Upprop för Amineh Kakabaveh och för en ny vänster i Sverige! – Skriv på!

Hej Amineh!

Undertecknade har största respekt för dig och dina riktiga kamrater, varav några, helt tydligt, finns listade i bloggposten Kryssa Amineh Kakabaveh.

I vår mening beter sig Vänsterpartiets styrelse klandervärt och okamratligt, vilket givetvis får SD-högern att skapa träffande satir. Men Vänsterpartiets styrelse är, med största sannolikhet, precis som vanligt folk ofta är, vilseledda in i ett olämpligt tankemönster, medelst repetition av olika former av osanning, eller förskrämda att få något nedsättande ord klistrat på sig, eller blinda i sitt hat mot SD-högern, vilket inte är konstruktvt.

Men du, Amineh, och de kamrater som har större kontakt med den bistra verkligheten kan säkert ofta förstå bättre, eller åtminstone känna eller misstänka, att något är fel med den där nya s.k. ”vänsterpolitiken” när den stjäl flickebarnens och kvinnornas frihet, men det är nog omöjligt för de andra i Vänsterpartiet, som enbart upplever världen genom de alltför vanliga flosklerna och argumentationsfelen som ofta används okritiskt idag av alla sidor.

Ha medlidande med dem, för de vet sannolikt inte vad de gör, eller så är de bara rädda att tycka annorlunda! Din uteslutning förvärrar givetvis sådan rädsla hos dem. Därför är det viktigt att folk i Vänsterpartiet ska kunna visa sin bestörtning när de röstar, samt ha modet att ha egna åsikter, samt att visa att dessa ofrivilliga och frivilliga mobbare i Vänsterpartiets styrelse INTE ska få mobba någon ostraffat och att du nu därför är motiverad att välja en ny positiv och effektiv väg framåt!

 1. Bästa sättet framåt, i vår mening, är att exponera sanningen med sann och hållbar retorik. Så i all välmening, förbered dig gärna med färdiga texter som du har repeterat flitig! Även en person som talar utmärkt svenska
  behöver sådant stöd. Framträd helst med en intervjuare som låter dig repetera svaren tills det blir helt rätt och sedan klipper bort det som blev fel. Jag kan vara denna intervjuare om du vill. Ditt budskap är det viktiga.
 2. Se till att komma in i Riksdagen nästa val, Amineh, för du behövs! De allra flesta svenskar ogillar mobbning, särskilt socialister, men även andra. Och det är därför jag tror särskilt mycket på dig som kandidat. Flera partier, inte enbart Vänsterpartiet, kan tappa rejält på den här mobbningen av dig, om du satsar rätt, vilket sannolikt kommer leda till en bestraffning av Vänsterpartiets styrelse, redan på nästa partikongress, där ny styrelse väljs. Uttryck gärna din besvikelse ärligt och känslomässigt också, inte enbart intellektuellt!

Vi bjuder in dig, samt alla de som kommer kryssa ditt namn i valet, till både Vetenskapliga partiet och till Valsamverkanspartiet. Vetenskapliga partiets blogg har flera kommunister och vänsterpartister som är flitiga läsare och lyssnare. Så här ser vår idé ut i grova drag till valet 2022:


 

VAL TILL RIKSDAGEN

Logo för Valsamverkanspartiet

Du kan personrösta genom att sätta ett kryss för den kandidat du helst vill ska bli vald eller genom att skriva till ett namn på valsedeln. Du kan endast personrösta på en kandidat som samtyckt till att kandidera. Om du skriver till flera namn får den överst tillskrivna kandidaten din personröst.

□     1. Amineh Kakabaveh, Ny Vänster

□     2. Robert Mathiasson, Kommunistiska partiet

□     3. Therese Ericsson, Djurens parti

□     4. Jan Franzén, Enhet

□     5. Kjell Lundqvist, Europeiska Arbetarpartiet-EAP

□     6. Claes Littorin, Landsbygdspartiet Oberoende

□     7. Thomas Larsson, Direktdemokraterna

□     8. Martin Gustavsson, Vetenskapliga partiet

□     m.fl.

HELA LANDET
1332-17267

Vi har även funderingar på en gemensam politisk plattform som är fred och Swexit.

Har du, eller dina kamrater, frågor eller önskemål, så är ni varmt välkomna med dem! Många olika saker behöver givetvis diskuteras.

Dina riktiga kamrater,

Martin Gustavsson f.d. miljöpartist, f.d. direktdemokrat, numera organisatör för Vetenskapliga partiet och Valsamverkanspartiet

Gunnar Eriksson f.d. vänsterpartist som kommer rösta på Valsamverkanspartiet

(Fler kamrater får gärna underteckna i kommentarsfältet)


Mer intressant:
https://www.aftonbladet.se/debatt/a/Xgp0XW/ni-far-en-feministisk-peshmerga-i-riksdagen
https://www.thelocal.se/20180908/sweden-naive-about-integration-ex-peshmerga-swedish-mp
https://www.tellerreport.com/news/2019-08-28—amineh-kakabaveh-had-decided-to-jump-off—told-me-in-the-recording-of-my-truth-.H1RAzeErB.html
https://www.al-monitor.com/pulse/originals/2016/02/turkey-sweden-pkk-kurdish-child-soldier-became-lawmaker.html
https://en.wikipedia.org/wiki/Amineh_Kakabaveh

Annons

12 reaktioner till “Upprop för Amineh Kakabaveh och för en ny vänster i Sverige! – Skriv på!

