Kritik av media och journalister – Assange via Pilger: ”Vi är alla i stor fara”

Via e-post från Al Burke får jag följande stora nyhet om Julian Assange från John Pilger via Medialens, en nyhet som svensk fulmedia, helt tydligt, inte vågar återge korrekt, eller inte får återge för de som kontrollerar medierna, som istället sitter och berömmer reaktionära skattesänkningar för de allra rikaste, i ett allt mer ojämlikt samhälle, som underkastar sig den massmördande fascism som Julian Assange helt fredligt har avslöjat och bekämpat.

Men jag vill kritisera Pilgers tal, för fascismen är förmodligen INTE enbart är Donald Trumps fel, mer än att han kanske har röstat för den i val efter val, såsom alla andra, samt underkastat sig den, precis som alla andra. Obama och Hillary Clinton tävlade också om att få vara fascismens massmördande marionetter. Så vad menar jag med fascism egentligen?


”Fascismen är den öppna terroristiska diktaturen från finanskapitalets mest reaktionära, chauvinistiska och imperialistiska element”
/ Georgi Dimitrov

Och under finanskapitalets fascism har många presidenter varit underkastade, med stöd av fulmedierna, vilka i Sverige är vår skattefinansierade s.k. ”public service” samt monopoliserad diktatur-lojal s.k. ”fri media”, vilka mestadels visar upp ständiga repetitioner av ex. sport, spel och dobbel, väder, lotterier, frågesport, allsång, fulla ryssar på väg, polisjakter i diverse länder på diverse dumhuvuden, hjärndöda tatuerade porriga dumhuvuden i relationslekar och annan tragikomisk fjollig billig lyteskomik som saknar höjd, människor som vill bli artister, blandat med EU-vurm och Nato-vurm, förutom någon fredlig person med rygrad som ska drevas likt Assange, eller Juholt.

Jag tolkar Robert Gustavssons senaste dandsbands-komedi som en politisk satir på det tandlösa media-samhälle som den funktionellt dumma diktaturen och dess lydiga lakejer har skapat, där han inte får ta upp någonting kontroversiellt längre. Det är en diktatur där vi tvingas se Jonas Gardell sjunga ”Det är Bögarnas fel” av Grotesco falskt, förmodligen så att ingen media-bög ska bli kränkt.

Men att John Pilger fördömmer det brittiska inrikesministeriets tortyr, mot en granskande journalist, är tydligen alls inget intressant för svensk media. Vad Pilger säger åteges inte av dem inför svenska folket, men för Vetenskapliga partiet är det en mycket intressant och viktig nyhet. det är ett tal av hög kvalitet, väl värt att förevigas, eftersom detta mörkade tal faktiskt belyser att även Sverige i realiteten har förlorat demokratin.

Endast Vetenskapliga partiet  står upp för demokratin i Sverige helt och fullt i realiteten. Det gör inte fulmedierna och det gör inget annat riksdagsparti, mig veterligen, ej heller något annat miniparti som kämpar mot 4%-spärren, likt tragikomiska dansmöss som hoppar mot den alltför höga kanten och piper ”Fjamåt!” eller ”Jasism!”, likt Bilderbergruppens egen Annie Lööf, istället för ta sig i kragen och valsamverka hållbart och effektivt med olika fraktioner som representerar den verkliga folkviljan mot den finanskapitalistiska korrumperade och massmördande fascistiska makten, som mörkar alla nya demokratiska initiativ nästan helt.

När ett lands maktfullkomliga medier, statliga och privata, låter sig hunsas av finanskapitalet likt dansbjörnar i näsring, samt inte gör något annat än fokuserar på oviktig skit dygnet runt, eller inte upprätthåller vanlig anständighet, inte granskar varann, men istället kollegialt kommer överens om en lögnaktig agenda så till den milda grad att de nästan tycks förhärliga varann, hur kan då demokrati kunna existera? Klart att den inte kan det. Sådan fascism är demokratins raka motsats.

Journalister och medier MÅSTE fokusera på det verkliga och allvarliga hot som de själva och vi andra faktiskt är utsatta för, men kan de inte det, eller får de inte det, eller är de inte motiverade till att göra det, så riskerar de att själva snart gå helt förlorade, kanske t.o.m. får dingla i lyktstolpar eller bli uppätna av klimatalarmister.

Fulmedie-fournalisterna marscherar idag, fegt fascistiskt, okritiskt och okunnigt, mot en mycket farlig och funktionellt dum dikatur. Om västs rätts- och media-system beter sig exakt som en diktatur mot dissidenter, ex. med den tortyr som den utsätter Julian Assange för, då är det heller ingen demokrati. Punkt.

Tortyr innefattar visserligen inte smärta eller lidande som uppkommer genom lagenliga sanktioner som har folkets stöd, men i Assanges fall är det tydligt att rättspraxis eller fulmedia INTE har tillämpats rättvist  och objektivt i förhållande till de brott som han har anklagats för i Sverige, med makabert ändrade vittnesmål, sannolikt efter CIA:s påtryckningar, där svenskt rättsystem t.o.m. har obstruerat utredningen, fastän Assange riskerar livstids fängelse och fortsatt tortyr om Sverige skulle utlämna honom till USA, fastän detta är helt orimligt, samt saknar rättsligt underlag eller FN-mandat, eftersom FN motverkar sådan tortyr. Folket stödjer inte heller sådan tortyr.

