På tal om fattigdom och arbetslöshet. För ett antal månader sedan träffade jag Jesus.

En kritiker menar att mitt politiska arbete har varit olönsamt för mig som är ingenjör. Kritiken är korrekt i sak. I en kalkyl menar kritikern att jag lätt skulle kunna lägga undan ca 10’000 kr/mån, utan att ens leva snålt, med ett vanligt arbete som ingenjör. Kritikern menar alltså att det sedan 2004, då jag hade min sista ”riktiga” anställning på heltid, skulle bli ca 10’000 x 15 x 10 = 1’500’000 kronor.

Kalkylen tycks stämma någorlunda. Jämfört med folkets låga motivation att ge mig donationer, eller att ge röster till partiet för att på så vis mig ge ett ”skapligt” arvode, så har det politiska arbetet absolut inte varit lönsamt för mig hittills. Kritikern har helt rätt i sak. Att försöka rädda er alla och framtidens generationer från den ohederliga politikeradeln, som sitter i bankmaffians knä, har verkligen inte varit lönsamt ekonomiskt. Det slår mig att ni kanske är nöjda med det globalistiska bedrägeriet? Är ni det?

Nåväl. Jag har nu t.o.m. gått en ”gratiskurs” i att återvinna mat i de plastiga sopberg som de välbärgade/slösaktiga människorna skapar. Många av människorna, särskilt de som skaffar en strid ström av barn eller överbelånar sig, kommer sannolikt snart bli tvungna att göra precis så, när de bankir-lojala politikerna vräker dem från deras överbelånade hus, när de inte längre kan amortera på de astronomiska lånen som de tagit av bankmaffian, eller när bidrag, löner och pensioner inte kommer räcka att föda familjen med, eftersom kommunpolitikerna slösat bort kommunernas pengar på olika galna projekt. Ja. Ni har säkert lagt märke till kommunernas idioti runtom i landet, eller? Eller har ni märkt att kaoset ökar?

På tal om fattigdom. Jag slog faktiskt följe med en kille, med solpanel på sin ryggsäck, i två dagar. Han hade en aura av Jesus-energi. Jag ville lära mig vad han kunde och vad han hade för visdom. Det var mycket intressant. Han hade solceller som laddade hans mobiltelefon, som saknade sim-kort.

”Jesus” sade att han bara slog på den för att skicka e-post där det fanns gratis  Wifi och han verkade vara rädd för pengar, kanske för att de har med bankmaffian att göra? Hursomhelst bestämde jag mig för att komplettera hans mat med vitaminrika apelsiner och broccoli, så han slapp röra vid pengar, men ändå fick en fullgod kost tillsammans med det han hittade i soporna.

Han tackade med en sådan glädje att jag blev helt förstummad, som om jag och broccolin och apelsinerna var en gåva från Gud Fader själv, men det är klart att smaken av dessa vitaminer, som sällan hamnar i soporna, måste ha varit ett slags himmelrike för honom och märkligt nog kunde jag känna hans glädje och upplevelse av himmelrike samtidigt.

Sällan har jag känt sådan inre tillfredsställelse som när jag gav ”Jesus” apelsiner och broccoli, men det var nog inte Jesus reinkarnerad, för han ville inte ha vin, men vilken tacksamhet och vilken fantastisk lärdom för mig. Finner ni någon med Jesus-lik aura vid era sopberg, så tag tillfället i akt att lära er något! Prova att ge dem exakt vad ni tror att de behöver!

Det är ingen lärdom i multiplikation eller exponentialfunktion, men en annan högre visdom som är svår att sätta ord på. Jag fick något tillbaka. Det ökade min motivation i mitt politiska arbete för en bättre värld för framtidens generationer och en värld, i vilken även Jesus-lika anspråkslösa personer får apelsiner och broccoli varje dag, om de vill ha det. Ett mer jämlikt samhälle med välfärd, där alla har bra ekologisk mat, även ”Jesus”.

Många skulle nog påstå att ”Jesus” inte utförde ett ”arbete”, men jag ser det inte så. För mig är de som skapar onödigt arbete, eller slösar bort pengar på onödiga ting, skapar ojämlikhet, inte donerar till goda saker, röstar för psykopati, eller avlar fram för stora familjer, de som förstör för oss alla och framtidens generationer, inte ”Jesus”. Han försöker, i min mening, rädda oss alla genom att minska överkonsumtionen. Ett mycket viktigt arbete.

