Hans Myrebro – Det israeliska kärnvapenhotet mot Iran som ingen vill prata om – Jag upphör aldrig att häpna över toklandet Sverige.

Den 5 oktober 1986 avslöjade den israeliske forskaren Mordechai Vanunu i The Sunday Times att han varit verksam i Dimona-anläggningen för att framställa kärnvapen. Detta kunde han inte avslöja ostraffat och han greps så småningom av Mossad när han besökte Rom. Arton års fängelse blev straffet. Källa: https://newsvoice.se/2019/07/israeliska-hotet-iran/

Mer av intresse:

https://www.thetimes.co.uk/article/mordechai-vanunu-the-sunday-times-articles-xj2gfxldbv2
https://www.theguardian.com/world/2018/mar/28/mordechai-vanunu-israel-spying-nuclear-1988
https://valsamverkanspartiet.wordpress.com/2019/07/22/partier-som-inte-valsamverkar-kan-leda-till-massmord-av-oskyldiga-barn/


Jag upphör aldrig att häpna över toklandet Sverige.

Samtidigt i toklandet Sverige så tror sekteristiska klimatalarmister att jorden ska gå under p.g.a. klimatförändringar om tio år  och ser inga moraliska betänkligheter att mörda för att förhindra det, enligt Toktidningen Samhällsnytt, som tillsammans med Lars Bern och Rebecca Weidmo Uvell samtidigt gör det tokiga felet att tok-angripa en liten söt flicka med flätor, som har karaktärsfast engagemang, för att hon har på sig en T-shirt mot fascism. Den lilla flickan ges skulden genom att T-shirten kopplas ihop med AFA som säger sig vara emot fascism, men med fascistiska metoder.

Ingen av de tokiga kombattanterna nämner vårt gemensamma behov av minskad population och beredskap mot andra verkliga vetenskapligt evidenta utrotningsevent, ej heller nämns det mycket sorgliga och verkliga utrotningsevent som faktiskt har pågått länge nu. Och det tokiga folket vill heller inte rösta superintelligent… än.

Den väl medvetne, men uppenbart tokige, Birger Schlaug postar samtidigt helt meningslösa bloggposter och vägrar kommentarer. Alla skiter tydligen i att vi snart kanske kommer få se ett massmördande krig av oanade proportioner, inkl. ytterligare radioaktiv försmutsning, som om den skit människor redan åstadkommit inte räcker.

Jag upphör aldrig att häpna över toklandet Sverige. Jag önskar att någon ringer upp mig och meddelar att: ”Vi skojade bara med dig. Du är med i The Trueman Show” + Applåder.

Annons

2 reaktioner till “Hans Myrebro – Det israeliska kärnvapenhotet mot Iran som ingen vill prata om – Jag upphör aldrig att häpna över toklandet Sverige.

 1. Ja, nättidningen ”Samhällsnytt” är en ”TOKIG HÖGERBLASKA” som man inte ska bry sig om, eftersom den inte bryr sig om fakta. Detta sedan jag konstaterade att de hoppade på Cuba med vansinniga lögner och tyckanden utan rimlig relevans med uteslutande avfakta om orsaken till landets ekonomiska problem – som faktiskt beror på USA:s sanktioner och handelsblockad som
  pågått i över 40 år.

  1. Precis. Agendan är övertydligt och lögnaktigt högervriden skatte- och socialpolitiskt.

   Lögnaktigheten blir så extrem att det blir fullkomligt tokigt.

   Samtidigt ser vi samna slags tokiga agendor från andra håll också.

   Det är så extremt tokigt att man misstänker att en konspiration ligger bakom, d.v.s. att göra vårt samhälle heltokigt genom dessa käbblande ologiska läger som inte bryr sig om sanningen alls.

   När så S&V ger sig på Kubas, Syriens och Venezuelas demokratier så undrar man verkligen hur der står till i roten på folk.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s