Kritik – Jimmie Åkesson far med osanning om judehat och sionism

Förutom att:

• SD är ytterligare ett intresseparti för arbetsgivarna.
• SD vill luckra upp arbetsrätten och avskaffa anställningstryggheten.
• SD vill sänka skatten för välbeställda.
• SD säger nej till åtgärder mot tidsbegränsade anställningar.
• SD vill låta vinstjakten i välfärden fortsätta.
Källa: http://www.kommunisterna.org/nyheter/2019/06/falska-locktoner-fran-sd

… precis som övrig kaviarhöger och kaviarvänster … så noterar jag i Jimmie Åkessons tal en hel mängd annan osanning.

Måhända är ”ad Hitlerum”-argumentationsfelet mot Socialdemokraterna förståeligt, dels som hämnd för deras lika nedsättande epitet mot SD, som är precis lika lögnaktiga och olämpliga att sprida omkring sig, eftersom det ohövliga och osanna käbblet hotar hövligheten, enheten människor emellan och demokratin.

mahatma_gandhi_80x80
”Intolerans, oartighet och hårda ord….. är tabu i alla goda samhällen och strider helt klart mot demokratianda.”
/ Mahatma Gandhi

”Intolerance, discourtesy and harshness….. are taboo in all good society and are surely contrary to the spirit of democracy.”
/ Mahatma Gandhi

mahatma_gandhi_80x80
”För att värna demokratin måste folket ha en angelägen känsla av oberoende, självaktning och samstämmighet.”
/ Mahatma Gandhi

”To safeguard democracy the people must have a keen sense of independence, self-respect, and their oneness.
/ Mahatma Gandhi

Den Hitler-heilande nationalsocialismen i Sverige (nedsättande kallat för nazismen) har endast 0,03% av rösterna i Sverige genom NMR. Man kan alltså förenklat påstå att de inte finns. Dagens politiker var heller inte ens födda på Hitlertysklands tid. Varken SD eller sossar röstar på NMR, således är det orimligt att jämföra någon av dem med gårdagens eller ens dagens nationalsocialister.

Ska man jämföra något med Hitlerdiktaturens olagliga invasioner och massmord i världen så är det väl i så fall de som ställer sig på den imperialistiska invasionens sida i världen idag, på det massmordiska statsterroristiska Natos sida, på den massmordiska extrema islamismens terror-sida, på drönarförsäljarnas sida, vilka är medansvariga för att en diktatur svälter ut och släpper bomber på människor i Jemen idag.

Men det var inte dagens massmord i världen som Åkesson tog upp. – Varför inte då? Kanske för att Åkesson redan har ställt sig på dessa massmordiska kreaturs sida? För hur kan man annars flirta med dagens kaviarhöger (eller ens med kaviarvänstern), alla dessa Nato-vurmande och EU-vurmande bombliberaler, eller till och med flirta med sionismen i Israel?

Israels motsvarighet till nazism, nämligen sionismen som invaderar, stjäl land, förtrycker och rensar etniskt, i strid med FN:s regler och uppmaningar att sluta upp med detta beteende, är givetvis fullt rimlig att jämföra med nationalsocialismen i Hitlertyskland. Den jämförelsen gör ex. israelen Uri Avnery och generalen Ya’ir Golan, vice stabschef för den israeliska armén.

Men Åkesson jämför ändå judehat med anti-sionism, vilket är mycket lögnaktigt, eftersom otroligt många judar är anti-sionister. Åkesson framstår som betydligt intelligentare än Löfven, och är sannolikt byxad att förstå skillnaden, men av någon anledning vill han inte, kan han inte eller får han inte säga sanningen och far, helt evident, med osanning.

För att ytterligare förtydliga hur lögnaktigt det är av Åkesson att jämföra anti-sionism med judehat så kan den som vill söka upp bilder ex. med orden ”photos anti-zionist orthodox jews” och då kan den som vill få se mängder med ortodoxa judar som är emot sionismen och existensen av staten Israel.

Kom ur sandlådan Jimmie!


För övrigt

Vetenskapliga partiet är emot all sekterism som tvångsansluter och skär i barns genitalier, eller religiösa symboler i samhället, eftersom vi av vetenskapliga skäl inte tror att detta är bra för barnen eller framtidens generationer, men vi är inte emot att vuxna människor väljer sin egen tro efter egna fria, öppna och skeptiska undersökningar, med sanning som bas. Vi är emot att andra påtvingas dem eller deras ritualer.

27 reaktioner till “Kritik – Jimmie Åkesson far med osanning om judehat och sionism

 1. Hitlertyskland var en fejkad nationalism. Den rätta benämningen är imperialister. Imperialister underkuvar andra nationalstater, vilket står i motsättning till beteckningen ”nationalist”. Det är praktiken i politiken som avgör om partinamnet står i samklang med den verklighet som initieras.

 2. Enligt judarna i Israel och dess politiska styre , så är israelerna ett utvalt folk av GUD . Det måste vara en mycket underlig Gud , som sorterar bort alla andra folkslag . Se där hur gudar och dess profeter kan toka till det att skapa grogrund för rasismen. Själv är jag befriad från religiösa influensers . Puh !!!

