Pål Steigan – Norska oljediktaturens regim har strösslat 13,5 miljarder norska kronor på terrorister

Bild på Pål Steigan
”Bland de största ekonomiska bidragsgivarna, till terroristernas verksamhet, har varit oljediktaturerna, Turkiet och Norge. Norge har bidragit med mer än 13,5 miljarder norska kronor till terroristernas civila infrastruktur och har fortsatt med detta till denna dag.”
/ Pål Steigan

Bild på Pål Steigan
”Blant de største økonomiske bidragsyterne til terroristenes virksomhet har vært oljediktaturene, Tyrkia og Norge. Norge har bidratt med over 13,5 milliarder kroner til terroristenes sivile infrastruktur, og har fortsatt med dette til denne dag.”
/ Pål Steigan

Källa: https://steigan.no/2019/09/egypts-president-det-som-skjedde-i-syria-var-planlagt/

Kommentar: Om norska leadare öppet stödjer terrorism, mot en demokratiskt vald president och den koalition presidenten där representerar i dess parlament, så kan Norges regim knappast kallas för en ”diktatur”, men snarare en demokratiskt vald fascism.

Bild på Georgi Dimitrov
”Fascismen är den öppna terroristiska diktaturen från finanskapitalets mest reaktionära, chauvinistiska och imperialistiska element”
/ Georgi Dimitrov

Det är intressant att Norge som blev invaderat och terroriserat, av en demokratiskt vald imperialistisk nationalsocialism, numera begår liknande handlingar mot en suverän demokratisk stat, i strid med FN:s regler, samtidigt som man står som värd för Nobels Fredspris.

Det finns en Sverigevits i Norge… Hur bygger man världens största dårhus? -Jo. Man sätter ett tak över Sverige. Det är ingen vits. Det är helt sant. Majoriteten av dårarna i Sverige röstar på samma slags skit som norrmännen. Jag är den ofrivillige mentalskötaren i riket, men det är kanske dags att vända på den vitsen också?

Och till alla fascistiska terrorister som gladeligen fått spankulera in i Sverige: -Åk till Saudiarabien, Norge, Turkiet, USA eller Israel! De är uppenbarligen era verkliga polare som har strösslat riktigt rikligt med pengar och vapen på er. Norrmännen älskar er uppenbarligen.

Vill inte gränskontrollen i Norge släppa in er, så ska ni veta att gränsen är grön lång och luftig, i naturskön omgivning, perfekt för vandring på sommaren och skidor på vintern, samt att majoriteten av alla norrmännen uppenbarligen älskar er, såsom de har röstat i decennier, och förmodligen verkligen vill få träffa er och få omvändas till er religion. – Go tur, som man säger i Norge och glöm inte att slipa knivarna om någon kafir-norrman inte vill omvändas!

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s