Slutsatsen är att västs klandervärda fascistiska diktatur, ledd av den fascistiska USA-regimen, åtlydd av svenskt rätts- och media-system, likt strykrädda hundar, under olika fulmedialt framhållna marionetter, medvetet och utstuderat har ärekränkt och torterat, samt fortsätter att tortera, en grävande journalist, samt INTE försöker ersätta den MYCKET extrema ärekränkning som de har utsatt Assange för, fastän han faktiskt inte har dömts för någonting alls, i ett MYCKET vingligt ”rättsfall”, som om det ändå ens tas upp bör avgöras inom lyckta dörrar, och där min bedömning är att inget brott är begånget.

Privatpersoners CIA-framtvingade historier är heller inte allmänhetens ensak, ej heller av något större intresse jämfört med Assanges avslöjanden. 1000 gånger värre saker lär inträffa dagligen i Sverige numera, utan att beivras med rimliga straff eller utvisningar, snarare kortare hotellvistelser och strösslande med pengar på dem. Massmorden i världen som västs regeringar strösslar pengar på genom Nato och EU, kan naturligtvis inte ens mätas i jämförelse.

Men det finns en anledning till väst-diktaturens samverkan med saudi-diktaturen och kalifat-kramare, samt deras människorättsvidriga massmord, avrättningar, tortyr och fulmediala propaganda:

Bild på John Pilger
”Det finns en anledning till detta. Julian och WikiLeaks har utfört en historisk offentlig tjänst genom att ge miljoner människor fakta om varför och hur deras regeringar bedrar dem, hemligt och ofta olagligt: varför de invaderar länder, varför de spionerar på oss.”

/ John Pilger Källa: http://medialens.org/index.php/alerts/alert-archive/2019/911-stockholm-syndrome-julian-assange-and-the-limits-of-guardian-dissent.html (Video konverterad till MP4)

”There is one reason for this. Julian and WikiLeaks have performed an historic public service by giving millions of people facts on why and how their governments deceive them, secretly and often illegally: why they invade countries, why they spy on us.”
/John Pilger Source: http://medialens.org/index.php/alerts/alert-archive/2019/911-stockholm-syndrome-julian-assange-and-the-limits-of-guardian-dissent.html (Video converted to MP4)

Bild på John Pilger
”Julian har valts ut för specialbehandling av en anledning enbart: han är en sanningssägare. Hans fall är avsett att skicka en varning till varje journalist och varje förläggare, den typ av varning som inte har någon plats i en demokrati.”

/ John Pilger Källa: http://medialens.org/index.php/alerts/alert-archive/2019/911-stockholm-syndrome-julian-assange-and-the-limits-of-guardian-dissent.html (Video konverterad till MP4)

”Julian is singled out for special treatment for one reason only: he is a truth-teller. His case is meant to send a warning to every journalist and every publisher, the kind of warning that has no place in a democracy.”
/John Pilger Source: http://medialens.org/index.php/alerts/alert-archive/2019/911-stockholm-syndrome-julian-assange-and-the-limits-of-guardian-dissent.html (Video converted to MP4)

(Pilger förevigas härmed bland Vetenskapliga partiets alla demokrati-citat)

Släng ut TV:n i förrådet och skrota Facebook, gott folk! Skrota maktens plattformmar helt! Säg upp era prenumerationer på vanlig fulmedia! Ratta in alternativa kanaler i högerspalten! Ge donationer bättre alternativa medier, till de som granskar fulmediernas lögner och prenumerera gratis eller donera ev. till mig, om du anser att jag gör ett viktigt jobb för dig som medborgare och för framtidens generationer!

Har du inga pengar men gott om tid? Donera din tid till goda saker. Själv har jag nyligen översatt ett viktigt dokument till Al Burke och rättar nu de andra översättarnas misstag, samt lägger språket på rätt nivå mer passande svenska ordval.

Har du talang för att skriva? Starta då en Öppen fri WordPress.com– eller WordPress.org-blogg som rekommenderas av FSF och lägg upp RSS-feed till viktiga sidor! Se varann! Tala med varann på gator och torg! Kommentera varandras bloggar! Känn tacksamhet för de som gör något bra och visa den tacksamheten respektfullt!

Sluta lägga tid, energi och pengar på den skit som prackas på er via fulmedierna! Donera istället till alla de andra som stärker vår demokrati, stödj dem och rösta på dem! Inget annat kan rädda Assange från tortyr till döds. Inget bättre kan rädda vår yttrandefrihet. Inget bättre kan ta tillbaka den demokrati som diktaturens kreatur har stulit från oss. Ta tillbaka det som är din rättmätiga demokrati!

Mer intressant:
http://www.paulcraigroberts.org/2017/05/06/information-controlled-washington-israel-trolls-leading-destruction/ (översättning till svenska)
https://www.paulcraigroberts.org/2019/04/15/the-fake-charge-against-julian-assange-proves-that-the-us-government-has-no-integrity/

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s