Kritik till Jehovas Vittnen – Som religiös bör man ställa sig frågan vem det är man egentligen gör sin bedjan till!

Jag läser om avhoppade Jehovas vittnen som kritiserar en anti-HBTQ-filmvisning för barn. Det är Humanisterna som informerar och länkar till SVT Opinion.

Jag kritiserar all skenhelighet, inte enbart Jehovas vittnen, men även annan sekterism, ex. ekonomism, Pride-ism, klimatalarmism, eller VoF:s skenheliga s.k. ”vetenskaplighet”, som gör vetenskap till sekterism i Mammons tjänst, när vetenskaplighet faktiskt handlar om att vi alla bör använda vetenskaplig metod för sanningssökande, öppet och falsifierande.

De sekter, som jag nämnt ovan, är, i min mening, i händerna på omoraliska psykopater, som inte vill att du, som infångat offer, ska ha en egen trovärdig tro.

De vill att din tro ska vara blind i lydnad till den falska sekt som de skapat, för annars är du en ”kättare” eller en ”förnekare” och skall mobbas eller frysas ut, tystas eller censureras. Sekten är godheten och de andra är ondskan.

Och det är därför du som andlig eller sanningsökande människa, i min mening, bör göra precis som Muhammed, Jesus och Buddha, d.v.s. söka dig till enskildhet och upprätta direktkontakt med ett högre och kollektivt medvetande.

Detta medvetande känner du igen på det faktum att det inte föreslår saker som gynnar enbart dig eller ditt folk kortsiktigt, men gynnar alla människor och alla folk och framtidens generationer långsiktigt, d.v.s. leder till fred, medmänsklighet och samverkan.

Så när du ber eller ställer frågor till detta högre medvetande, osjälviskt för allas väl, så ber du eller lyssnar du, i min mening, till den Gud som Jesus bad till och kanaliserade sin mentala energi från.

När du söker sanningen så gör du som Buddha, men om du kommer fram till grymma saker, som mord, mobbning och indoktrinering av barn, vare sig det sker genom groomande HBTQ-propaganda, eller genom Jehovas Vittnen indoktrinering, så tillber du säkerligen inte detta högre medvetande, men något helt annat, ett lägre medvetande som jag anser att ateisten Richard Dawkins har beskrivit ganska väl så här:

Bild på Richard Dawkins
”Gamla testamentets Gud är förmodligen den mest obehagliga karaktären i all fiktion: avundsjuk och stolt över det; ett småsint, orättvist, oförsonligt kontrollfreak; en hämndlysten, blodtörstig etnisk rensare; en misogynistisk, homofobisk, rasistisk, barnamördande, folkmördande, hedersmördande, plågande, storhetsvansinnig, sadomasochistisk, oberäknelig ond mobbare.”
/ Richard Dawkins

”The God of the Old Testament is arguably the most unpleasant character in all fiction: jealous and proud of it; a petty, unjust, unforgiving control-freak; a vindictive, bloodthirsty ethnic cleanser; a misogynistic, homophobic, racist, infanticidal, genocidal, filicidal, pestilential, megalomaniacal, sadomasochistic, capriciously malevolent bully.”
/ Richard Dawkins (Source: Richard Dawkins on Wikiquote)

99,9999% stödjer idag denna s.k. ”gud”, när de röstar, eller genom att sätta sig på läktaren, likt Jehovas Vittnen, eller inte samverka med varann, och de blir därför precis lika skyldiga som alla andra som röstar för massmorden i världen, för signalpolitik, för masssdrunkningar i Medelhavet, för politikeradelns karrärism, för segregation, ojämlikhet, ökad kriminalitet och ökad mordfrekvens.

Satt Jesus på läktaren? -Nej. Han talade med människorna och visade dem vägen bort från bankmaffia och annat hyckel. Han visade vägen till fred, medmänsklighet, jämlikhet och hjälpsamhet. Han välte månglarnas bord i templet och han gjorde så att brödet och vinet delades lika. Så skapade Jesus välfärd.

