Tragikomik – Journalist-miffon med psykopatisk läggning startar Medietikens förvaltningsorgan (MeFo)?

”Medieetiskt råd leds av uthängningprofilen Robert Aschberg och vänsterradikaler”
Källa: https://www.nyatider.nu/medieetiskt-rad-leds-av-uthangningprofilen-robert-aschberg-och-vansterradikaler/

Tanken är, hör och häpna, att fulmedierna ska reglera sig själva:

”Också Journalistförbundet välkomnar utvidgningen av det självreglerande medieetiska systemet.”
Källa:; http://www.publicistklubben.se/2019/09/16/medieetisk-historia-nar-mefo-bildades/

Nya Tider påstår att MeFo är ”vänsterradikaler”, men jag skulle vilja påstå att detta är en oetisk lögn av Nya tiders klantiga journalister. MeFo-miffona vill säkert gärna kalla sig för både ”vänster” och ”radikaler” för att vilseleda den riktiga och radikala vänstern, som är radikalt vänster socialpolitiskt.

MeFo-miffona är, i min mening, istället en slags globalistisk kaviarhöger för massmigration i syfte att slå sönder sammanhållningen människor emellan i Sverige kulturellt, eftersom de sannolikt är djupt insyltade med kriminella bankirer och nazi-sionism, vilka lever på att folken är splittrade i konflikter, vilket i min värld är raka motsatsen till en riktig radikal vänster för fred, nationell demokrati, harmoni och ökad jämlikhet. Jag anser alltså att de utgör den massmediala delen av fascismen.

Bild på Georgi Dimitrov
”Fascismen är den öppna terroristiska diktaturen från finanskapitalets mest reaktionära, chauvinistiska och imperialistiska element”
/ Georgi Dimitrov

Deras massmediala arbete medför INGEN radikal vänsterpolitik i traditionell vänsternationell mening, men raka motsatsen. De förtiger/förhärligar Israels etniska rensning och Nato/EU-imperialismen. De kallar extrema islamister och krigsförbrytare som vill störta demokratin i Syrien för ”moderata rebeller”.

Journalistkårens eget fack kritiserar inte spektaklet, men sticker alltså istället upp tungan djupt upp i tarmarna på hela Miffo-arselberget. Varför då? Tja. – Det är väl sannolikt en del av samma korrumperade hydra som i decennier ljugit i kör dygnet runt.

De ska nu alltså bli ”självreglerande”. – Sug på den du!

Visst är det tragikomiskt, men det kan eventuellt lura de lättledda. Så gott folk, fundera gärna på vad soldathandboken säger om sådant här! https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2018/01/05/konspirationsteori-gamla-och-nya-soldathandboken-om-desinformation-och-hur-den-pa-ett-markligt-vis-forandrats/

Om, mot förmodan, dessa miffon skulle inse sin egen belägenhet så ställer jag givetvis upp som djävulens advokat och erbjuder lösningar som gör att det hela inte slutar i ett gigantiskt gapskratt.

 

2 reaktioner till “Tragikomik – Journalist-miffon med psykopatisk läggning startar Medietikens förvaltningsorgan (MeFo)?

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s