Claes Hedberg & SwebbTV om Palmemordet – Ligger ledande socialdemokrater bakom?

Claes Hedbergs föredrag om Palmemordet hamnade på Youtube för en tid sedan. Många av SwebbTV:s tittare har velat ha en intervju med Hedberg, vilken SwbbTV nu har skapat.

Lördagsintervju 46 – Claes Hedberg om bedrägeriet kring Olof Palme. (SwebbTV har ännu inte den goda smaken att gå över till Internet Archive med bättre ägarförhållanden, men klippet kan ändå  laddas ned som MP4 utan att köra okänd kod, d.v.s. ”malware”, på din dator genom att använda Firefox med tillägget NoScript)

Jag tycker teorin är intressant, verkar fullt möjlig samt uppfyller det vetenskapliga kravet på falsifierbarhet, även Birger Schlaugs bloggpost om teorin är av intresse . Teorin går ut på att Palme hade fått HIV och skulle gömmas undan samtidigt som han skulle bli martyr. Att Moderaterna och Avsan spelar med i ap-spelet skulle kunna förklaras med att de fått tre decennier av allt mer kosing i utbyte.

Sosse-karriäristernas löner har också höjts. Det är lätt att förstå varför en sådan kriminell konspiration mot vårt folk kan överleva, men om det är sant så är det nog som Schlaug säger att det kan finnas vårdpersonal och anhöriga som kan få höra alla möjliga historier runtom i Sverige från halvsenila nyckelpersoner, även om detta inte kommer ut i fulmedia.

Någon kanske resonerar att sanningen skulle skada Socialdemokraterna. Det beror nog på vilka sossar som avses. De korrumperade karriäristernas eller de äkta demokratiska socialisterna som lämnat de klandervärda EU-vurmande sossarna bakom sig, eller de äkta demokratiska socialisterna bland folket som förlorat sina förmögenheter i apspelet som har följt?

Den som sätter Vetenskapliga partiet till makten har röstat för den sanningskommission som både Schlaug och Hedberg efterfrågar. Sanningen vill inte skada, enbart hjälpa. Palme var i min mening en hjälte oavsett HIV, eller inte, oavsett fejkad död, eller inte. De klandervärda skurkarna är de girigbukar som förstört Sveriges vård och välfärd och givetvis det idiotiska folk som röstat fram dessa rövhål.

SwebbTV utger sig f.ö. för att vara oberoende, men jag anser att den är nationalkapitalistiskt fredlig, medan Palme var vänsternationellt fredlig, såsom Vetenskapliga partiet är. 8-partiet skulle jag vilja kalla globalkapitalistiskt krigiskt idag p.g.a. att alla riksdagspartierna är för EU-medlemskapet idag och har krigshetsat, förmodligen tvärtemot folkets egentliga vilja.

13 reaktioner till “Claes Hedberg & SwebbTV om Palmemordet – Ligger ledande socialdemokrater bakom?

 1. [Tog bort irrelevanta falskflagg-teorier för ämnet om Olof Palme]

  Schlaug avfärdar ju i din angivna länk hypotesen om Palme och jag instämmer helt. Detta med att folk simulerar sin död för att komma undan dåliga konsekvenser är ett återkommande tema på webben. Andra namn som nämnts i det sammanhanget är Michael Jackson och Steve Jobs. I båda fallen påstås ekonomiska skäl föreligga.

  Palmes Moskvaresa är ett tyngre skäl att hänvisa till. En kärnvapenfri zon i Norden var då som nu känsligt. Margot Wallström har nyss visat att hänsyn till USA avgör. Eftersom det inte finns något motbevis mot att hans planerade möte i Moskva var motivet till hans undanröjande, är det förnuftigare att driva den linjen. Både för sanningen och för att bekämpa ondskan hos USA och Nato.

