Positiv kritik av Petterssons blogg – Svälten på jorden ökar enligt FN som drar helt fel slutsats om orsakerna

BEFOLKNINGSÖKNING.

”Antalet svältande och undernärda människor ökar för tredje året i rad visar en ny FN-rapport. Var nionde på jorden har inte tillräckligt att äta och målet som alla länder skrivit på att stoppa hungern i världen om ett decennium blir allt svårare att nå. …

 • Det tog runt 60.000 år för oss att bli 1 miljard på jorden och det beräknas ha skett år 1860.
 • År 1926 var vi två miljarder. Det tog 106 år.
 • Tre miljarder blev vi år 1960. Det tog 34 år.
 • Fyra miljarder blev vi efter ytterligare 15 år, 1975.
 • Därefter fem miljarder år 1988
 • Sex miljarder år 2000.
 • I december 2011 var vi sju miljarder människor på jorden.
 • År 2025 beräknas vi vara åtta miljarder.

Det är obegripligt att inte detta är första prioritet för alla politiker och journalister i stället för att svamla om ekonomisk utveckling, klimat och konflikter.”

/Petterssons blogg Källa: https://petterssonsblogg.se/2019/07/16/svalten-pa-jorden-okar-enligt-fn-som-drar-helt-fel-slutsats-om-orsakerna/

Jo. Det är för jävligt för de här människorna som svälter, hungrar och är undernärda, samt hjärtlöst av FN och givetvis katastrofalt för jordens artrikedom att inte våga säga sanningen som den faktiskt är. Petterssons blogg sätter blåslampan på en mycket viktig faktor, samt visar på ett snyggt, intelligent och lättförståeligt sätt det absurda med den accelererande tillväxten av population, samt pekar med övertydlighet ut idioterna som är för korkade för att förstå eller för fega för att säga sanningen.

Pettersson nämner dock inte den verkliga lösningen på idiotin, d.v.s att vi alla FAKTISKT måste rösta på partier som är för NEDVÄXT !!!! Det har han säkert själv INTE gjort, om han rannsakar sig själv och sitt favoritparti, men vi är väl alla idioter på något vis, eftersom vi är släkt med aporna. Kanske är jag en idiot som ens försöker förklara det här för idioter? Det får framtiden utvisa.

Så OM vi ska ha minsta chans att bli något mer intelligenta, eller t.o.m. superintelligenta, så behöver vi nog alla först erkänna vår egen idioti, sedan fundera lite djupare, diskutera med varann och faktiskt agera på vad vi kommit fram till. Petterssons gäng skulle ju rimligen kunna starta ett till sådant nedväxt-parti och ansluta det till Valsamverkanspartiet! Det skulle vara konsekvent beteende, tycker jag.

Läs mer och kommentera gärna här eller på Petterssons blogg! Till skillnad från jubelidioter så har Petterssons blogg ett kommentarsfält och ett öppet fritt fungerande WordPress-skript som meddelar när svar på folkets kommentarer läggs upp. Det tyder på relativt hög intelligens, tycker jag. Justin Hall och Richard Stallman delar säkert just den uppfattningen, tror jag.

P.g.a. denna utmärkta bloggpost och detta faktum lägger jag åter upp bloggen i högerspalten, dessutom lägger jag den överst, eftersom det här ämnet är mycket högt prioriterat för Vetenskapliga partiet, p.g.a. vetenskapliga rapporter och matematiska analyser.

2 reaktioner till “Positiv kritik av Petterssons blogg – Svälten på jorden ökar enligt FN som drar helt fel slutsats om orsakerna

 1. Detta är precis vad USA och Storbritannien vill att ni ska tycka och sprida. Det är därför som dom avsiktligt saboterar länders funktion. Rumsfeld-Cebrowski doktrinen [https://www.voltairenet.org/article197541.html] går ut på att paralysera länder och bemäktiga sig kontroll över olja och andra resurser, inte för USA:s egen konsumtion, utan för att kunna bestämma vilka som ska tillåtas få tillgång till oljan. Dom lydiga givetvis.

  Ondskan från USA och Storbritannien är total. Afrika får laboratorier för biostridsmedel, vilket är precis vad alla önskar sig…. Terrorist-arméer i USA:s sold hjälper fram ovannämnda doktrin. Och dom samlar in data från Ryssland för att skräddarsy genetiska vapen som selektivt dödar slaver mer än andra grupper.

  Misären är avsiktligt skapad. Det gör det oerhört cyniskt att onyanserat hjälpa USA och Storbritannien i deras djävulska agenda. USA håller ju redan på med det som du och Petterson begär. Bill Gates är en av oligarkernas ‘hitmen’.

  1. Visst kan vi alla ha insett att population är ett problem, men Vetenskapliga partiets lösning är fred, sekularisering och familjeplanering, inte de psykopatiska krigsförbrytelser som Sveriges regeringar varit med på, snarare de metoder som är humana och helt evident fungerar och värnar barnen och framtidens generationer.

   Krigen har massmördat miljontals människor och skapat en enorm sorg och misär, vilken göder religiösa fantasier som får utgöra ett opium för att klara vardagen, vilket skapar fanatiker. sekterismen utgör även ett opium som förstärker det vettlösa barnavlandet, samt förstärker massmigrationen.

   Således spelar varken jag eller Pettersson på den psykopatiska elitens lag, såvida han inte röstar på ett Israel-vurmande och EU-vurmande tillväxt-parti, som ex. SD, eller något annat av de åtta korrumperade/förskrämda partierna, vilket ca 99% av det idiotiska/psykopatiska folket tyvärr gör idag.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s