Dokumentär om Bechir Rabani som granskade fulmedias grindvakter och förmodligen mördades p.g.a. detta

Filmskaparna har lagt upp dokumentären på Youtube, som Newsvoice länkar till, men om man har karaktär och INTE vill använda malware-skripts från det anhang som sannolikt är kopplade till detta och flera andra mord i världen, så kan man med fördel både länka till och ladda ner dokumentären, helt utan att köra denna malware genom att köra Firefox och NoScript och därefter ladda ned filmen här via ConvertInMP4 på MP4-format (ca 200MB).

Detta minskar dessutom risken för att dokumentären försvinner, såsom många andra granskningar och  wikipedia-inlägget om Rabani städades undan, sannolikt av agenter som naturligtvis är medskyldiga.


Positiv och negativ kritik om dokumentären

Dokumentären visar, på ett mycket bra sätt, fulmedias lögner om honom, samt hur vi kan ära honom och skapa upprättelse för honom. Men varför togs inte mordmisstanken upp mot den individ och sannolika underrätteetjänst som hade motiv att mörda honom och varför togs inte Wikipedias märkliga radering upp?

Det antyds att det var självpåtagen stress som ledde till hjärtinfarkt. Varför antyds detta? Är detta bevisat utom allt rimligt tvivel? Hur då? Hede Bechir verkligen gillat de delar som utmålar honom som clown? Har han själv publicerat sådana klipp på tuben? Då är de ok. Annars inte.

Är analysen av vad journalister röstar på relevant, med tanke på Bechirs vilja att inte polarisera? Enligt Jens Ganman är journalisterna själva de största offren för PK-fascismen. Förmodligen svarar journalister i ren rädsla för repressalier, från de som kontrollerar media, d.v.s. monopolkapitalismen och dess lakejer.

Bechirs kritik av ”kaviarvänstern” skall nog INTE ses som att han själv var höger, men det var förmodligen en kritik av de journalister och politiker som påstår att de är vänster, men förstör för massvis med svenska medborgare i vårt land, samtidigt som de själva äter kaviar (d.v.s. har det gott).

Jag tolkar det som sägs i dokumentären som att de som vill hedra Bechir på riktigt bör skapa Bechir-TV och Bechir-partiet tillsammans, genom vilka de realiserar hans dröm, för det var en fin dröm om en bättre media och ett bättre samhälle.

Newsvoice och Valsamverkanspartiet är väl nästan där. Det är väl bara lite mer Bechir-energi som fattas, eller?


Mer om skript-malware, som diverse brottslingar vill köra på din dator, kan du ta reda på via en intervju av Justin Hall med Richard Stallman, skaparen av GNU som sedan blev GNU/Linux. Självfallet använder Stallman Internet Archive istället för Youtube. Bli en intelligent individ! Gör som Stallman!

 

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s