Kritik – Bonniertidningen Illustrerad Vetenskap bedriver rasistisk propaganda mot människor med s.k. ”genfel”.

Den rasistiska propagandan från Bonniertidningen Illustrerad Vetenskap (här via Wayback Machine eftersom vi inte vill länka till pseudovetenskapligt elände) består av att kalla en av världens alla ögonfärger för ”genfel”.

”Illustrerad Vetenskap får forskning på ögonfärg att nästan låta som hets mot blåögd folkgrupp.”
https://newsvoice.se/2019/09/illustrerad-vetenskap-genfel/

Att en tidning, som kallar sig ”vetenskaplig”, inte inser vilka fördelar det kan finnas med genetisk variation visar på en extrem okunskap om genetik och evolutionslära.

Evolution i biologisk mening är den process varigenom levande organismers egenskaper förändras, generation efter generation och påverkas av ett naturligt urval. Evolution är ursprunget till den stora variation som finns i naturen.

Att rasismen kommer från en Bonniertidning, vars ägare borde ha minnet färskt från tider då deras ättlingar ansågs vara genetiska fel, är tragikomiskt, men kanske inte oväntat, om de ev. skulle stödja nazi-sionismen i Israel? Alltid en hypotes.

Det rasistiska angreppet på bålögda som grupp är naturligtvis precis lika farligt som angreppet mot judar som grupp och det är därför som sionism, islamism och nazism i sina fascistiska former givetvis måste fördömas.

Bild på judar som är emot Sionismen och staten Israel

(Kristna som är emot nazismen eller muslimer som är emot islamismen hade givetvis varit precis lika passande som bild.)

Till skillnad från Bonnierfamiljens ovetenskapliga rasistiska propaganda-monopol så försöker Vetenskapliga partiet och Newsvoice följa lagen om hets mot folkgrupp och har ett kommentarsfält där hypoteser som framförs får falsifieras.

Jag rekommenderar idag Forskning och Framsteg som har bättre ägarförhållanden, i min mening, eftersom den ägs av en stiftelse utan vinstsyfte, och jag undrar om den ljusa hudfärgen som FoF skriver om kan vara en följd av att människor började använda kläder och att ljus hy, likt den vita elefanten i Hampi i Indien anses vara något heligt? Den fick i vart fall välsigna mig och många andra med sin snabel. Kan det rentutav vara så att blå ögon ansågs vara något ovanligt heligt och vackert inledningsvis?

Så läser jag en artikel om ”En meningslös sortering av människor” i FoF, som jag endast är delvis enig i. Där finner jag ett tänkvärt citat där Herman Lundborg beklagar att:


”godhjärtade män och kvinnor hjälpa icke sällan urskillningslöst fram fysiskt och psykiskt svagt utrustade personer, som sedan fortplanta sig och ge sina mindervärdiga anlag i arv åt nya släkten, vilka i sin tur falla samhället till last”.
/ Herman Lundborg


Lundborgs medicinska forskning belönades med priser av Vetenskapsakademien och Svenska Läkaresällskapet. Lundborgs vetenskapliga upptäckter ledde till att kusinäktenskapen upphörde i Sverige, eftersom hans forskning gjorde att det blev känt att barn som alstras mellan kusiner löper en ökad risk för ärftliga sjukdomar, vilket godhjärtade män och kvinnor givetvis inte vill utsätta barn för.


Med det citatet så tänker jag på alla de godhjärtade män och kvinnor i Sverige, oavsett etnicitet, som inte kommer ihåg den mycket intelligente Olof Palme, samt naivt nog har hjälpt fascistisk kaviarvänster, kaviarhöger och Bonnier-media till oförtjänt rikedom, på sin egen bekostnad, samt hjälper imperialismen att begå massmord, genom att få svenska godhjärtade män och kvinnor att rösta på bombliberalism, Islamist-vurmande och sionist-vurmande partier, vilka ljuger dygnet runt om allt möjligt via Bonnier-monopolet och därmed, i min mening, har fallit samhället till last.

