Moderat som kommer ta ut 1,9 miljoner i bidrag kallar hårt arbetande undersköterskor för ”parasiter”

”Undersköterskor som tycker att högavlönade ska betala mer i skatt är egoistiska parasiter. Det anser den före detta moderate riksdagsmannen Gunnar Axén, som själv tagit ut miljoner i inkomstgaranti från riksdagen sedan han avgick 2014.” Källa: http://proletaren.se/artikel/kallade-underskoterska-parasit-lever-sjalv-pa-bidrag-fran-riksdagen

Undersköterskor tillhör inte de med bäst ekonomi i Sverige, men har ofta ett tungt arbete som kan ge skador eller förslitningar.

Moderaten gör nog bäst i att s.a.s. ”moderera” det hela återhållsamt så gott det går, ex. be om ursäkt och ge en riktigt stor summa av sina bidrag till ex. Svenska Freds nya insamling för värsldfred, vilket moderaten kanske kan tycka är ”äkta liberalism” åtminstone frihetligt för alla de barn som idag svälter och dör i de krig som Moderaterna är medskyldiga till i världen?

Om moderaten gör det så kanske han kommer till himmelriket? Vem vet? Kanske t.o.m. blir berömd? T.o.m. får ett fantastiskt eftermäle, jämfört med det han nu skaffat sig?

Själv har jag redan förlåtit moderaten, eftersom han har skadat sig själv och Moderaterna något enormt. Jag tycker synd om dem. Det kan inte vara lätt för dem i ett krympande parti omgiven av människor med extrema habegär och tyngas ner av galjonsfigurer som får välbetalda arvoden hos Bank of America Merril Lynch efter avslutade uppdrag och s.k. ”öppnade hjärtan”. Jag skulle inte vilja byta med dem för en enda sekund. Det måste vara pinsamt och hemskt att vara Moderat.

Men han är naturligtvis inte ensam om ett dåligt eftermäle, eller små problem vid pärleporten, enligt filmen ”Godheten”.

Mer intressant:
https://www.vlt.se/artikel/segertag-for-skattefifflare

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s