  1. Nja. Inte så underligt om de tror att deras gud är såsom beskrivs i gamla testamentet:


   ”Gamla testamentets Gud är förmodligen den mest obehagliga karaktären i all fiktion: avundsjuk och stolt över det; ett småsint, orättvist, oförsonligt kontrollfreak; en hämndlysten, blodtörstig etnisk rensare; en misogynistisk, homofobisk, rasistisk, barnamördande, folkmördande, hedersmördande, plågande, storhetsvansinnig, sadomasochistisk, oberäknelig ond mobbare.”
   / Richard Dawkins

   ”The God of the Old Testament is arguably the most unpleasant character in all fiction: jealous and proud of it; a petty, unjust, unforgiving control-freak; a vindictive, bloodthirsty ethnic cleanser; a misogynistic, homophobic, racist, infanticidal, genocidal, filicidal, pestilential, megalomaniacal, sadomasochistic, capriciously malevolent bully.”
   / Richard Dawkins (Source: Richard Dawkins on Wikiquote)

   Det är inte riktigt Jesus-energin som dominerar, om man säger så.

   Jag vet inte om vi är helt befriade från religioners inflytande. Jesus, som är den ledande figuren inom kristendomen, påverkar säkert vårat sätt att se på världen, även om vi är vetenskapliga, tror jag. Jesus själv var väl egentligen mer vetenskaplig än religiös? I alla fall in jämförelse med de ortodoxa judarna, genom att Jesus sökte sanningen själv öppet och skeptiskt i tystnad och enskiljdhet, förmodligen i bön och meditation.

   1. Även Jesus fick som människa i all sin godhet uppleva sin utsatthet på korset.
    ”Varför överger du mig”, sade Jesus på korset. En GUD som offrar sin son är ingen god Gud!

    Om Jesus och hans profetior och handlingar vet vi ingenting om . Bara genom evangelier. En människa som föds på jorden tuktas in i moraliteter från familj, omgivande vänner/kamrater och samhälleliga lagar. (Jag kan inte tänka mig att Jesus hade en extern påverkan från någon gud.) På så vis stöter vi ut ap-beteendet (nedärvda) och fostras till beteenden som ger anpassning till social liv. – Nej, nu gick jag över gränsen. Även apor har socialt beteende (särskilt gorillor), men schimpanser inom vissa bestånd uppvisar antisocialt beteende i vissa sammanhang.

    Förstå mig rätt! Jag hävdar religioner i all sin framställan av godhet egentligen i nutid har kapats av politiken och ställer till krigiskt elände. Politiska demokratiska agendor och religiösa agendor hör inte ihop . Det religiösa bör verka i samfund och låta ekonomisk vetenskap och annan humanistisk vetenskap få optimal verkan på människors vardag. Skilj politik från religion! Denna skilsmässa ger god grund för fred här i världen om humanisterna tar över.

    1. Om vi antar att Jesus med ”Gud” menar det kollektiva medvetandet, som vill alla arter och individer (skapelsen) allting gott så kommer hans uttalande i ett nytt ljus.

     Vad gäller politik och religion i allmänhet, i all sin framställan av godhet, så misstänker jag att Jesus hade hållit med dig. Religiösa uppfattningar leder till politiska åsikter. Ekonomisk vetenskap utan moral och ignorans mot andra vetenskaper är precis lika förkastligt som vilken medveten omoral som helst i människors vardag.

     Det går inte att skilja tro från tro. För att skilja politik från religion måste således religionen förbjudas eller de religiösa deporteras, men kanske menade du att skilja på staten och på religiösa samfund? Men även där lägger sig staten i och strösslar pengar på verksamheter som går stick i stäv med FN:s barnkonvention, istället för att upprätthålla den.

     ”Humanister” är ofta bombliberaler har jag upptäckt. Något större hyckleri är svårt att åstadkomma.

 3. Det är helt rätt att analysera SD som ett högerparti. Tidigare vid starten av partiet framställdes detta parti som ett flexibelt parti, som kunde rösta på förslag från både vänstern och högern. Denna flexibilitet är nu historia. I dagsläget är SD ett renodlat högerparti.

  Dock har SD rätt i sakfrågan om invandringen, att begränsa invandring med tanke på begränsad tillgång till bostäder och att ordet mångkultur inte enbart har positiva förtecken.

  Om exempelvis en kultur utifrån har djävulskultur bör vi avstå från dess infiltration (invandring). Detta som extremt exempel. SD har bitit sig fast i svensk politik p.g.a. vänsterns oförmåga att kvotera antalet invandrare per år och inte kunna särskilja positiv kultur från destruktiv kultur.

  Vänstern lever fortfarande i en humanistisk bubbla, vilket de nu yrvaket inser med alla dödsskjutningar. Dags att kvotera invandringen till 50’000 personer per år, eftersom omkring 50’000 personer flyttar ut från Sverige varje år.

  1. (Vore trevligt om du kan skriva utan dubbelmellanslag och med lättläst styckeindelning som jag redigerat till i din text. Det handlar om läsbarheten.)