 1. Problemet är väl att din profilering är aningen… kommunistisk… i en värld där kommunismen, av goda skäl, i stort sett är död.
  Visst finns det ett tynande antal kommunister kvar men någon större uppslutning kan du inte räkna med idag.

  1. Både jag och kommunisterna, riktig vänster som Kakabaveh, såväl som arbetarklassen som helhet, även de som valt SD, är under attack från globalist-kaosets massmördare, d.v.s. de som avrättar barnen med värre saker än pistoler, Göran. Vi talar om drönare, utarmat Uran, Agent Orange, utdraget lidande och utdraget förtryck.

   Bland hjärnförsmutsade människor, bänkade framför dumburken, har vi ingen chans, Göran, men några höjde ändå rösten och några bänkade sig framför den fina föreställningen ”Höj Rösten” i sommar som jag skrivit om. Äkta människor. Har du träffat dem?

   Några av dessa fina människor medverkade i olika nätmedier också, Göran. Jag intervjuade några av kommunisterna. Lyssna på dem!

   Man kan inte få uppslutning av hjärnförsmutsade dumburkstittare, Göran. Möjligtvis kan dessa försöka släcka den livsgnista som finns hos de människor som fortfarande har ett hjärta som slår för barnen och framtidens generationer, men knappast mer än så.

   Vilken uppslutning som finns bakom Kommunistiska partiet säger ingenting om innehållet i den sakpolitik som de vill bedriva. Har du undersökt den?

   Uppslutningen bakom dem säger heller ingenting om vem som har mest rätt. Det är ett argumentationsfel som kallas för ”ad populum”.

   Själv tror jag inte på kommunismen, inte heller den svenska versionen av kommunism. Den förefaller mig vara naivt orättvis och onaturlig, lika onaturlig och orättvis som extremkapitalismen som vi har idag, fast tvärtom, men hur vore det med att valsamverka oss fram till någon slags balans i detta extrema monopolkapitalistiska samhälle?

   Jag tror på en rättvis balans även vad gäller mänsklig population och konsumtion, p.g.a. vetenskapliga evidens.

   Den åsikten har ingen större uppslutning bland EU-vurmarna, sekterister och ekonomister, men jag räknar med att mentalt friska intelligenta människor kommer födas i framtiden. Jag är här för dem så att de inte ska känna sig ensamma.

   Jag hoppas att du blir den uppslutning som du saknar en vacker dag, Göran. Kanske blir du aldrig någon Joe Hill som kommer få evigt liv, men kanske blir du något riktigt vackert ändå, precis som Kakabaveh?

   1. Amineh är bra, jag gillar henne och det jobb hon gör är väldigt viktigt.

    Men oavsett vad du tycker om globalister och dylikt (ej heller sakfrågan) har det begåtts några av de värsta brotten mot mänskligheten i kommunismens namn och det är inget som glöms bort i en handvändning.

    Därför är det väldigt osannolikt att det blir någon form av kommunistisk folkrörelse eller stor uppslutning bakom en sådan organisation, det finns helt enkelt modernare och fredligare alternativ idag.

    Att Mr. Hägglund är folkhjälte hos kommunister visar mest att deras ideologi är något förlegad och att det är något som du förhoppningsvis inser med tiden :-)

    1. Jo. Jag tror jag att du har rätt i att det är osannolikt att det blir någon bred folkrörelse eller stor uppslutning under ordet ”kommunism!

     Jag repeterar att jag själv INTE tror på kommunismen, INTE heller den svenska versionen av kommunism, men på balans genom reformer till en nivå som uppfattas som rättvis av folket, men jag respekterar kommunisterna. De är fina människor för fred och demokrati, som inte enbart kommer med floskeln ”alla människors lika värde”, men faktiskt verkar tro på lika löner och därför betalar sina partier överskottet när de kommer in i beslutande församlingar. Hederligt och konsekvent.

     Men själv tycker jag inte att Usama Bin Laden-dyrkarna i förorten eller nazi-sionist-slickarna i SD, eller de moderater som ”öppnat sina hjärtan” för huckle-Sverige är lika mycket värda som patriotiska kommunister eller socialister, likt Kakabaveh, som tagit av sig slöjan och hjälper sina egna och vårt samhälle på ett bra sätt. Kommunister är, i min mening, mycket mer värdefulla för folken i alla nationer i världen. Sådana människor behövs.

     Jo. Du har rätt. Jag tror att 70-90% av alla kvinnor fullkomligen älskar Amineh Kakabaveh som befriade sig själv och andra kvinnor från både slöja och andra medeltida ritualer som barnen bör slippa.

     Visst. Du har rätt, men brott har begåtts mot mänskligheten i alla möjliga ideologiers namn, av de som sitter på makt, lokalt eller centralt. Kanske kommer vi i framtiden spotta på kapitalismen i medierna, såsom kommunismen demoniseras idag, men själv blir jag ofta skeptisk när någon/något demoniseras in-absurdum, men visst finns det tyranner, på samma vis som vi har dagens ljugande monopolkapitalistiska tyranner som skapar krigen och samtidigt demoniserar kommunismen och folkvalda presidenter via sina medier.

     Men vi bör rimligen fokusera på dagens tyranner i Israel, Saudiarabien och USA, som alla går under kapitalistiskt flagg, men deras massmord har egentligen inte med kapitalistisk filosofi att göra alls.

     Majoriteten i Israel och i USA vill heller inte begå massmord eller fängsla visselblåsare eller journalister, även om de fortfarande luras till att rösta för det.

     Vilket modernare och fredligare alternativ finns det idag jämfört med Kommunisterna och vetenskapliga partiet?

     Vad är det som är förlegat med Joe Hill?

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s