”Jesus” bad mig att inte namnge honom. Kanske vill han inte bli korsfäst av girigbukarna igen och få en massa människor att tro att han gjorde det för deras egna synder skulle kunna förlåtas? Uppenbarligen förlåter man sina egna synder bäst genom att försöka göra rätt istället för fel och kompensera sin ondska och när man har gjort det så än man givetvis förlåten.

6 reaktioner till “På tal om fattigdom och arbetslöshet. För ett antal månader sedan träffade jag Jesus.

 1. Skit du i framtidens generationer. Det lär de få sköta själva. Försök i stället leva här och nu och göra det bästa åt saken för dig själv. Det är tyvärr så samhället fungerar på alla nivåer. Ingen tänker på samhällets bästa eller på sin nästa. Eliten bara roffar åt sig för att bygga upp sin personliga ekonomiska trygghet och framtid.
  De struntar i gräsrötterna som de parasiterar på och skänker bort vår tidigare uppbyggda välfärd till vansinnesprojekt.

  1. Det är lätt att bli likgiltig, men på något vis är det värre än hat. Den som har drabbats av hat bryr sig och kan ledas rätt.

   Den som har drabbats av likgiltighet kan varken leda eller bli ledd, men liksom katatoniskt sitta och vagga framför en dumburk eller en klagomur. Det är en vandrande död. Det är värre än hat.

   Det är lätt att halka in på hat men det leder oss inte till ett harmoniskt tillstånd. Därför skadar det oss själva och andra delar i vår gemenskap. Det är som att ta en glödande kolbit och försöka kasta den mot någon. Vi bränner oss själva. Bättre än hat är satir. Den ger oss en kanal att börja skratta åt idiotin, att få folk att se det löjliga och börja älska skrattet, istället för att hata de vi skrattar åt.

   Vi är alla en del av den gemensamma välfärd vi har. Vilka skapar vår välfärd? – Vi själva naturligtvis, men även vår familj, att vi inte avlar för många barn, vår vänkrets, vårt grannskap, vår stadsdel, vår stad, vår kommun, vårt landsting, vårt land, vår världsdel, vår värld, och vårt universum.

   Alla har bidragit till vår välfärd och det tillstånd som världen befinner sig i, vare sig vi vill se den saken eller ej.

   Vem har valt psykopaterna som förstör välfärden? Folket. Så skyll inte enbart på psykopaterna! De rår inte för folkets naivitet och brist på skepticism.

   Helhetens välstånd hänger på de ingående komponenterna. Du är en viktig del av helheten.

   Visst måste vi tänka på oss själva, ta ut kontanterna från bankirernas banker, bunkra förnödenheter, växla till landsvalutor vars ledare inte förstör dem, förbereda försvaret av oss själva, när psykopaterna skapar det kaos som de profiterar på kortsiktigt, men vi ska inte enbart tänka på oss själva kortsiktigt, för då blir vi ju faktiskt exakt som dem!

   Varje individ som tänker på sig själv kortsiktigt inom den gyllene regelns ramar gör rätt, men det är ännu mer själviskt av oss på lång sikt att tänka större. Vissa kallar det altruism, särskilt när de helt struntar i den viktigaste delen, d.v.s. sig själva, men balanserad egoism och altruism är i själva verket en mycket hög och medveten form av egoism.

   Den som hjälper sin omgivning att bli lugn, få mod, odla medkänsla och bli upplyst, får dem att rösta mer rätt än fel, tänker faktiskt på sig själv och på alla ingående komponenter, där en av dem är du.

   Den som gör det ofta och effektivt är således allra mest en egoist och faktiskt allra mest en altruist samtidigt om partiet denne stödjer bryr sig om helheten och sanningen.

   Allt är vunnet i varje ögonblick som vi gör rätt. Det är en s.k. ”win-win”, en synergieffekt. Motsatsen leder till krig. Från historien vet vi att ingen kan räkna sig som vinnare utom bankirerna.

   Men att vara skyldig till massmord och vara hatad av alla som har drabbats av krigen leder naturligtvis inte till verklig lycka för bankirerna heller. En psykopat kan inte känna verklig lycka.