   Jo. SD tycks försöka röstmaximera genom att ge intrycket av att vara ett folkligt arbetarparti, förmodligen i bristen på sådana i riksdagen vilket nog de flesta arbetare märker, samt vilket givetvis många kommer inse om de bara läser in sig lite på deras politik.

   Jo. Det är som om de andra partierna ställt sig i en osund motposition till SD, just p.g.a. SD:s existens. Den osunda motpositionen har i sin tur sannolikt skrämt bort många mentalt balanserade individer ur dessa partier, vilket sannolikt har förvärrat den osunda motpositionen.

   Hade migrationen varit mer balanserad och med bättre urskiljning så hade SD kanske inte fått rätt. Rätt tycks även jag ha haft ända sedan jag gick med i Miljöpartiet, även om jag då vid den tiden såg grön politik som otroligt mycket viktigare än den lilla frågan migration. Migrationen var mycket liten då. Jag lämnade inte MP p.g.a. migrationsfrågan, men p.g.a. att de tog bort utträdeskravet ur EU, vilket jag såg som förräderi mot målet om ekologisk hållbarhet.

   Inledningsvis baserade jag min skepsis till migration på en känsla, ett inre motstånd efter att ha vuxit upp i ett område med olika nationaliteter, ibland utsatt för våld och i försvar med Jiu-Jitsu, i skräckblandad förtjusning, men när jag väl reste utomlands och upptäckte ännu värre virrpannor, i olika länder i världen, så blev jag allt mer säker på att invandring förmodligen var dåligt för Sverige, särskilt urskiljningslös sådan som MP förespråkade.

   Yttermera stärktes jag sedan av vetenskapliga bevis och evidens ur matematiken, arkeologin, jordbruksforskningen, sociologin och psykiatrin, om det olämpliga med både migration och ständig tillväxt, d.v.s. att vi snarare bör tillfråga forskarna om vilken nivå av population och konsumtion som är ekologiskt hållbar i varje område på planeten, men i denna aspekt är SD precis lika tossigt som sovjeternas fullt medvetna förstörelse av Aralsjön, Rapa nui-folkets omedvetna förstörelse av Påskön, såväl som moderna ekonomisters sekteristiska tjat om tillväxt i kör, likt ett mantra, samt ignorans av väldigt enkel aritmetik:

   albert_bartlett_80x80
   ”Den mänskliga rasens största tillkortakommande är vår oförmåga att förstå den exponentiella funktionen.”
   / Albert Bartlett

   Jag har alltid varit öppet skeptisk till invandringen, allt sedan jag var barn, så även när jag var med i Miljöpartiet. De vågade aldrig ta diskussionen med mig om detta, men talade väl förmodligen bakom ryggen på mig, om jag känner leendena (som liknar röven på hönor) rätt.

   Jag var nog en av de första i Sverige som skrev ”invandringsskeptiker” som beskrivning på det direktdemokratiska partiet Aktiv Demokratis valsedel, ett parti som idag heter Direktdemokraterna. På denna valsedel stod det även pirat och feminist om jag minns rätt, eftersom jag redan då var för jämställdhet och var för många av Piratpartiets åsikter om hur vi skulle hantera den nya sköna öppna fria digitala världen. Det är därför partiet kör med Creative Commons 0-licens (CC0). Fritt att kopiera, dela, förändra och publicera precis hur som helst.

 4. Det är en riktig analys att kaviarvänstern numera är i kompis med den liberala bombhögern. Att socialdemokratin ingår i kompanjonskap med NATO-landet USA i det att tillföra manskap utanför NATO-områden tyder på att stöd till USA-imperialismen.

  Afghanistan tillhör afghaner, i all sin problematik, precis som Sverige tillhör svenska medborgare, i all sin problematik. När USA lämnat Afghanistan (p.g.a. den fattiges gevärskulor) så undrar jag om Sverige fortsätter att hålla sitt manskap kvar på detta nationella territorium. Troligtvis inte.

  När storebror USA lämnat Afghanistan militärt, så har lillebror Sverige i all sin imperialistiska medverkan i förtid löpt hem med svansen mellan benen. Varför har svensk politisk utrikespolitik så svårt att förstå nationalistiskt uppror?

  Historiskt sett har ju svenskar varit imperialistiska från vikingatid till att gynna Hitlertyskland, med järnmalm i krigstid till att i nutid stödja USA-imperialismen. Moraliskt sett är det tummen ned både i historia som i nutid.

  När ska Sverige ställa upp för andras nationella territorium, samt även bejaka sitt eget territorium, med att avstå från det överstatliga EU?

  1. (Jag har rättat texten ovan. Vänligen undvik dubbelmellanslag och försök göra dubbla returslag när du styckesindelar! 3-5-rader i varje stycke är behagligt att läsa. Hur i helskotta blir det dubbla mellanslag i din text?)

   ”Varför har svensk politisk utrikespolitik så svårt att förstå nationalistiskt uppror?”, frågar du.
   – De förstår nog vad de håller på med, men att gå imperialismens ärenden ger väl kanske fett arvode som senior rådgivare på Bank of America Merrill Lynch, efter avslutat uppdrag, kan man tänka? Folket är för korkat att förstå att de är vilseledda av imperialismens ägda blaskor. Politikerna spelar med i massmorden, ler brett och spelar ”medkännande” med sina ”öppna hjärtan”.