  1. Visst är Schlaug och Hedberg oeniga om vad de tror, men de vet båda att det är just tro, detta p.g.a. alla märkliga oklarheter som inte utreds, men båda efterlyser faktiskt en sanningskommission. Däri är de eniga. Jag är också för detta, även om jag, likt Schlaug verkar tro på en enklare förklaring, nämligen Sven Anérs förklaring, och att Palme faktiskt dödades på Sveavägen och att mördaren placerades medvetet i riksdagen för Moderaterna. Den bakomliggande orsaken till både mordet och EU-medlemskapet tror jag är en bankmaffia som vill stjäla svenska folkets förmögenheter och som faktiskt har lyckats med det, enligt Lars Bern, allt medan idioterna, som inte är med i rik politikeradels klubb, har röstat för detta elände i tre decennier, eftersom de är för korkade för att organisera nya friska partier, som är fria från psykopaterna, samt för korkade för att valsamverka brett med dessa partier, fastän det finns massvis med hållbara skäl att valsamverka brett.

   1. Nu missade du ju poängen. Det var högst relevant eftersom det handlade om fingerade dödsfall, bara i större skala och att USA därför har intresse att sprida dimridåer om sådant så att vi ska ta avstånd även från det, när vi ogillar påståenden om Palme.

    Och det handlar också om att USA leder världen till ett Orwellskt censurtillstånd där en amerikansk media-akademiker m.fl. drabbades av ‘yrkesförbud’ för sitt engagemang kring just en sån fingerad historia. Där rättsväsendet agerar utifrån den fingerade historien som verklig och utdömer straff för förolämpningar mot sörjande människor som mot generösa ersättningar spelar att dom förlorat sina barn vid en skolskjutning som bevisligen aldrig ägde rum. Åtskilliga andra fall besläktade med detta har debatterats där.

    Risken finns att den typ av debatt som Hedberg lanserar är till för att provocera fram mer censur så att riktig kritik av etablissemanget försvåras.

    Sverige är nedlusat med amerikanskt inflytande sen efterkrigstiden och det finns ett starkt intresse för att smutskasta den tidigare ändå något mer självständiga svenska hållningen eftersom den förekom parallellt med en ekonomisk politik som inte har varit bra för entreprenörskap.

    Liksom alla socialister tenderade S att komma bättre överens med monopolkapitalet än med dem som har svagare ställning i konkurrensen.

    Det var en inrikes politisk kamp där motståndarna till S lutade sig mot USA för att dom var så trötta på S & co.
    Att mördaren skulle ha suttit i riksdagen för moderaterna verkar också skruvat. Stay behind hjälpte säkert till men USA:s metod är att snabbt forsla in och forsla ut mördare utan lokal anknytning. Och som sagt ett kärnvapenfritt Norden var ytterst oönskat.

    Reagan var ute efter att sänka Sovjet med upprustning och hade skrivit på godkännande av sabotage mot Sovjets ekonomi. Avspänning var ett hot mot dom planerna och gav fullt tillräckligt motiv. USA är också kapabla att hjälpa fram en dimridå av avledningsteorier.

    USA störtade Shahen av liknande skäl. Därför att han och den tredje världen tycktes gå mot en industrialisering i samarbete bl.a. med Sovjet.

    1. Låter långsökt att Hedberg vill provocera fram mer censur så att riktig kritik av etablissemanget försvåras.

     I vilket fall som helst så försöker jag visa att sossarna och Palmes anhöriga INTE behöver skämmas ifall det som spekuleras om Palme är sant, vilket jag betvivlar, men viss skulle någon kunna ha snärjt honom och smittat ner honom, men sanningen gör inte ont oavsett vad den är. Enbart motståndet mot den.

     Så de anhöriga borde kunna enas om att medverka i en sanningskommission, tycker jag.

     Detta minskar inte på något vis Olof Palmes storhet, lika lite som Assange förminskas av det klandervärda mediadrevet mot honom. Det gör dem enbart större, anser jag.

     Familjen Palme skulle kunna känna sig stolta över en sådan sanningskommission helt oavsett resultatet. Spekulationer är värre. Bättre att vara sann.

     Vi lever i en annan tid nu. Om Palme var promiskuös eller hade älskarinnor så var han i så fall ”polyamorös” och skulle kunnat gå i Pride-tåget med den texten tvärs över tröjan tillsammans med Julian Assange, som heller inte underkastade sig USA:s krigsförbrytare.