   Den girige bankiren kommer i sitt falskmynteri alltid vara under stress, känna rädsla, vara orolig, ljuga, aldrig bli upplyst och se sig själv som fattig. Det är en sjukdom.

   Och det är därför de mentalt friska, men ekonomiskt fattiga ibland vill ge mig donationer, och jag ibland säger nej till dem, medan man aldrig ser röken av donationer från de s.k. ”rike” som är mentalt sjuka inuti och enbart donerar till korrupta kycklinghökar, som skapar krig och mer pengar till de girige som investerar i krigsindustrin.

   Kycklinghökarna vill inte riskera livet på sig själva i sin feghet och därför har de en rigorös säkerhetsapparat runtom sig själva, i rädsla för alla de som har all rimlig rätt att vilja avrätta dem för massmorden som de skapar ihop med bankirerna.

   Det är lätt leda folk rätt till att finna och rösta på bättre partier och bättre kandidater för fred och välstånd åt alla. Mycket lätt. Det är lätt att stödja dem. Mycket lätt. Det är lätt att göra det varje dag när du stöter på folk helt naturligt. Det är en mycket trevlig sysselsättning som ger ditt liv mening.

 2. Finns det något rimligt skäl att bry sig om vad de säger eller skriver i sina propagandabrochyrer, tidningar och linslusprogram i TV? Om de inte bryr sig om oss, varför ska vi då bry oss om dom, vad de säge och yttrar. Dessa vidriga ”samhällsfördärvare”.

  1. De narcissistiska politiska samhällsfördärvarna är inkompetenta och har valts in av ett idol-dyrkande okritiskt opolitiskt inkompetent folk. Hur ska de veta att de är politiskt inkompetenta?

   Föreställ dig att du är riktigt djävla inkompetent på politik! Hur ska du då veta om att du är inkompetent? Det krävs exakt den politiska kompetens som du saknar för att kunna förstå att du saknar den.

   Ska man hata inkompetensen eller tålmodigt upplysa de som är inkompetenta? Det är ett val. Jag har valt det senare. jag tycker att det är ett mentalt friskt val. Vad tycker du?

   Till de som säger till mig att de inte förstår politiken och ändå går och röstar så säger jag till dem att höja sin kompetens via Vetenskapliga partiets hemsida och andra sidor med öppna kommentarsfält där sanning får tillfälle att skiljs från lögn och där det mesta får kritiseras, INNAN de går och röstar, samt om de inte förstår ändå, trots goda försök, att de då INTE bör rösta, eftersom de då riskerar att välja in psykopater, som är mycket duktiga på att manipulera människor, som därför skadar dem och samhället. Den logiken fattar de oftast.

   Och det var svaret på din fråga. Nej. Man ska inte bry sig om deras lögner, men exponera dem och deras lögner inför människorna så effektivt man bara kan nå ut till dem, ex. genom satir eller annan upplysning som källhänvisas: https://vaxjopartiet.wordpress.com/2018/08/05/kritik-vaxjo-var-aldrig-europas-gronaste-stad-far-nu-plats-33-av-290-vid-svensk-granskning/

 3. Att försöka upplysa de politiskt ”inkompetenta” är långsam självdestruktion och självplågeri. Ett evigt hopplöst lidande utan ände, som kommer att bryta ner varje uns av livskraft hos den som försöker sig på. Skåda verkligheten och du kommer att spy!
  Det går inte på något sätt att få folk att vilja ägna sig åt politiskt intresse eller övertygelse som inte har fått den vederkvickelsen med sin uppväxt eller alls vill det själv. Det är något som måste mogna fram från varje person inom henne själv som en drift och behov av att förstå och förändra världen, sin situation, sitt samhälle och kunna se samband. Politik är ett intresse bland andra inget annat. Försök aldrig pådyvla någon ett intresse som de inte från börja har med sig.

  1. Jag upplever inte mitt tålmodiga arbete som självplågeri. Kanske för att jag inte pådyvlar folk vad de ska tycka, men ställer frågor och informerar om evident verklighet och gillar dialog?

   Det slutar ofta i att folk vill exakt det jag vill… i alla fall tills de fortsätter hjärntvätta sig med fulmedia igen, misstänker jag. Där går förtåndet förlorat igen.

   Och det är därför jag anser att dialogen, människor emellan, är så viktig. Vi har alla nästa samma intressen till 90%.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s