Förslag på hur vi kommer åt de kriminella kineserna i Hongkong utan att de blir torterade

Människor i Sverige tror att det pågår tortyr i Kina, men lyssnar inte på FN om tortyren mot Assange. Så är det tyvärr, men Sverige skulle kunna bjuda in kinesiska domare, jurister och nämndemän till Sverige via videokonferens för en kinesisk digital rättegång i Sverige, samtidigt kanske göra Sverige populärt för kinesiska turister igen, efter allt raljerande mot Kina, vilket kanske har potential att ge intäkter till svensk turistnäring, vilket Sverige verkligen behöver efter 30 år av galen globalistisk politik.

Närande kineser på våra badstränder eller tärande extremist-folk? Det är Sveriges val.

Kriminalvården skulle kunna utföras i Sverige för bråkdelen av de miljoner som de kriminella kineserna förskingrat. En annan väg vore kinesiska garantier och rättigheter för människorättsorganisationer att besöka de dömda individerna i Kina, om de utlämnas och döms, eller att erbjuda 24 timmars videoupptagning av de dömda individerna i kinesiska fängelser, så att tortyr inte kan förekomma utan att det dokumenteras på dessa upptagningar och att sådant beivras enligt avtal med Kina om det skulle ske ändå.

Tacksamhet för min idé och gåva till Sverige och Kina kan lämnas genom personliga donationer eller positiv uppmärksamhet. Vi accepterar dock inga motkrav. Donationer påverkar inte vår politik, även om de verkligen behövs i detta tokiga land där man knappt längre får skoja eller göra minsta lilla fel för att bli anklagad för allsköns märkligheter och oproportionerliga repressalier.

2 reaktioner till “Förslag på hur vi kommer åt de kriminella kineserna i Hongkong utan att de blir torterade

  1. Enklast är väl att slå en pling till Kinas ambassad eller kriminalvården, de kanske är intresserade och är villiga att ge konsultarvode istället för donationer.

    Problemet är att Xi är den mest repressiva ordföranden sedan Mao och än brutalare kommer det att bli i framtiden om han får fortsätta att regera (han har skaffat sig livstidsmandat). Han är inte på Maos nivå ännu då Mao uttryckte att han var villig att offra hälften av befolkningen (300 miljoner då) för att uppnå sina mål men han har redan kommit en bra bit mot maktfullkomlighet.

    Vad det gäller kinesiska turister har de stora problem i Fjällbacka då de går in i folks trädgårdar och äter medhavd mat samt att de inte spenderar några pengar under sina besök. Tärande folk tyvärr.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s