     Att vara polyamorös är ju inte lika klandervärt som massmordn i världen som psykopater och idioter stödjer när de går och röstar.

     Spiken i kistan för Sovjets ekonomi var väl kanske ”Tjernobylsabotaget”, såsom en kärnkraftsingenjör kallade saken för mig en gång.

     Hade Palme fått underrättelser om det planerade sabotaget? Skulle han varna Sovjetunionen för denna planerade brottslighet? Det skulle inte förvåna mig det minsta. https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2015/03/30/konspirationsteori-usas-och-ukrainas-neocons-bakom-tjernobylolyckan-for-att-destabilisera-sovjetunionen/

     1. Hedberg själv behöver inte ha avsikt att provocera fram censur, men dom bakgrundskrafter som förstärker falska rykten som han litar på kan ha den avsikten. Hur många falska rykten är det som privatspanarna litat på/spridit ut? Det är så många och vitt skilda teorier att det sannolikt inbegriper av USA:s medhjälpare i Sverige utspridda lögner. En arme av betalda lögnare?

      Jag tror inte på att en enda konstig omständighet var för handen. Endast den att Palmes agerande hotade USA:s krossande av Sovjet och USA:s globala förtryckarprojekt. Ytterst starkt motiv under den perioden, när Reagan signerat sabotagetillstånd och USA:s drev ned oljepriset i botten för att även den vägen sabotera.

      Och som tidigare nämnts, även USA:s egen kärnkraft saboterades med stor sannolikhet. Mer än ett reglage var fel inställt om det nu var enda problemet. Och Hollywood hade precis haft premiär för Kinasyndromet med Jane Fonda. Och etablissemanget i USA med britterna som ständiga influenser ville hålla tillbaka modernisering av de folkrika och fattiga staterna. De ville ha åtstramningar överallt.

      Sovjet var ett hot mot det. Nedrustning och fred och utveckling var ett hot. När man är medveten om det framstår motivet som mycket starkt. Det faktum att det råder total okunnighet om att Shahen av Iran inte bara fördes till makten av de angloamerikanska, utan även störtades av dom, understryker att just utveckling och samarbete med Sovjet hela tiden utgör motiv för omstörtningar.

      1. Jo. Jag misstänker att det är i den riktningen. D.v.s. att Palme var en ganska normal kille vad gäller det sexuella, men om han kan mördas så skulle han i princip även kunna snärjas likt Assange och t.o.m. smittas medvetet med HIV av en prostituerad. Lockelserna kan vara stora för vilken man som helst, säkert även för Palme. Han skulle t.o.m. kunna ha utsatts för droger för att bli medgörlig. Det betyder inte att han var översexuell eller klandervärd för det.

 2. Claes Hedberg ska ha all heder i sina analyser. Ett teatermord är den exakta verkligheten. Rosengren tryckte upp Palme mot en vägg före mordet pga att Palme tvekade. Vittnen till händelsen ville ingripa. Men Lisbeth Palme urskuldade sig inför vittnen om att det var mindre dispyt och allt var i sin ordning. Rosengrens uppgift var att kontrollera Palmes rörelseriktning i det att han inte avvek .

 3. Jag uppfattar signaturen Realisten som fanatiskt enögd av taktiska skäl.
  Därför att ändamålet att krossa S helgar medlen.
  ‘Exakt verklighet’ – jo för en hatar-sekts medlemmar kanske.

  1. Så kan det vara. Alla har väl någon form av agenda som kommer av en inre motivation som kan bottna i ett trauma. Vi bör alla meditera på detta!

   Visst, man får se upp med konfirmeringsbias om man vill hålla sig sann och vetenskaplig, d.v.s. vara öppen och skeptisk.

   Men jag håller med om att S bör krossas idag, när de faktiskt beter sig icke-socialistiskt och odemokratiskt i så många delar av sin realpolitik.

   Att angripa Palme är dock en tveksam taktik i min mening, som sannolikt får omvänd effekt. Palme var älskad och respekterad av väldigt många människor och var förmodligen en stor patriot, tror jag.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s