Psykopaterna korsfäste honom och hans folk gjorde ingenting för honom. Varför inte? De lät sig manipuleras av psykopater, som lurade i folket att de ändå inte kunde göra något åt saken. En uppenbar lögn. En uppmaning till passivitet och likgiltighet. En dödssynd.

Och vad gör dagens politiker som du röstat fram? Vad gör du? Gör om, gör rätt! Finn kraften i din egen superintelligens!

3 reaktioner till “Kritik till Jehovas Vittnen – Som religiös bör man ställa sig frågan vem det är man egentligen gör sin bedjan till!

 1. Jehovas vittnen liksom flera andra sekter som härrör från 1800-talet var avsedda att splittra rivaler till imperiet och används fortfarande för det syftet mot angloamerikanernas måltavlor. Liksom Uigurerna.

  Alla frireligiösa rörelser som hade framgång fyllde vid den tiden när de kom ett behov hos människor men motivet var likväl en utifrån styrd ondska. Protestantismen, när den kom, var också motiverad, men båda polerna, den katolska kyrkan och Luther var manipulerade av samma intrigmakare med syfte att förstöra för de berörda och frambringa religionskrig i Tyskland av rent materialistiska skäl.

  Jag tror många har liknande uppfattningar som Dawkins, men han underlåter att beröra att britternas elit är notoriskt inblandad i allt det ovan nämnda: sektskapande och uppmuntrande av sekterism. Däribland även nazism och sionism.

  Under 1800-talet då Jehovas bildades stod Britternas inflytande på sin höjdpunkt och det mesta som pågick av politiska omvälvningar och irrationell sekterism var styrt av britterna. Men jag har ingen säker info om direkt brittiskt inflytande över Jehovas . Däremot är det klart att dom överallt verkar mot imperiets rivaler, katoliker och ekonomiska konkurrenter.

  Här är detaljer som katolikerna redovisar om Jehova-sektens ursprung och olika företrädare.
  https://www.catholic.com/tract/history-of-the-jehovahs-witnesses

  Här förnekar en del individer grundarens roll i sekten och menar att den redan existerade i en oorganiserad och spontant uppkommen form.
  https://www.netmums.com/coffeehouse/other-chat-514/religion-97/940485-jehovah-witnesse.html

  CIA:s dokument nämner att Afrikaner anklagar en del medlemmar i Jehovas-sekten för att vara CIA-agenter

  https://www.cia.gov/library/readingroom/document/cia-rdp80-01601r000400230001-5

  Mer från CIA om Jehovas-sektens roll i andra länder.

  Efter WW2 användes enligt detta dokument Jehovas-sekten för att minska rekryters vilja att delta i strid mot rebeller. Här verkar det som om Jehovas-sekten är mot USA:s mål, men USA förde, enligt edsvurna vittnesmål från tre amerikanska ambassadörer, Fidel Castro till makten på Kuba, så att avsiktligt skapa fientliga läger är inte nödvändigtvis mot MIC:s intresse om det är måttligt starka motståndare.

  [spionlänk, från CIA som spärras av NoScript, borttagen]

  ..Till sist: personligen är jag alltmer övertygad om att fysikvetenskapens utveckling kommer att påvisa existensen av omständigheter som religiösa människor kommer att uppfatta som, i någon mån, bevis på existensen av en högre makt som utövar ett ordnande inflytande över universums uppbyggnad, utan att det går att vifta bort som uttryck för irrationella vanföreställningar och samtidigt under det att vetenskapen av sina utövare kommer att fortsätta att ses som en lång serie framgångar.

  Det adderade elementet tror jag blir att man, av sakliga skäl, tvingas ta steg längre bort från reduktionismen än tidigare och jag tror att man kommer att acceptera, samt se det som bevisat, att det finns en osynlig värld som kan förstås främst på teoretisk grund.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s