   Jo. Moraliskt sett är det tummen ned, tycker även jag, men varför vaknar aldrig folket? Jag är förbluffad. Psykopati är normalt sett endast på någon procent av befolkningen. Hur kan folket fortsätta att rösta för massmord och krigsförbrytelser? Hur är det möjligt?

   ”När ska Sverige ställa upp för andras nationella territorium, samt även bejaka sitt eget territorium, med att avstå från det överstatliga EU?”, frågar du.
   – Jag tror att det kommer ske två tre mandatperioder efter att ca 4-10 nya små folkliga partier börjar valsamverka, samt när nya nätmedier, som lyfter fram dem, börjar få läsare. Folket bestämmer när det kommer ske. Kanske kommer dumheten minska vid nästa kapitalistiska bubbla som spricker?

   …men man vet inte… eftersom skillnaden mellan dumhet och genialitet är att genialitet har sina gränser.

  1. Jag anser att Kommunistiska partiet i stort sett har rätt om SD, förutom när de ev. har lurats av DN-trollen att babbla om klimat eller rasism.

   Kommunistiska partiets sakpolitik är ganska sund, förutom vad gäller fullständig jämlikhet. Har du evidens på att de har fel, så fram med dem!

   Kommunisterna flirtar inte med högerpartierna. Det gör SD. är detta trovärdigt?

   Sossarna är ett högerparti idag. Att således sossarna har en professionell lögnfabrik förvånar mig föga. Att Jimmie far med osanning ska man kanske inte heller förvånas över?

   Högern är duktig på att vilseleda folket. De har snart hela regnbågens färger på sina olika smaker av extrem kapitalism, numera även blågul, men det hjälper ju föga.

   Vänstern är dålig på att anpassa sig på samma vis, trots världens läge och att kapitalismen lämnar öppet mål.

 5. Det kan se ut som om Sd flörtar med högerflanken, (för från andra hållet är det tvästopp), men jag tror att det är för att få acceptans, samt för att få större politiskt infytande och medbestämmande och möjlighet att påverka i grunden. De har inget annat val. De begär att bli politiskt accepterade och få rejält infytande i de politiska utskotten, för att kunna förändra politikens innehåll i första rummet.
  Inte fanken tror jag att LO-medlemmar, pensionärer, arbetslösa och andra plötsligt skulle gått och blivit högervridna och gilla skattelättnader, rot och rut-avdrag eller slavarbetsmarknad, (låglönemarknad), marknadshyror, som moderaterna står för. De skulle inte vinna något med högern vid rodret. Så varför röstar man fram Sd?
  Visst kan man tycka att folk är okunniga, men inte alla som anslutit sig politiskt.
  Man tilltror Sd som ett bättre alternativ för närvarande, eftersom det visar sig att övriga partier börjat inse sina misstag och att Sd i flera avseenden haft rätt. Hur länge det håller i sig är ju svårt att gissa, eftersom ett maktbärande parti (som Sd kan bli), kommer att utsättas för rejäl granskning och kritik och behöva stå till svars på ett helt annnat sätt.
  Jag har svårt att tänka mig att att det är ”höger-ideologi” som hägrar hos Lo-kollektivet och prekariatet, när Sd växer så det knakar. Det måste röra sig om andra faktorer.
  Jag tror inte det blir moderaterna som håller i taktpinnen om det blir regeringsskifte.

  Medierna letar mer än gärna efter politiska skurkar och när man inte hittar dem i verkligheten, så kan man ju alltid klistra på dem negativa värde-etiketter och epitet eller guilt by associations.

  1. Hur kan det vara acceptabelt att flirta med landsförrädarna i Moderaterna? Det ser mycket illa ut. Bättre att vara i opposition till alla de här EU-vurmande extremhögerpartierna som invaderar världen likt Hitler.

   Varför ska man vilja ha acceptans av de där kräkmedlen? Man kan ev. läsa lusen av dem. Man ska skämma ut dem, med faktum, så att de vet hut! Så att folket åtminstone vet vad de röstar på.

   Så tror jag att man får politiskt inflytande. Olof Palme gjorde det och han hade ett enormt inflytande.

   Palme sökte inte acceptans av moderater eller av vilseledande fulmedia. Han exponerade helt sonika fulmedia som vilseledande.

   Se nu hur det går för alternativmedier som försöker vara mer sanna! Folk läser dem och slutar läsa fulmedierna. Så kan man påverka i grunden.

   Att SD inte har något annat val än att juffsa med extremkapitalisterna stämmer inte, men de styrs av f.d. moderater. De skulle rent teoretiskt kunna stå i opposition tills de andra närmar sig 4%-spärren. SD skulle rent teoretiskt kunna profilera olika politiker som höger, mitten, miljö, center etc. om de nu ville det och låta de röstande styra partiets inriktning med sina kryss. Det är i min mening rätt val, men de gör inte det. Det är ett högerparti.

   Man ska varken överskatta eller underskatta LO-medlemmar, pensionärer, arbetslösa eller andra. Ofta hjärntvättar de sig med bankmaffians fulmedier och blir högervridna och ibland vaknar de upp av en jubelfis och förstår de hur illa de blivit rektalpenetrerade i tre decennier. Valresultatet tyder på att det första är mest förekommande…ännu.

