Kritik – Mohamed Omar – Vad vi kan lära oss av kramkalaset med IS-imamen

När IS-imamen Abo Raad frihetsberövades av Säpo så blev Mohamed Omar glad. Äntligen visade Säpo lite stake, tyckte Omar. Omar trodde att det åtminstone fanns en mikroskopisk chans att IS-imamen skulle utvisas.

Omar inser nu att han varit alltför naiv. Han menar att sossarnas Sverige daltar med islamister och att det inte tycks spela någon roll hur många terrorattacker och annat hemskt som händer både här och i världen.

Kritiken riktas mot de s.k. ”Socialdemokraterna”, förmodligen p.g.a. pengar från högerns propagandister, men dagens daltande med islamister av S är faktiskt inte ensamt S fel. Fascismen, korruptionen, krigsförbrytelserna och den öppna terrorismen mot suveräna stater utgörs av en mångfacetterad högerhydra, där S enbart är ett huvud på  den hydran.

Detta tycks Muhammed Omar glömma bort … till synes för pengar… från ”Det Goda samhället” där Patrik Engellau är ansvarig … och sannolikt arbetar för sin egen aktieportfölj och för svenskt näringsliv, alltså för ca 1-10% av befolkningen.

I övrigt var det en intressant artikel som jag läste på Newsvoice.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s