Annons

6 reaktioner till “Kritik – Bonniertidningen Illustrerad Vetenskap bedriver rasistisk propaganda mot människor med s.k. ”genfel”.

 1. Bonnierpressen har aldrig brytt sig om fakta. Det ligger inte i deras intressen. Utan det handlar enbart om att fånga upp läsarintresset med flashiga bilder och intressanta historier och påståenden som säljer men som sällan har något relevant faktaunderlag.

  1. Jag tror att de försöker skapa konflikt. Vad som ligger bakom denna konfliktskapande lögn kan man fundera på. Kanske det kan vara någon slags konfliktagenda för att skapa osämja mellan olika grupper. En vilja att gruppolarisera samhället?

   De har gjort samma sak länge, mellan män och kvinnor, hetero och homo, mellan gamla och unga, arbetare och företagare, mellan kapitalister och kommunister. De tycks leva på konflikt mellan olika grupper/folk/länder.

   Kanske lever girigbukarna på konflikter? – Vad är då svaret? Fred, naturligtvis. Vad vore det värsta för dem? Världsfred, naturligtvis.

   På tal om världsfred så har Svenska Freds startat en insamling för världsfred, men väldigt få skriver om den, eller länkar till den, eller sprider den.

   https://www.svenskafreds.se/upptack/fred-och-sakerhet/nu-kickstartar-vi-varldsfreden/

   Varför?

  2. Jag har forskat lite. Att Blå ögon ser blå ut beror på Tyndall-effekten. https://en.wikipedia.org/wiki/Tyndall_effect#Blue_irises

   Tyndall-effekten påminner om Rayleigh-spridning som ger himlen dess blåa färg.

   Ögat har inget, ett eller två olika pigment, ett brunt och ett gult. Bruna och guldbruna ögon har båda pigmenten. Gröna ögon har enbart det gula pigmentet som i kombination med Tyndall-effekten skapar ett grönt utseende.

   Brunt när man målar är en blandning av svart (vilket inte brukar räknas som en färg), samt färgerna rött och gult, eller ”zom den dyska flaggan” som Werner & Werner skulle ha sagt. :-)

 2. Du har helt rätt!
  Konflikter och motsättningar säljer som smör. Egentligen är det sjukt, att man utnyttjar människors behov av nyfikenhet och vetgirighet i sitt sökande efter information och kunskap, men i stället ger dem lögner, halvsanningar, manipulation, propagandastyrningar och allmänt slaskfoder. Utan att de har förstånd att inse och reflektera över det.
  Det är något alldeles förskräckligt hur det tuggas runt med tex klimatpropagandan som satt skräck i nästan hela Europa nu och varför just nu, men inte för ett par år sedan. Miljontals människor är ute och demonstrerar och man t.o.m uppmanar vuxna att ansluta sig till proteströrelsen. Man frågar sig vem det är som påkallat den uppmaningen och varför den ska åtlydas och vem som tjänar på det? ”Globalisterna” . Folk är som tokiga. Allt är uppiskat av etabisemangsmedia som har förvandlats till rena dårhuset.

  1. Nyligen snubblade jag över en konspirationsteori som verkar helt otroligt korkad, men ändå fullt möjlig, vad gäller det här konfliktskapandet i toklandet Sverige, som ev. kan ha kopplingar till Bonnier-tidningen Illustrerad Vetenskaps rasistiska angrepp på blåögda.

   ”What the heck is Barbara Spectre’s motivation – YouTube”

   Killen tycks mena att det kan vara en sjuk form av hämnd och rasism mot arier som bottnar i Hitlers medvetna försök till främjande av just blåögdhet och blondhet, samt utrotningen av det typiskt icke-ariska.

   Nazi-sionisternas hämnd att infiltrera våra samhällen, ta över medier och skapa massinvandring och multikulti med de mest extrema formerna av sekterism, samt konflikter (s.k. trolling) mellan olika grupper, blir då helt logisk.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s