Bingo för Bingo-folket! – Men ingen märker något. Ingen bryr sig.

Världens energikonsumtion stiger i ungefär samma takt som befolkningsökningen. Klart att ökad energiförbrukning alstrar värme. Motorer, koleldning och oljeeldning alstar värme, så även kärnkraftverk som släpper ut 2 gånger mer värme än den el de producerar. Även den elen blir naturligtvis till värme hos konsumenterna, men ingen märker något. Ingen bryr sig. Bingo är viktigare. Bertil fjorton…

Elbilen kommer således alstra lika mycket värme, eller t.o.m. mer värme än ottomotor-bilen, om den inte laddas med egna solceller förstås, å vetikatten om inte det också alstrar värme på solcellerna och i batteriet egentligen, precis som den tillväxande mängden svart asfalt, mörkbrun jord och svarta tak?

Klimatsekten, som ylar om ”klimatförnekelse”, på ett sätt som får den spanska inkvisitionen att blekna, mot människor som alls INTE förnekar att klimatet blir varmare, talar i tungor unisont om att CO2 värmer upp haven, men vad gör den mänskliga värmeproduktionen då? Runt kärnkraftverken är vattnet tropiskt!!! Är klimatalarmisterna numera emot ökad population eller kärnkraften? – Nejdå. Detta syns INTE på några plakat. Ingen märker något. Ingen bryr sig.

Tjernobylkatastrofen förstörde en yta lika stor som Götaland, och i Fukoshima hade vi tur. TUR!? Men ingen märker något. Ingen bryr sig numera, förutom kanske Tage Danielsson och Birger Schlaug.

Bild på ett öppet öga med upplyst pupill.

Och tittar man på himlavalvet efter en dags flygningar över denna ständigt ökande population, som har gjort om snart sagt all skog till inrutade giftbesprutade spannmålsodlingar för ökad korpulens, så har man framåt kvällen givetvis skaffat sig en gigantisk väv av kondensstrimmor som ofta har spridit ut sig och ligger över jorden likt en filt, innan kylan på baksidan av planeten gör sitt intåg och ännu mer fukt binds i de ulliga fluffiga molnen som skimrar i rosa i solnedgången p.g.a. små trevliga aerosoler.

Bild på babian med baksmälla
Är det jag som är dummare än en babian?

Ingen märker något. Ingen bryr sig, förutom de stackars förskrämda söta tanterna som fastnat i Youtube-klickbeten och därför tror att eliten besprutar sig själva, sina nära och kära, med gifter och virus, men tanterna är på samma vis alltför oförmögna att få tummen ur arslet ändå, förutom i undantagsfall och ev. ställa sig på darriga reumatiska ben på stan, med ett plakat som naturligtvis får vanligt folk, som inte har sett samma klick-beten, att bli helt säkra på att de söta arga små tanterna har blivit komplett dementa.

CO2, i en halt av en millimeterstor punkt i nedre delen av ett 2,4 meter högt diagram, är alltså boven? – Tillåt mig vara skeptisk, men detta ökande antal av kondensstrimmor, som brukar vara inledningen på molnbildning är jag personligen betydligt mer intresserad av, men inte p.g.a. att de går i kors på olika rutter eller parallelt på samma kurser, eller tillfälliga avbrott i olika luftmassor, men snarare beroende på antalet och deras enorma längd.

Ett intressant klimat-experiment inträffade när ett gäng mediokra araber överlistade hela USA:s flygvapen och underrättelsetjänst, precis under en övning som, lägligt nog, gjorde terrorattacken fullt möjlig, och då fem israeler highfivade glatt utklädda till araber och filmade eventet som faktiskt redan hade visats på film, fast inverterat, och World Trade Center 1, 2 och 7 därefter, i perfekt 2/3-dels frittfall-hastighet, föll ihop till en nästan perfekt skrothög och betongen pulvriserades i ett gigantiskt damm-moln på ett mycket intressant, ja nästan magiskt vis, medan alla helt glömde bort 2,3 biljoner dollar, som granskades exakt där Pentagon träffades mycket precist av ett … passagerarflyplan styrt av fler vilda araber, med en enorm flygförmåga och träffsäkerhet … och alla i hela världen fick betala försäkringskalaset på sina försäkringar…

Pinoccio med lång näsa och texten "Faktiskt?"
Lögnare kan få väldigt långa näsor.