   Ut och prata på stan med LO-folk och andra om saken så förstår du nog hur det är ställt med det mentala! Med en smartphone kan du dessutom intervjua folk, redigera och lägga upp på archive.org, som jag har gjort.

   Riktigt. Folket skulle inte vinna något med högern vid rodret, så varför röstar de fram högerpartiet Sd? – För att de drabbade av inlärd hjälplöshet, hjärntvättade av fulmedia med olika former av negativitet och lögn, fastän det är uppenbart att de måste organisera sig, skapa nya partier och valsamverka sig över 4% med dem.

   Men p.g.a. sin inlärda hjälplöshet, så kan de bara ta sig till valurnan och lägga en proteströst på SD, därefter gnälla i fyra år på exakt den skit som de har röstat på, d.v.s. tre käbblande block, alla högervridna till förbannelse och alla EU-vurmande, istället för att rösta 100% rätt.

   De massmigrationsvurmande, EU-vurmande högerpartierna har gjort helt fel. SD har inte mer än en tredjedel rätt.
   + Stoppad massmigration löser ett problem. Det är korrekt.
   – Juffsande med resten av högerpartierna i 8-partiet löser inte problemet.
   – Juffsande med EU löser inte problemet.

   8-partiet, som i tre decennier lett oss in i ett allt mer ojämlikt samhälle, samtidigt som de höjer sina egna arvoden, har INTE börjat inse sina misstag. De tänker fortsätta med den politik som Bilderberggruppens bankirer och mediemoguler föreslår, d.v.s. extrem monopolkapitalism. V är helt vilselett och heller inget alternativ.

   Att SD har haft rätt om massmigrationen av icke-integrerbara sekter är uppenbart. SD tänker dock INTE sekularisera Sverige, eftersom även de lever på denna konflikt.

   Ingen av parterna kan göra något annat i den polariserade situation som de har skapat. Det är kört för 8-partiets förmåga att styra Sverige rätt.

   Det är folket som måste ingripa! De måste skapa politiska vänsteralternativ som valsamverkar brett! Folket måste skapa och stödja dem! På valdagen måste de rösta på de som valsamverkar brett.

   Bra förslag. Partier som låter sig utfrågas och medier som ställer svåra frågor, som folket vill ha svar på, skulle för bövelen kunna uppfattas som en demokrati. :-)

   En partiledare måste vara kompetent nog att kunna exponera värde-etiketter, epitet och guilt by association som lögn när de presstituerade propagandisterna använder dem och helt sonika nedvärdera deras lögner som vad de är, d.v.s. lögner. Trump har redan visat att man inte är beroende av fulmedier för att kunna ge svar på tal. Fulmedias makt är på fallrepet. Folket måste bara sluta leka så djävla hjälplösa, fatta mod och ta makten!

   1. Jag skulle hellre vilja se Sd i samarbete med (S) och vänstern, men du har ju själv sett hur envist blåögt inkompatibla Löfven och de andra är mot Sd. Jag har inga hållpunkter för att samhället skulle bli sämre än det är för närvarande för oss, med Sd. Men det får man ju se i efterhand.

    Det har ljugits så förbaskat mycket om Sd i över i 15 år, i den politiska dyngpressen, så det är dags för en upprättelse, d.v.s. att de får en chans att visa vad de duger till i praktiken (inte bara i form av spekulationsdyngan som sprids).

    1. Skämd fulmedia åt sido så har jag en verklig hållpunkt för hur det sannolikt kommer gå för SD när de börjar juffsa med högern.

     Sannfinländarna gjorde det i Finland och det halverade partiets storlek. Så förändrar man naturligt inte mycket och SD:s ledning är så in i helvete kåta på ministerposter att man blir spyfärdig. Lika så V. Båda partierna lade sannolikt ned sitt EU-motstånd p.g.a. detta, istället för att stå i opposition och med lite djävla ryggrad kräva en folkomröstning om ett Swexit för regeringsamverkan.

     SD kommer i praktiken förmodligen inte kunna visa någonting innan de når reell majoritet för sin politik och det kommer bli högerpolitik socialpolitiskt.

     För att SD ska kunna föra en verklig folkhemspolitik med välfärd måste vi tränga undan de andra s.k. ”vänsterpartierrna”, som idag bedriver socialpolitisk högerpolitik ihop med L, C och MP.

     Det behövs nya vänsternationella partier som Vetenskaliga partiet, som både kan samverka med SD i migrationsfrågan och kan kritisera SD sakligt vad gäller välfärden och därigenom kan stå som en motpol till det extremt marknadskapitalistiska frihandels-partiet SD och det andra 8-partiet som är i samma marknadskapitalistiska liga.

