Svenska och saudiska jubelidioter fokuserar på siliconbröst och stödjer krigsförbrytelser

Silicon är onaturlig substans, men människor har alltid haft fettisher. Vissa gillar att gnida sig mot läder, andra är onaturligt besatta av mat och andra idioter går igång på bombliberalerna och andra partier som öppet stödjer den mest krigsföbrytande regimem som någonsin existerat på planetens yta, som av en ren händelse är i maskopi med extrem våldsbejakande sekterism.

Dessa jubelidioter tycks njuta av lemlästade barn och tanken på barn som missbildade leker i radioaktivt damm skapat av USA. De kallar det ”liberalism”…

De ska prompt gnida sig i en amerikansk bil eller gnida sig mot amerikanskt föråldrat luftvärn, eller vara med och gnida sig mot drönare som ska säljas till diktaturen i Saudiarabien. Huvudsaken pengarna strömmar till sådana fettischer.

Siliconbröst och skaka rumpan får i sammanhanget anses vara en mild fettish.

De som är påtvingade hucklen och klagar på denna lilla fettish är naturligtvis jubelidioter, eftersom just uppvisningen av denna milda fettisch ändå kan vara en slags makaber väg bort från det sekteristiska elände som drabbat dem själva och stackars lemlestade barn i Jemen, där svenska drönare släpper sin last, till hurraropen hos en stor del av Saudiarabiens och Sveriges idiotiska befolkning, som även stöttat extrema sekteristiska krigsförbrytare som attackerat Syriens demokrati. Flera olika jubelidiotiska fettischer har naturligtvis även skapat överbefolkning och ohållbar tillväxt som förstört miljön och skapar öken.

Människor med Downs syndrom får i jämförelae anses vara intelligenta. De förstår sitt eget tillstånd. Sveriges och Saudiarabiens verkliga jubelidioter gör i allmänhet inte det. De svenska jubelidioterna röstar på 8 jubelidiotiska partier eller kastar bort sina röster på små jubelidiotiska partier som inte fattar att de måste valsamverka för att komma över 4%.

Människor är generellt sett fruktansvärt korkade och elaka. De ogillar att du upplyser dem om faktum. Då är det du som är ”dum”, eftersom du upplyst dem om den sanning de inte ville veta om.

7 reaktioner till “Svenska och saudiska jubelidioter fokuserar på siliconbröst och stödjer krigsförbrytelser

 1. Det borde stå högerns bombliberaler . Vi vänsterliberaler är fredligt sinnade ! Man kan inte samla alla liberaler i samma korg som om det fanns ett konsensus om att alla är bombliberaler.

  1. Jag vet inte hur det är med dig, men ”vänsterliberaler” [vilket är ett tveksamt hittepåord] är kanske ett undantag på den punkten, men jubelidiotin har ofta drabbat dem på andra vis, ex. att de vill vräka pengar över icke-flyktingar och icke-barn på bekostnad av riktigt bistånd och på bekostnad av hjälp till riktiga barn och riktiga flyktingar, samtidigt som de undergräver vår nationella ekonomi eller att de går bankmaffians ärenden i sin EU-vurm, vilket undergräver demokrati och ekologisk hållbarhet. Vurm för sekterism som förtrycker kvinnan, och skärandet i barns genitalier i namnet av ”mångkultur” och ”religionsfrihet” är ingen ovanlighet bland ”vänsterliberala” jubelidioter.

   1. Den kritik av just den typen av vänsterliberalismen ( mångkultur och religionens expansion i form av friskolor exempelvis ) är befogad kritik. Falsk liberalismen ska avslöjas. Jag förstår din tanke om att beteckningen liberaler är så pass komprometterande i och med deras politiska agendor. Men själva ordet liberal kan knappast antastas. Det är det politiska innehållet som ska avslöjas och bekämpas. Eller ges positiv respons om färdriktningen blir normal.
    Mvh Gunnar Eriksson

    1. Enig, men när fulmedierna och deras lågpresterande journalister inte gör sitt granskande arbete och inte ställer de svåra politiska frågorna till de politiska aktörerna så framgår det inte riktigt för folket vad det är för slags liberalism/friheter som avses, heller inte dess konsekvenser, eller hur dessa friheter kommer äta upp andra friheter, eftersom olika slags friheter ofta står i konflikt med varann.

     Ekologisk hållbarhet står ex. i konflikt med kapitalets vilja att tillväxa och med massavlandets frihet att överbefolka planeten. Detta skapar ingen frihet för barnen eller framtidens generationer. (Vetenskapliga partiets huvudfråga)

     Man talar om pressfrihet, men den stora mängden av fulmedia som inte granskar, men enbart indoktrinerar åt fåtalet monopolkapitalister, gör ju att vi alla behöver en betydligt större frihet från denna propaganda-press, om vi ska kunna anses ha både frihet i tanken och i demokrati. Det betyder idag att folket måste hålla stenkoll på mediernas ägarförhållanden och deras agendor, samt måste inta en balanserad mängd från hela det politiska spektrumet, vilket idag blir att köpa Proletären och NyaTider, men hur många gör det?

     Allt från Lindelöf som redogör för Stalin och kommunismens historia, ända till NMRs Hitler-heilande blogg, som f.ö. alls inte anser sig vara rasister, men enbart värnar sitt eget folks frihet från massinvandring och utrotning i norden, men givetvis även andra politiska initiativ som finns i Sverige. Detta måste en fin media våga ta tag i, ställa svåra frågor till, samt redogöra så objektivt som möjligt för, annars lever vi inte i ett fritt land, med fri demokrati, men är blott en ofri monopolkapitalistisk fulmedia-kontrollerad oligarki, under demokratisk täckmantel.

     Människor få heler inte, som idag, vara rädda för att uttrycka sina åsikter, i rädsla för repressalier. Folket måste ha rätt att dementera och få publicerat rättning av de lögner som monopolkapitalets press sprider. Idag har folket inte det, förutom på fria bloggar och fria forum. Folket vet oftast inte om hur de drabbas av indoktrineringen på sina sociala medier heller. Ett intoktrinerat folk är varken fritt eller kan anses ha demokrati.

     99% av alla jag talar med på gator, torg och i parker tycks inte ga förstått det här, men är indoktrinerade. Det inkluderar de som kallar sig för hittepåordet ”vänsterliberaler”.

 2. Jag är inne på samma analyser av tidsandans massmediala lögner som du Martin ! Sätter härmed streck i debatten .
  Med vänlig hälsning : Gunnar

 3. Det är lite svårt att förstå hur en ”liberal” tänker och varför man tror på en liberalism som tar sig i uttryck i liberalmedierna med ständigt krigshetsande. Det är ju i liberalpressens propaganda som det liberala idèerna och åsikterna framförs ständigt. Om man över en längre sikt tar del av den liberala propagandan som framförs i pressen så blir man förskräckt och inser att det inte alls har med liberalism i dess ursprunliga mening att göra. Liberalismen i dag är ren högerpropaganda. Som Björklund uttryckte innan januariöverenskommelsen ” nu tycker jag att vi gör en riktig högersväng”. De delar i stort sätt samma åskådning och krigs och försvarshets mot Ryssland och springer Nato och USA:s ärenden precis som ”M” och lägger sig platt för USA;s ärenden oavsett vad de hittar på.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s