Vetenskaplig satir – Politikeradelns, judars och chefers verkliga härkomst?

Judar inte är människor, men ”framavlade av apor och grisar”, anser en imam, enligt Samhällsnytt. Imamen ska förmodligen snart belönas i Helsingborg för det vetenskapliga normkritiska avslöjandet, eftersom en imam förmodligen har hämtat denna kunskap ur någon av alla de vetenskapliga rapporter som han har samlat på sig och nu lär ut. Imam=lärare.

Imamen i fråga verkar dessutom ha hypotesen att det enbart gäller de Israeliska judarna, inte några andra judar, om jag har förstått saken rätt. Så det handlar alltså INTE om en hel sekt, men sannolikt en avgränsad och mer aggressiv hybrid som förmodligen har tagits fram lokalt i Israel.

Imamen menar kanske att ett kärleksfullt guilligt gosande mellan en apa och en gris plötsligt kan kan ha lett fram till parning och en hybrid, som förmodligen ömsom apar sig och ömsom beter sig svinigt? Är det stöld av gyttjepölar och etnisk rensning som utgör själva evidenset för ap-gris-korsningen måntro?

Mig veterligen har dock aldrig grisar och apor hållit på med något sådant. De är ju trevliga djur som framgår av föregående länk. Har ap-gris-hybriden kanske fått en hormonell obalans, ex. p.g.a. avsaknad av oxytocin? Har ev. några hybrider spridit sig? Hur känner man igen dem? Är de för aggressiv gyttjegrops-stöld, plockar de snabbare upp järnrör, eller är de mer benägna att attackera folk snabbare i krogköer? Pågår det kanske försök att upprepa korsningen i Kina?

Kanske ska man inte bli förvånad? Hur blev ex. svenska indo-eroupeiska ledare, politikeradel och chefer mottagliga offer för funktionell dumhet? Kanske skapades åsne-hybrider som blev lagom funktionella inledningsvis någonstans i Indien? Tja det var några inledande hypoteser för ett nytt forskningsområde nu när genusforskningen kanske börjar locka alltför många skratt?

Varken muslimer, grisar, kristna, apor eller judar verkar vara särskilt intresserade av humanistisk sekularism, mig veterligen. Kanske eftersom det skulle kunna leda till religionskritik som möjligtvis skulle kunna avsluta både svineri och apkonster, som kan vara lukrativa för de som lär ut sekteristiskt svineri och apkonster så här 2019, efter århundraden av upplysning?

Barbara ”Babben” af Svinhufvud
Uppblåsbar DNA-forskare och chef vid Linköpings Universitet

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s