 6. Kompromisspolitik blir aldrig bra. Tycker den verkar dödfödd. Vad ska man göra åt detta? Kanske bättre att skrota hela systemet och införa något annat?
  Tex låta stösta partiet ta ansvar helt och hållet för politiken 1 eller 2 år i taget, så de får visa vad de duger till. Svaret skulle då komma från väljarna i form av gillande eller ogillande på valdagen där efter. Det kan ju bli vädigt flaxig politik och väljarströmmar, men varför skulle detta inte kunna testas på prov? Sådan här politik som vi har nu leder inte någonstans.
  I många fall tycker jag som du, att vi kanske behöver en nationell vänsterpolitik, med rättvisa levnadsförhållanden och välfärd, men tyvärr verkar all politik ruttna och skapa oligarkiska elit- strukturer, vilket måste förhindras genom att inrätta en slags demokratiska fria folktribunaler som ska förhindra att ” den politiska adeln kan sitta för länge på arselet” och gynna sig själva genom utdelande av uppdrag och tjänstetillsättningar som gynnar oligarkiska tendenser i lojalitetsandans namn.

  1. Kompromisser måste göras, men kohandel som gör att hela spektrumet är EU-vurmare idag, undergräver bara svensk demokrati. Det uppfyller INTE min kravspec.

   SD är också djävligt skyldigt som inte kräver Swexit-omröstning för regeringsbildning. Det är för djävligt. Den som röstar för fortsatt EU-elände är helt evident en landsförrädare och folkförrädare.

   Kompromisser måste bli win-win för folket, inte för bankmaffian eller de högarvoderade i politikeradeln som suktar efter ministerposter i EU där george Soros ränner om kring fritt!

   Kompromisser mellan 8 bajs-partier blir givetvis rännskita. Den illaluktande rännskitan måste ut och ersättas med sund hederlighet!

   Vi behöver nya folkliga nationella demokratiska vänsterpartier i Olof Palmes anda, som valsamverkar och tränger undan de andra partierna, som är så in i helvete långt ut på högerflanken och valsar socialpolitiskt nu att det blir tragisk komedi!

   Klart att alla höger-bajs-kompromisserna blir döfödda. De är typ överens om ”slopad värnskatt” och att ”rasismen” ska bekämpas. Jisses!

   Folket röstar då på det nazi-sionistiska SD, som förbereder sig att juffsa med M och KD, samt förväntar sig, på fullt allvar, att mer slopade skatter för de rikaste och sänkta bidrag ska vara svaret på ökad kriminalitet… Hur korkad får man bli?

   Det emokratiska systemet är hyffsat, men folket läser fulmedia, stödjer inte intelligenta organisationer och röstar följaktligen som idioter.

   Jo. Flaxighet gynnar ingen. Jag är för majoritetsstyre som söker breda lösingar med stort stöd, samt ökade inslag av folkomröstningar, men fulmedia måste bytas ut av folket självt! Vi, folket, kan inte hjärntvätta oss med en fulmedia som ljuger dygnet runt och kalla landet för en ”demokrati” samtidigt. Demokrati kan inte bygga på konfliktskapande och lögner.

   Fulmedias konfliktskapande och ljugande ha polariserat samhället, vilket har lett till den politik som vi har nu, som inte leder någonstans, mer än till käbbel.

   Visst kan politiker ruttna, med eller utan moralfilosofisk skolning och skapa oligarkiska elit- strukturer. I en demokrati är det i folkets eget intresse att organisera nya partier och ersätta dessa strukturer. Är folket INTE motiverat till det så blir de givetvis rektalpenetrerade av psykopater med ex. fortsatt EU-medlemskap, fortsatta privatiseringar, höjda hyror, ökade priser och ökad kriminalitet.

   Demokratiska fria folktribunaler kan man önska sig, men om folket ständigt väljer den politik som de sedan klagar på, vem skall då egentligen dömas?

   Folket gör inte sitt jobb! Folket måste bli motiverat att ansluta sig till nya initiativ, när de andra inte uppfyller de grundläggande kraven!!!

 7. Etablissemangets medier är riktigt otäcka, det håller jag med om, eftersom de är så djupt politiserade. Dessutom slår de vakt om den rådande ordningen och maktförhållandet som säkert de flesta skulle vilja ändra på.

  I det avseendet är internet och alternativmedierna välgörande. Det tråkiga i sammanhanget är att etablissemangets medier figurerar även där och förvirrar människor med propaganda. Man måste söka sig till andra trovärdiga källor. Folk blir mer och mer upplysta om massmedia som propagandaverktyg och vilka krafter som står bakom, vilket är positivt.

  Den stora risken är att myndigheterna stryper kommunikationsflödet på nätet som de redan har börjat göra och göra politiska inskränkningar av yttrandefriheten av allehanda slag. Skälet är givetvis att de vill ha kontrollen över opinionsbildningen.

  1. Riktigt. Den djupa statens grindvakt, Robert Aschberg slår vakt om den rådande ordningen genom att angripa medborgarjournalister som gör det arbete som gynnar folket d.v.s. att rapportera om verkligheten vilket är journalisters egentliga uppgift. Detta hotar den djupa statens makt som försöker dölja den verklighet som de har skapat. Just nu attackerar Aschberg tydligen Lamotte, som gör nedslag i den verklighet som drabbar människorna i Sverige, enligt Newsvoice. Mer info finns även på Toklandet.

