Fel av Proletären – Befolkningsökningen ÄR elefant nummer 1 i vardagsrumssoffan

Fel av Proletären. Populationen och den därav växande konsumtionen är INTE ”också viktiga faktorer”, de är DE TVÅ STÖRSTA ELEFANTERNA I VARDAGSRUMSSOFFAN SOM KROSSAR ekologisk hållbarhet, och det är orsaken att vi behöver NEDVÄXT, men det skiter helt evident 99% av alla partier i och även 99,9999% av folket i.

Det skiter även s.k. ”proletärer” i, eftersom de envetet röstar på kommunisterna som kastar bort sina väljares röster, eftersom de inte vill förstå rätt sätt att ta sig över 4%..

Varför vill de inte förstå detta? Det är så enkelt. 1+1+1+1=4. Ingen aning varför det är så segt i skallen på folk? Kanske är 99,9999% av alla människor dumma i huvudet, helt oavsett färg på kragen?

6 reaktioner till “Fel av Proletären – Befolkningsökningen ÄR elefant nummer 1 i vardagsrumssoffan

 1. Folk söker sig till likasinnade. På vanliga altmedias kommentarssektioner sker hela tiden en gruppering kring samsyn och gruppering mot avvikande röster. Sura miner mot dom som inte instämmer och ryggdunk till dom som håller med. Det är helt naturligt. Den heterogena skara som du vill samordna drivs inte enbart av längtan till makt. Du har heller aldrig vad jag sett konkretiserat hur det skulle se ut i praktiken. För du inser att det skulle avskräcka en del om inte alla hur du än arrangerat det. Även vanliga partier innehåller folk med osunda bindningar. Dvs dom är infiltrerade. En samverkan som du föreslår skulle bli särskilt tacksam för infiltration med smorda käftar om deras ursprungliga motsättningar inte räcker.
  Kan du inte konkretisera det, tror du inte på konceptet själv.

  1. Även om folk grupperar sig så skulle de kunna inse faktum. D.v.s. att minipartier som inte valsamverkar heller inte kommer över 4%, samt att människor inte vill kasta bort sina röster på sådana partier där deras röst inte påverkar mandatfördelningen, men t.o.m. motverkar den, genom att de på så vis motverkar det minst dåliga över 4%.

   Jag tycker nog att jag konkretiserat genom följande: https://valsamverkanspartiet.wordpress.com/2018/10/20/hallbara-argument-for-och-emot-valsamverkan/

   Infiltration och förstörelse blir svår när partier som ingår i en valsamverkan snabbt kan fraktioneras och göra sig av med infiltratörer som har osunda bindningar. Är det konkret nog för dig? Eller önskar du ytterligare konkretisering?

   Jag tror på konceptet, men visst är jag partisk. All kritik som är hållbar och innehåller förslag på lösning är givetvis varmt välkommen.

   Samhället är idag splittrat i käbbel, segregering och kriminalitet. Vi som samverkar för att läka detta är förmodligen få, men förmodligen kan vi vara helt avgörande för framtidens generationer, tror jag. Det är detta som gör mig motiverad att kämpa och hålla ut även om det känns ensamt.

   Men tänk om bara, låt säga 12 personer tänker som jag och bidrar och det börjar ta fart. Det kan faktiskt förändra den bilden enormt snabbt.

   1. Med konkretion menar jag att du måste nämna politiska partier vid namn som ska ingå i samarbetet och visa vilka svårigheter du förutser och hur de ska övervinnas. Inget önsketänkande.
    Men det faktum att du överhuvudtaget försöker att tänka i nya banor är positivt.

 2. Proletären är ute och seglar nu. Varför kan de inte förstå sambandet, att ju fler vi blir på jorden så expoateras marker därefter (skogs och jordbruks arealer). Då måste helt evident vanlig växtligehet och djur få mindre livsutrumme. Vi måste drasiskt minska befolkningsexplossionen. Det är enda utvägen.. Vi ska väl inte behöva förlita oss på ett 3:je världskrig löser befolkningsproblemet åt oss?

  1. Jo. De tar upp faktorn, men som en bisak. DET är det jag reagerar på, men de är inte ensamma om att inte förstå exponentialfunktion. Detta är hela mäskligetens allvarligaste oförmåga.

   Därför ger människorna inte makten till nedväxt till balans med naturen.

   Folk ojjar sig hycklande om orangutanerna eller vargarna som trängs undan eller bränns levande i de skogsbränder som allt fler människor, monokultur och utdikningar skapar.

   Nästa sekund säger de tillväxt och röstar för tillväxtpartier. Det ena partiet vill växa med införsel av islamism och den barnaveln, det andra med kristlig tillväxt, men båda leder till djävulskap.

   De vill inte se att deras ljummhet leder till ett brinnande helvete på jorden.

   Där måste alla se på sina favoritpartier och sedan se sig i spegeln.

   3-7 människor som gör rätt, av 10 miljoner i Sverige, räcker inte. Fler måste göra rätt.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s