Vad är det som politikeradeln är så himla stolt över i de konstiga Pride-paraderna? – Dags för ”Not so freekin proud”?

”Hela vårt samhälle är så genomsyrat av den nya tidens ideologi att det inte längre går att resonera i de här frågorna”, säger Sylvan till Världen idag, enligt Samhällsnytt.

https://www.varldenidag.se/nyheter/har-ar-hbtq-profilerna-som-domts-for-brott-mot-barn/repsgC!XlHYnx4ThcG4gPe1kLFcFw/

(https://web.archive.org/web/20190730132758/https://www.varldenidag.se/nyheter/har-ar-hbtq-profilerna-som-domts-for-brott-mot-barn/repsgC!XlHYnx4ThcG4gPe1kLFcFw/)

Inte konstigt att många HBTQ-personer avstår att gå i Pride-tåget. Dessa HBTQ-personer har jag full förståelse för. De flesta har nog gränser för hur konstigt(queer) det faktiskt får bli. I ljuset av dessa kriminella pedofilers betende så känns det som om jag är djävligt normal, trots enstaka mindre hjärnsläpp som jag givetvis gärna ber om ursäkt för, även om egot inte skulle vilja minnas dem.

Till alla kvinnor som känner sig trackasserade av mig, säger jag, förlåt att jag gillar er och kanske har gjort fel ibland, men jag är faktiskt inte på långa vägar i närheten av vare sig denna klandervärda politikeadel, som mobbar menings-motståndare, villigt skickar vapen till diktaturer, som mördar massvis med barn med dem, eller de kriminella pedofiler som de villigt frotterar sig med varje år i Pride-paraden.

Kanske är det dags för ett gemensamt fredligt hetero- och HBT-tåg som heter ”Not so freekin proud”, där vi visar att vi inte är särskilt stolta över kriminella pedofiler i Pride-tåget, politikeradelns vapenförsäljning till diktaturer, deras krigsförbrytelser eller deras massmord på barn och vuxna?

Kanske kan de som drabbats av både rasism och anti-rasismens hat, klimatalarmismen och klimatskepticismen, t.o.m. bli goda vänner i ett sådant tåg, ge varandra kompismassage och lösgöra lite oxytocin? Men det är klart att DN-trollen och alla andra intressenter som lever på konflikt i vårt samhälle inte skulle gilla den paraden. Fred är deras största fiende.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s