   Den djupa staten utgörs av bankmaffians medier och deras lydiga tjänare. Bechir Rabani gick rakt på Aschberg och redogjorde ingående för Aschbergs historik och karaktär. Rabani hade tydligen något stort att avslöja. Om jag gissar rätt har det ev. att göra med ekonomiska förbindelser mellan ex. Soros, Aschberg, AFA och Expo, ev. Mossad, d.v.s. bankmaffians agenter som lever på konfliktskapande mellan grupper i vårt och andra samhällen, medan de ALDRIG NÅGONSIN kritiserar Israels nazi-sionistiska etniska rensning av palestinier.

   Enligt Putilov på Samhällsnytt blev Rabani varnad av ”SÄK”, d.v.s. SÄPO, men han trodde inte på faran. Kommentarer på Facebook blev raderade, enligt Putilov. Ingen vet varför. Den relativt unge Rabani dog i en MYCKET OSANNOLIK ”hjärtinfarkt” och både händelsen och Rabani själv raderades av misstänkta agenter på Wikipedia. De som har makten vill inte förändra maktförhållandet och de har panik nu för de förlorar sina trogna fulmedia-betraktare. Rabani har nu endast en post på Vetapedia.

   De med normalintelligens förstår ju hur dumt det är att betrakta en fulmedia som medvetet ljuger, vilseleder och bedrar stup i kvarten. Jag har noterat det förr. Svenska Wikipedia är i maskopi med den djupa statens konfliktskapande agenda och går alls inte går att lita på. De vilseleder och bedrar ofta med sina poster. Det är oftarbegrepp inte får klargöras eller kritiseras. Källgranskning via svenska Wikipedia är heller ingen garanti för någonting alls.

   Jo. Visst figurerar etablissemangets egna internettroll även på nätmedierna och försöker förvirra människor med sin propaganda. Jo. Man måste ALLTID söka sig till olika källor och vara öppen och skeptisk, heller inte låta sig förledas av mängden, men av dess kvalitet. Jo. Folk blir mer och mer upplysta om propagandan och vilka krafter som står bakom. jag upplyser dem ständigt om hur man skiljer på lögn och sanning. https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/sanning/ Man behöver den kunskapen för att ens kunna analysera. Den kunskapen undanhålls medvetet för barnen och medborgarna. T.o.m. Newsvoice vägrar ta in artiklar om denna kunskap, förmodligen eftersom det hotar extremhögerns propagandister på Newsvoice. Han verkar få deras stöd och högern såväl som extremhögern lever på lögn. De vill inte avskaffa lögnen, enbart ta över makten från folket och då behöver de lögnerna, för annars tar folket makten och det vill de inte.

   Jo. Det är redan så att både bankmaffians egna plattformar och deras lakejer hos myndigheterna stryper kommunikationsflödet på nätet på olika vis. De som utsätts är främst de som är för fred och mer inslag av direktdemokrati som kan minska finanskapitalets makt, samt socialister och nationella förstås.

   I det här partiet har vi alla delar, d.v.s. är för mer direktdemokrati, för mer jämlikhet människor emellan, samt är för ekologisk hållbarhet, vilket leder bort från globalismens vettlösa transporter av människor, varor och kapital, vilket leder till nationell protektionism, kommunernas ökade självständighet och allas vår goda beredskap. Det leder, som en ren bieffekt, sannolikt till lägre CO2 dessutom, särskilt om vi skapar en naturlig nedväxt av populationen till en balans med naturen.

   Eftersom detta hotar bankmaffians galna vinstjakt och bankmaffians vilja att kunna kontrollera alla nationer globalt, genom att spela ut dem mot varann, så är vi alla, vi som politiskt har delar av alla dessa olika egenskaper, deras fiende. Det är just därför jag uppmanar folk att lyssna på FSF.org och byta till öppna fria datorer, programvara och plattformar, eftersom man aldrig vet hur de kommer manipulera monopolkapitalets kontrollerade prylar, för att angripa oss med sina psykologiska och konfliktskapande trix.

   Själv blev jag angripen av raljerande mot mig själv av mina bästa vänner. Jag blev chockerad. Det var overkligt. Det var ett mycket märkligt beteende om de nu är mina bästa vänner, eller hur? Jag skulle inte bli alls förvånad om bankmaffian ligger bakom den psykologiska operationen och att syftet var att jag skulle pushas till att ta livet av mig eller bara skita i alltihop.

   SwebbTV har blivit nedstängda av Youtube och Wilgert påtalade att de t.o.m. ger sig på e-posten, ex. fördröjer den, men de skulle i princip kunna göra ännu mer, ex. förändra den, såsom de gör i sina sociala plattformar. Jo. Det är grova inskränkningar av yttrandefriheten av allehanda slag som pågår. Jo. Skälet är givetvis att de vill ha kontrollen över opinionsbildningen. Genom denna undergräver de folkets fria tanke och deras rätt att uttrycka sina tankar och sina känslor, även om dessa känslor inte skulle vara PK.
   Gruppvåldtäkts-män går fria, eller utvisas inte, medan de som reagerar fullt känslomässigt normalt, enligt psykiatriprofessorn Tara Swart, straffas av den djupa staten och vårt blinda rättssystem. Därigenom undergräver de demokratin. De är folkförrädare.

