Kritik – Folket vilseleds sannolikt genom Newsvoice och SwebbTV – Sekteristiska protokoll kan ligga som grund

De psykopatiska protokollen i fråga, ”Sion Vises protokoll”, även om de påstås vara ett ryskt anti-semitiskt påhitt, är lika verkligheten på många punkter och är fascistiska, precis som Hitlers ”Mein Kampf”. Att någon liten maktfullkomlig sekt följer dem finner jag ytterst plausibelt. Sektföljare och sektpsykopater är vanligt förekommande i samhället. De som raljerar om att sådan psykopatisk sekterism inte kan existera är med största sannolikhet med i denna eller snarlik sekterism, tror jag.

Protokollen kan dessutom inte vara ”anti-semitiska”. Evidenset är att de är psykopatiskt sionistiska, eller om man nu använder dem för att exponera sekteristiska sionisters plan, ev. anti-sionistiska, på samma vis som man kan vara anti-nazist, utan att vara anti-tysk. Semiter är nämligen ett folkslag och en språkgrupp, i Mellanöstern och i Nordafrika, med olika religioner, främst islam och judendom, men sannolikt även kristna semiter.

Har denna sekt s.k. gudar som de tillbedjer? Kanske, kanske inte? Kanske Demiurg-figuren eller Mammon? En sak tycks dock tydligt. De är inte likt Jesus. De är inte fredliga. De är inte livgivande som solen. Satan i den hebreeiska betydelsen är “att vända sig bort från sanning och rättskaffenhet”. Då är nog inte enbart dessa psykopater, eller deras följare, drabbade, men nog hela 99,999% av mänskligheten, även om jag kanske är partisk i den frågan, men jag anser faktiskt att jag vänder mig till sanningen och till rättskaffenheten och till freden.

Även Jesus själv kan anses drabbad av dessa sekter naturligtvis, ex. genom att “att vända sig bort från sanning och rättskaffenhet”, ex. av en sekteristisk sionistisk jude som anser att judarna är Demiurgens sanna utvalda rättskaffens folk, eller ex. av Hitler som ansåg att den germanska folkgruppen var det utvalda folket, eller ex. av extrema islamister som anser alla muslimbröder är utvalda, särskilt de som härstammar från profeten.

Vad är det som dessa sekter tillber gemensamt? Ser man på deras gemensamma beteende så stämmer Demiurg-figuren ganska väl in på deras beteende:

Bild på Richard Dawkins 80x80
”Gamla testamentets Gud är förmodligen den mest obehagliga karaktären i all fiktion: avundsjuk och stolt över det; ett småsint, orättvist, oförsonligt kontrollfreak; en hämndlysten, blodtörstig etnisk rensare; en misogynistisk, homofobisk, rasistisk, barnamördande, folkmördande, hedersmördande, plågande, storhetsvansinnig, sadomasochistisk, oberäknelig ond mobbare.”
/ Richard Dawkins

”The God of the Old Testament is arguably the most unpleasant character in all fiction: jealous and proud of it; a petty, unjust, unforgiving control-freak; a vindictive, bloodthirsty ethnic cleanser; a misogynistic, homophobic, racist, infanticidal, genocidal, filicidal, pestilential, megalomaniacal, sadomasochistic, capriciously malevolent bully.”
/ Richard Dawkins (Source: Richard Dawkins on Wikiquote)

Men regeringsprofiler, MSB och nätaktivister ligger förmodligen INTE ENBART bakom att sätta strålkastarna på SwebbTV, såsom påstås via Newsvoice, men förmodligen främst den fulmedia och den bankmaffia, som de samverkar med, som givetvis vill mörka sin egen inblandning och även sina verkliga motståndare, eftersom de arbetar likt illusionister.

Verkliga motståndare är, ex. Proletären, eller Vetenskapliga partiet eller vissa andra bloggare i högerspalten, som hotar att samla folket och ersätta den korrupta bankmaffian och dess lakejer, ex. genom olika folkliga demokratiska initiativ som valsamverkar och kan återskapa välfärden tillsammans.