… men då ställdes faktiskt flygrafiken in i några dagar. Det var det ett bra experiment. Koldioxid-halten var givetvis i princip konstant de dagarna, men dagarna blev varmare och nätterna blev kallare ändå… Hmm… Kan det finnas ett samband här? Men ingen märker något. Ingen bryr sig, förutom kanske Greta Thunberg som faktiskt tar cykeln och segelbåten, samt vissa galna vetenskapsmän som föreslår att vi ska bespruta himlavalvet med svavelsyra, istället för att skapa nedväxt till balans med naturen.

Kanske vi bör flyga på morgonkvisten fram till middagstid, istället för på eftermiddagen och kvällen slår det mig plötsligt.

Men fulmedia och dess lakejer tjatar oförtrutet likt papegojor, med helt uppenbara pseudovetenskapliga argument, som man enkelt kan avslöja som osanna. Folken sitter bänkade på första parkett och hjärntvättar sig med eländet. Tungsint i ångest förfäras de av varmt väder och storm, utom när det är kallt eller stiljte naturligtvis, för då gör man andra viktiga saker naturligtvis, med Rolandz positivitet, som ex. att titta på matlagningsprogram, spela bingolotto, sjunga grotesk allsång tillsammans med ett Grotesco belagda med munkavle för att ingen sekterist ska bli kränkt, eller kolla på porrig tatuerad realityshow, polisjakt i Australien eller slötitta på fotboll.

Eller så förfasas Bingo-folket över att lagliga patriotiska män, som bryr sig om nationen, samhället, framtidens generationer och demokratin, har automatvapen hemma, efter en tafflig falskflagg-operation med paintballmarkör i Nya Zeeland, allt medan bomberna från svenska drönare faller i Mellanöstern på oskyldia barn, som först skrikandes i obeskrivlig smärta har könsstympats rituellt, samt sedan slits i bitar på riktigt, samt sedan frågar sjuksköterskorna när de kommer få nya armar och ben, men inte en djävel märker något. Ingen bryr sig, utom kanske kommunisterna och Svenska Freds som mörkas eller förtalas i krigsbankirernas fulmedia.

Vissa av de dödades anhöriga ger sig givetvis av till EU lever på bidrag och skaffar sig vapen och bomber, fast beslutna om att hämnas, men ingen märker något. Ingen bryr sig. Folk kan t.o.m. bli arga om du visar dem evidensen för att något förmodligen inte står rätt till. Det kan liknas vid att ta snuttefilten från ett barn. Den fulmedia-programmerade reaktionen: -Nazism! Rasism! Kommunism! …men aldrig säger någon -Imperialism! Massmord! Islamism! Sionism! Sekterism!

Men det är väl klart att Bingo-folket bryr sig om politiken ibland i alla fall? Jodå. Mangrannt lyder de medierna i valtider naturligtvis. Då. Ja. Då, efter att ha betraktat monopolkapitalets ful- och fjoll-medier och en icke-granskande ”Public Service” som undviker alla viktiga frågor, så går Bingo-folket och röstar, antingen på kaviarvänster för EU eller kaviarhöger för EU, eller andra förvirrade flaggviftare som inte helt vet om de ska vifta med den svenska flaggan, den nazi-sionistiska flaggan eller med EU-flaggan.

Picture of pigs eating manure coming from a TV. Text suggesting reasons. Mommy and daddy did it? New masters does it too? Creating emotions & is irresistible? Easy access & Steady flow? Avoiding own thought? Easy to swallow? Easy to puke on others? Satisfies curiosity comfortably? Fake sense of social life? Distracting from suffering? Perverted sadomasochism?

På vilka röstar då Bingo-folket? Jo. På exakt de politiker som skapar exakt det problem som folket gnäller på givetvis. 99% röstar givetvis på ett av de 8 krigshetsande tillväxt-partier, för fortsatt EU-medlemskap och slakt av oskyldiga barn.

Ytliga narscissistiska storvulna psykopater visas upp i de krigshetsande bankirernas fulmedier vart enda år. Gillar du inte ”de goda” bankirlojala partierna så förväntas du rösta på de som fulmedierna har valt att spotta på, ex. ”de onda” nazisterna, vilket tant Roberta Gustavsson faktiskt gör tillsammans med ca 0,03% av befolkningen.

Skulle någon mot förmodan börja vakna och bry sig om barnen på riktigt, så är chansen ändå enorm att den yrvakne inte fattar de enklaste och mycket hållbara anledningarna för nya partier som valsamverkar.

Bingo!

Bild på liggande Buddha-staty
Meditera på saken kära Bingo-Berra och Bingo-Berta!

2 reaktioner till “Bingo för Bingo-folket! – Men ingen märker något. Ingen bryr sig.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s