn finner du ”evident sanning”. Studera finn hennes lögner och du ska inse att det jag kritiserar henne för är sanningen och att det inte finns olika sanningar, enbart olika evidens som kan falsifieras med evidens.

 1. Det hade varit ok om du hade anget vilka argumentationsfel hon gjort sig skyldig till. Annars betyder det du hävdar ingenting.

  1. Jag övervägde att göra det först, men tänkte att det är en lagom utmaning för psykologer med akademisk utbildning att fördjupa sig i skillnaden mellan lögn och sanning, som finns att finna under ”evident sanning” i menyn. Det är dessutom ett arbete att rada upp hela skiten och just nu har faktiskt inte tid. Något viktigare har dykt upp än att avslöja en av etablissemangets alla lögnare. Nämligen att skydda en viktig människa som jag tror är i stor fara.

   1. Att påstå något om en person och sedan inte leda i bevis tycker jag är ovärdigt. Att sedan hävda att man inte har tid är gör ju inte saken bättre.

    Har du någon som helst akademisk examen (>=120 hp) inom psykologi som ger tyngd åt dina artiklar (avhandling?) om sanning och lögn? I din presentation nämner du inget om någon sådan, ingenjörer brukar normalt sett pyssla med annat…

   2. Det är inte auktoritetsargument att begära referenser. Jag hade varit precis lika skeptisk om en psykolog hade konstruerat och byggt ett kommersiellt flygplan eller en bro istället för en ingenjör.
    Hade det varit en avhandling om sanning/lögn som skrivits av utbildad psykolog och blivit blivit disputerad hade det naturligtvis inneburit betydligt större tyngd än om en lekman gör det.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s