Vi får naturligtvis inget rampljus alls av illusionisterna, eller om de måste ge oss det någon dag, om vi blivit för stora eller inte underkastar oss, så sker det naturligtvis som med Juholt eller Assange, d.v.s. genom drevning. Fungerar inte drevning så sker det sannolikt genom politiska mord och cover-up, så man får inte vara en rädd liten hare. Meditation hjälper. Insikten om att döden drabbar alla ändå hjälper till mod. Insikten om att leva som en lort, eller som en hederlig människa, är ett aktivt val, hjälper. Vad väljer du? Vilket blir ditt eftermäle?

SwebbTV, som stryker svenskt näringsliv och plattskatt-partier som AfS medhårs, fick precis Sveriges bästa marknadsföring, precis som när makten spottade på SD. Guldläge i en situation där makten, under blått och rödgrönt falskflagg, har skott sig själva i ca tre decennier, genom olika former av korruption och EU-medlemskap.

Jag tror alltså att det är fullt medvetet som SwebbTV utsätts för censur och sedan borttagning av censuren. Det är illusionism för att grundlura folket att det finns alternativ till den EU-misär som övrig politikeradel har skapat. Man lurar härigenom folket såsom man lurar ett barn att ta på sig strumpor, d.v.s. genom låta dem välja färg, men det egentliga valet är strumpor. -Vad vill lille Pelle ha på sig för extrem kapitalism idag? Extrem global och imperialistisk monopolkapitalism med en touch av månkulturella inslag eller extrem nationell kapitalism i svenska färger?

SwebbTV är i min mening ett extremkapitalistiskt nätverk för svenskt näringsliv, som stödjer AfS och platt skatt, något som denna adel har skott sig länge på nu och säkert vill behålla nationellt om EU havererar, såsom de flesta unioner har havererat, men detta är naturligtvis inte i 90% av folkets intresse, egentligen inte heller i elitens eget intresse. Varför inte då? Pengar luktar väl inte? Jodå. De luktar kriminalitet och mord som drabbar oss alla, oavsett rik eller fattig. Evidens:

”Brottsligheten har visat sig ha samband med ojämlikheten i samhället. De flesta studier som undersöker sambandet har koncentrerat sig på mord – eftersom mord nästan är identiskt definierade över alla nationer och ansvarsområden.  Det har gjorts femtio studier som visar tendensen till att våld är vanligare i samhällen där inkomstskillnaderna är större. Forskning har utförts som jämför utvecklade länder med outvecklade länder, såväl som att studera områden inom länder. Daly et al. 2001[80] fann att bland förenta staterna och de kanadensiska provinserna är det en tiofaldig skillnad i mordfrekvens relaterad med ojämlikhet.”

”Crime rate has also been shown to be correlated with inequality in society. Most studies looking into the relationship have concentrated on homicides – since homicides are almost identically defined across all nations and jurisdictions. There have been over fifty studies showing tendencies for violence to be more common in societies where income differences are larger. Research has been conducted comparing developed countries with undeveloped countries, as well as studying areas within countries. Daly et al. 2001[80] found that among U.S States and Canadian Provinces there is a tenfold difference in homicide rates related to inequality”

Och det är därför du som läser detta är viktig. Kraften i din superintelligens är viktig. Meditera lugnt och stilla på saken, likt Jesus!