 8. Dessvärre ska man inte förvänta sig att folk i gemen talar enbart ”sanning” och aldrig ljuger. Så fungerar inte samhället, även om man så skulle önska. (Gu bevars för ett samhälle där folk alltid gick omkring och sa sanningar och hur skulle de veta vad som är sant?). Däremot bör man inte sprida sådant som man med sitt förstånd förstår är lögn och enbart tex politisk propaganda.
  Politik är egentligen en enda stor ska vi säga ”lögnfabrik”, eller kan komma att uppfattas som det, bestående av (åsikter, värderingar, antaganden, propaganda, censur, vilseledanden…osv) där allt även fakta kommer att värderas, tolkas politiskt och framföras i offentligheten, inte minst i syfte att uppnå ett ”mål” med det yttrade. Det går inte att komma runt det faktum, att politiken i huvudsak är offentlighetens och tillkännagivandets budbärare. Och att det tillhandahålls av slaskmedia. Så förhåller det sig. Sedan kan gå och spy på toan om man så känner för det.

  1. Riktigt. Ingen är väl 100% sann även om man kan försöka göra sitt bästa. Det är det som skiljer 90% av oss från psykopaterna. Psykopaterna försöker inte ens vara sanningsenliga, men vill göra kortsiktiga egennyttiga ytliga vinster. På lång sikt är det givetvis förödande för oss alla och för framtidens generationer.

   Vilken hållhake än Maxwell eller annan svensk-israelisk Mossad-agent må ha på Åkesson eller andra i riksdagen, för att han ska stå där och vurma för nazi-sionismen, så tycker jag att han borde ha vägrat att nedlåta sig till detta!

   Det mesta kan förlåtas, även svaga politiker-pedofiler som lockats i honungsfällor, men inte landsförräderi, inte krigsförbrytelser, inte etnisk rensning av hela folk, inte bombliberalism, inte massmord, inte folkmord, inte EU-vurm, inte Hitler-vurm, inte Islamist-vurm, inte vurm för Israel-regimen och inte Nato-vurm, när den har utförts av människor som faktiskt vet vad detta innebär i praktiken, nämligen finanskapitalets öppna terror mot suveräna stater, d.v.s. fascism.

   Jag trodde att SD ville undvika nazist och fascist-stämpeln, som folk kastar om kring sig utan fullgoda motiveringar, men härigenom visar SD sitt rätta ansikte. Även SD är ytterligare ett i raden av 8 ryggradslösa fascist-partier i riksdagen. Jo. Det är så att man vill spy.

 9. Sd kan mycket väl komma att tappa mängder med väljare om de ska driva högerpolitik tillsammans med (m). Det vore jävligt dumt av dem. Men tyvärr sitter det högerfolk i partistyrelsen, medan majoriteten Sd-väljare inte alls skulle gilla det misstänker jag. Men det beror på vilka sakpolitiska beslut som tas senare om det blir aktuellt.

  1. ”Bara två ting är oändliga, universum och mänsklig dumhet och jag är inte säker på det första”
   / Albert Einstein

   ”Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I’m not sure about the former.”
   / Albert Einstein

   Att ens överväga att rösta på ett sådant högerstyrt parti är i min mening mindre begåvat.

   ”Det verkliga tecknet på intelligens är inte kunskap men fantasi.”
   / Albert Einstein

   ”The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.”
   / Albert Einstein

   Använd fantasin! Föreställ dig att folk börjar agera konsekvent, börjar tala med varann och börjar rösta rätt istället!

  1. Jag har inte sagt att man ska försöka skapa ogenomförbara fantasier eller att vi ska se ner på evidensbaserad vetenskap.

   Det jag menar (förmodligen även Einstein) är att det är viktigt att vi har fullt realistiska visioner som är genomförbara rent teoretiskt, såsom atomklyvningen var realistisk rent teoretiskt, även om den var svår att få till rent praktiskt.

   Jag menar att den ingenjörsmässiga positiviteten behövs om man vill lyckas med en uppgift och att vi inte bör låta oss styras av fulmedia-inducerad inlärd hjälplöshet.

   Envis negativitet kan knappast leda till något positivt allena. Visst har negativiteten en plats genom kritiken, så att den positiva vision man har blir så realistisk som möjligt, men den får ju inte angripa det fullt realistiska och gemensamma målet, ex. ett bättre samhälle för oss alla och för framtidens generationer.

   Man ska inte sabotera genom överdriven negativitet! Positiviteten är det mentalt friska tillståndet. Genom negativiteten finner man svagheter. Genom positiviteten och fantasin så finner man kreativa lösningar som kan stärka konceptet, så att teori blir verklighet. Boom!

  2. https://vetenskapligapartiet.files.wordpress.com/2019/12/fem-stjc3a4rnor-till-dig.jpg

   Fem stjärnor till dig eftersom du medverkar till en hög nivå på Vetenskapliga partiet genom dina kommentarer. Alla människor har inte lika högt värde som dig. Du är mycket mer värdefull än de allra flesta människor. Du behövs! Ät nyttigt, gärna LCHF, rör på dig, lev länge och fortsätt använda hjärnan så effektivt!

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s