Kritik – Katerina Janouch – Bankmaffians förvillare och konfliktskapare?

Katerina Janouch är oenig med svensk lagstiftning och rättspraxis.

Jag noterar kallt att idiotin inte är begränsad i Sverige, men väl utbredd. Alla inblandade förefaller vara klandervärda konfliktskapande psykopater eller idioter som följer dem i blindo.

1. Janouch deltager och röstar för ett EU-vurmande SD-likt parti som envisas med att inte valsamverka brett mot fyraprocentsspärren, trots alla goda skäl till det. Dubbelidiotiskt. Hon försvagar SD och kastar bort partimedlemmarnas röster.

2. Förmodligen bryter Janouch själv mot den brottsbalk hon kritiserar och lämnar öppet mål för anmälningar, om jag förstått brottsbalken och rättspraxis rätt. Förmodligen dunderkorkat om det inte är tänkt som gerillamarknadsföring.

3. Janouch stärker konflikten människor emellan i vårt land, men yppar inte med en stavelse det största hotet mot både yttrandefrihet och demokrati, nämligen mobbningen av journalisten Julian Assange, skriver heller inte  på uppropet. Jag tycker hon är en lort tills hon gjort det och skriver om detta på sin blogg.

4. Hon kallar marknadsliberala EU-vurmare och skurkar för ”kommunister”, fastän dessa skurkar gynnar girigbukar och monopolkapitalism. Skurkarna är för det EU som undergräver demokratin och välfärden i Sverige, vilket i sin tur skapar den s.k. ”rasism” som många gnäller på och som högern utnyttjar genom SD.

5. Sverige är inte det land som främst bombas sönder och samman i världen, men bankmaffian är ansvarig i båda fallen. Varför kritiserar inte Janouch båda problemen, ej heller orsaken? Det är ofta misären av dessa krigsförbrytelser, samt stölder av land från folk, som skapas av denna bombliberalism, som skapar flyktingläger och migration.

6. Det är EU:s högerpolitik som skapar arbetslöshet och ojämlikhet, vilket skapar kriminalitet. Sambandet mellan ojämlikhet och hög mordfrekvens är mycket evident enligt vetenskapliga metastudier. Varför nämner inte Janouch detta?

7. Det är EU-vurmarnas högerpolitik de senaste decennierna som drivit fram segregering, massmigration, ojämlikhet, arbetslöshet och drogproblem, vilket kräver allt fler poliser. Varför tar inte Janouch upp detta?

8. Istället för att kritisera de som ligger bakom konfliktskapandet så väljer Janouch ut en av alla konfliktskapande religioner och pucklar på den. Den konfliktskapande bankmaffian, samt de kriminella extremister de är i maskopi med, applåderar säkerligen åt detta. Fick du betalt, Janouch?

9. Jag kan inte dra någon annan slutsats att Janouch är i maskopi med exakt den bankmaffia som skapat alla de problem som Sverige och världen har, MEN Janouch ska ha beröm också! Hon är ytterst verbal, ler vackert och förtroendeingivande och manipulerar korkade idioter väldigt duktigt. Bankmaffian borde verkligen ge henne en rejäl hacka för det, så att hon slipper tiggande om att folk ska läsa hennes mediokra högerpropaganda-böcker. Eller är det en del av bankmaffians plan också?

2 reaktioner till “Kritik – Katerina Janouch – Bankmaffians förvillare och konfliktskapare?

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s