4 reaktioner till “Kritik – Folket vilseleds sannolikt genom Newsvoice och SwebbTV – Sekteristiska protokoll kan ligga som grund

 1. Dom har uppfattningar som förr rymdes inom borgerliga partier och jag tycker inte alls att dom gör nån hemlighet av det. Dom har också liberala värderingar av den gamla typen dvs den som har utrymme för fri debatt. Eftersom vänsterinriktat intellektuellt tanke gods sen länge har drivits av parlamentet och medierna blir vänsterinriktning det dom kritiserar. Att nyliberal ekonomisk politik förts parallellt med det vänsterinriktade är dom inte lika roade av att debattera men är det så konstigt. Man väljer vad man tycker är viktigast att lyfta för att få med sig folk. Den breda gruppen av tänkbara borgerliga sympatisörer skulle sannolikt stötas bort av sånt. Det handlar om att återuppväcka en borgerlig opinion som fattas ur deras synvinkel. Det är ju ett privat projekt. Folk som är stadda i kassa har lättare att ta ett sånt steg genom att dom har lite vana att driva projekt. Gissar jag. Vore det inte möjligt för vänsterinriktade att göra något eget swebbTV?

  1. Visst kan vi det. Dagens medier är ett skämt. Jag har redan gjort en del intervjuer med vanligt folk. Sök på ”intervju” eller ”podd” i sökfältet!
   Jag gör gärna något mer vänsternationellt i SwebbTV-väg, men det måste vara tuffare och mer granskande i så fall, inte denna djävla mjäkighet och rövslickande intervjuteknik som SwebbTV håller på med!

 2. Jag anser att du Martin kritiserar Swebbtv för mycket. Det positiva med Swebbtv är dess sansade avslöjande av klimatalarmister. Dessutom deras nationella hållning utan att syssla med nationalromantik eller rasideologi. Det tråkiga med Swebbtv är deras samarbete med Afs i och intervju med partiledare. Swebbtv borde även ha intervjuvas partiledare för Kommunistiska partiet rörande nationellt självbestämmande. Nu kommer Swebbtv troligtvis aldrig att vara neutral vad gäller politiska partier vars målsättning är svenskt nationellt självbestämmande. En nyhetskanal bör vara neutral vad gäller olika partier som förordar nationellt självbestämmande. Då kan tittare/lyssnare bättre se skillnad på vilka analyser som partierna styrs av. Swebbtv lär nog inte leva upp till den ambitionen .

  1. Du anser att jag kritiserar Swebbtv för mycket? Jag var positivt inställd till den målbild de målade upp, men anser inte att de följer denna.

   Sansat avslöjande av sekteristisk klimatalarmism är jättebra. Det berömmer jag, men jag kritiserar att de inte vågar titta djupare på anna klimatalarmism som är vetenskapligt grundad och kräver god beredskap. De tar heller inte upp vad vetenskapen säger om ekologisk hållbarhet, ej heller vad matematiken säger om ständig tillväxt.

   Deras nationella hållning är väl ungefär lika bra och balanserad som Olof Palmes och andra äldre politikers nationella hållning, tycker jag, även om Palme var vänsternationell som Vetenskapliga partiet. Så jag kritiserar inte deras vilja att värna Sveriges väl, även om det är ett extremt klassamhälle dessa plattskatt-borgare vill ha.

   Jag har egentligen inget emot att SwebbTV intervjuar partiledaren för AfS, särskilt inte om de hade intervjuat fler småpartier som gick till val, samt hade ställt svårare och mer granskande frågor som sätter partiledarna på prov.

   Jag är helt enig med dig att Swebbtv borde ha intervjuvat partiledaren för Kommunistiska partiet rörande nationellt självbestämmande, eller mig själv eller och fler småpartier. Det hade varit intressant.

   Precis. Enig. Jag tror inte att objektivitet och neutralitet är SwebbTV:s agenda, lika lite som SVT:s, eller andra girigbukskontrollerade kanaler är det. Det går ut på att lura människor, inte att upplysa, inte att verkligen diskutera frågorna för att nå klarhet.

   Precis. SwebbTV lär nog inte leva upp till den ambitionen. Vi kritiserar båda detta.

   Jag går ett steg längre och tror att det är en medveten plan och att de sitter i samma båt som övrig adel, för vart vill kapitalistterna kanalisera EU-motståndet när t.o.m. V och SD är för bankmaffians EU? På ett vänsternationell falang av Kommunistiska partiet? Kapitalismens girigbukars största skräck? Skulle inte tro det.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s