Klimatdemonstraterna har börjat förstå vilka som lurar dem

Klimathotet är vetenskapligt evident och kräver beredskap. Både s.k. ”klimatförnekare” och s.k. ”klimathotare” kan vara helt eniga i den sakfrågan, även om de har olika åsikt i detaljerna om vad vi vet om klimatet.

Människorna i klimatdemonstrationerna, samt de som raljerar över dem, kan tillsammans ha förstått vilka som lurar dem, samtidigt som dessa höjer sina egna löner och sänker sina egna skatter(värnskatten). Klimatdemonstranterna såväl som ”Klimatförnekarna” har förstått att det finns en liten klubb som bedrar dem, samt att denna lilla elit försöker skapa konflikt mellan dem.

Samtidigt som fåtalet krösusar ökar sina förmögenheter, flyger privatjet i vräkig förstaklass, säljer ut folkets bunkrar, samt skaffar sina egna privata bunkrar, men ändå talar om ”tillväxt”, samt fullt medvetet sprider barnavlande extrema sekter till jordens alla hörn, segregar dem och skapar ojämlikhet, vilket kommer öka konflikterna och skapa mer utsläpp, så ska alltså hela mänskligheten sänka sin välfärd och sina utsläpp?

Greta Tunberg har noterat det och jag har noterat det länge. Klimathotare såväl som klimatförnekare har noterat det. Ekvationen går inte ihop. Det är dags att bli förbannad.

Bild på en förbannad Greta Thunberg med pekfingret mot makthavarna

Lögnerna från politikeradeln, mätdata och policy går inte ihop… såvida inte eliten är komplett dum i huvudet, eller medvetet ljuger, eller ev. likt Dr. Strangelove planerar ett värlskrig och masslakt av aldrig skådat slag i världshistorien, medan eliten ska leva under jorden i flera hundra år efteråt, d.v.s. ett krig som kommer få de senaste decenniernas massmord av vuxna och barn i MÖNA, eller smältande glaciärer, att blekna i jämförelse.

Massmorden, som skapades av det militärindustriella komplexet i väst, Israel, Saudiarabien, USA och proxy-terrorister i MÖNA, vilket skapat massmigration bort från eländet, är givetvis riktigt djävla mentalsjuka, men den andra planen som de har är så svårt mentalsjuk att den är svår att ens föreställa sig för en mentalt frisk människa utan insiderinformation från ex. Daniel Ellsberg.

George Soros, som alltid har uppfattats som en gud bland de som vill öppna alla gränser på vid gavel åt bankerna, är bundis med ”det öppna hjärtats” politiker, som av en händelse har fått feta arvoden på bank of America Merril Lynch, efter utfört uppdrag, och Soros har precis blivit storägare i kolkraft i USA.

Det är något som inte stämmer, och klimatdemonstranterna, de av dem som fortfarande betraktar fulmedia, har börjat förstå att något inte stämmer. Något stämmer inte. Och varför talar dessa medier aldrig om världsfred? Är det för att de ägs av det militärindustrioella komplexet?

Demonstranterna vill nu veta vilka som egentligen ligger bakom IPCC och den s.k. ”vetenskapen”. De vill veta om elitens plan är att fortsätta ljuga dem rakt upp i synen om klimatet, via de medier som eliten äger och kontrollerar.

De vill veta om eliten ska fortsätta med sina krigsförbrytelser och massmord, medan de ska ta ifrån folket rösträtten, fastän fria val knappast har någon effekt på politiken längre. De vill också veta om folkets verkliga hjältar, d.v.s. de som avslöjar elitens lögner, ska släppas fria.

Bild på Paul Craig Roberts
”När ett lands regering och media inte gör något annat än ljuger dygnet runt, hur kan då demokrati existera?. Klart att den inte kan det.”
/Paul Craig Roberts (Källa: OpEdNews 12/5/2017)

”When a country’s government and media do nothing but lie 24/7, how can democracy exist? Clearly, it cannot.”
/Paul Craig Roberts (Source: OpEdNews 12/5/2017)

Mer intressant om Klimatdemonstrationerna:
https://mjvuppsala.wordpress.com/2019/08/26/global-week-for-future-uppsala/
http://www.klimatsamling.se/globalstrike/
http://supermiljobloggen.se/nyheter/2019/09/stora-klimatstrejkerr-20-och-27-september
https://klimatsverige.se/kampanjer/global-week-for-future-20-27-september-2019/
https://www.globalpolitics.se/klimatstrejken-blev-en-valdig-framgang-vad-ar-nasta-steg/
http://www.socialisterna.org/historisk-earth-strike-skakar-makthavarna/

Övrigt:
https://www.nyatider.nu/frankrikes-utbildningsminister-ger-klimat-greta-mothugg/
https://gemensam.wordpress.com/2019/09/11/klimatomstallning-ar-tekniskt-latt/
https://www.klimatupplysningen.se/2019/09/27/vad-far-vi-klimatpengarna/

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s