Sveriges utrikesminister Ann Linde välkomnar statskuppen mot demokratin i Bolivia

”Sveriges utrikesminister Ann Linde välkomnar statskuppen i Bolivia. I en intervju med TT säger Ann Linde att hon ser positivt på det som har hänt. Samtidigt har vänsterpolitiker och aktivister från ursprungsbefolkningen börjat utsättas för kidnappningar och mord.”
Källa: https://svensk-kubanska.se/sveriges-utrikesminister-valkomnar-statskuppen-i-bolivia/

Kommentar: Tja, kan man vara med och bomba Libyen till stenåldern åt sekterister, sälja drönare till sekteristiska diktaturer som ska bomba skiten ur Jemen med dem, eller om man kan ha kramkalas med sekteristisk IS-terrorism mot Syriens sekulära demokrati, så kan man väl stödja statskupp mot Bolivias demokrati också, eller hur? Men jag hoppas att fru Linde inser att snaran eller giljotinen kan vänta efter en Nürnbergprocess, eller en folkdomstol, om USA/EU/Israel-imperialismens massmord går under och vi får världsfred och demokrati igen. -Vafalls, har vi inte demokrati, nu när de s.k. ”Socialdemokraterna” sitter vid makten?

Bild på Paul Craig Roberts
”När ett lands regering och media inte gör något annat än ljuger dygnet runt, hur kan då demokrati existera? Klart att den inte kan det.”
/Paul Craig Roberts (Källa: OpEdNews 12/5/2017)

”When a country’s government and media do nothing but lie 24/7, how can democracy exist? Clearly, it cannot.”
/Paul Craig Roberts (Source: OpEdNews 12/5/2017)

7 reaktioner till “Sveriges utrikesminister Ann Linde välkomnar statskuppen mot demokratin i Bolivia

 1. Det ser inte bättre ut än att USA skrämt skiten ur sossarna. De har blivit lydiga hundar och ställer mangrant upp på USA:s politik oavsett vad imperialiststaten gör. Handlar det om mutor och korruption tro? Eller om rädsla hot eller andra påtryckningar om sanktioner om vi inte underkastar oss USA:s vilja, bank och kapitalhot när sverige är skuldsatt av den internationella privatdominerade bankmaffian eller utebliven teknologi.
  Vi får ju inte ens handla eller bedriva goda relationer och normala diplomatiska förbindelser med grannländer i vår närhet om det inte faller USA på läppen. Se bara på den gas-pipeline ryssarna ville dra genom Östersjön som USA hotade om. Det är fullkommligt sinnessjukt!

  Sossarna har blivit ett folkföraktat hot mot hela den svenska nationen och en utomordentlig fara för demokratin,och det nationella oberoendet. De lägger sig platt för EU:s överhöghet-utan något som helst motstånd. Inte heller mot storfinansens globalistiska intressen, som i grunden kommer att krossa allt vad demokrati och folkstyre innebär. Sosseriet och Liberalismens marknadskrafter är redan på god väg.

  1. Det är nog en kombination av mutor, hållhakar och hotelser, tror jag. Det bankmaffians psykologer tror fungerar. Fungerar inget av det så blir det mord, som med bra journalister och bra ministrar.

   Inte enbart sossarna underkastar sig USA:s och EU:s bankmaffia, hela 8-partiet gör det, även V och SD och majoriteten av småpartierna som säger sig vara emot EU, eftersom de helt evident saknar förstånd att valsamverka mot 4%-spärren, samt att de individer i småpartierna som inser idiotin ändå saknar förstånd nog att göra utbrytningar som valsamverkar mot 4%-spärren.

   Folket självt 99,9999% är givetvis också ansvarigt, eftersom de tar del av bankmaffians indoktrinering och följaktligen lyder och röstar på fortsatt EU-vurm och därmed röstar på fortsatt högerpolitik och det är därför Sveriges medborgare befinner sig i bankmaffians våld och förslavningen av dem ökar i omfattning konstant.

   T.o.m. vakna individer somnar in igen. https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2019/11/13/masspsykos-likheterna-mellan-sverige-och-invasion-of-the-body-snatchers-film-fran-1978/#comment-13643

 2. Jag tror att lidandet av ekonomiskt armmod skapar en socialist, eller möjligen en extremist eller radikal, medan en person som framlever sitt liv på gräddhyllan förvandlas per automatik till borgare eller liberal som tror på EU och USA eller fria marknadskrafter och globalism och om inte det hjälper så lär man förmodligen bli hjärntvättad av medierna eller i en politisk organisation där arvodena flödar.

 3. Jag är säker på att stora inkomstskillnader som uppfattas som orättvisor, göder exremism av olika slag. Det är precis det vi ser för närvarande. Det skapar illska hat och frustration i samhället och på nätet.

  1. Revolutionen mot överarvoderad politikeradel som Lindes sort kommer sannolikt inte sändas på TV. Den revolutionen kommer ske live i verkligheten i samtal människor emellan, kanske i protester som lamslår samhället, så att medlöparna som putsar skorna på makten tvingas sluta putsa maktens skor och själva måste ta ställning och börja koppla om kablarna i tankemönstret.

   http://www.satirarkivet.se/visa_atillo.asp?Sid=305&e=e001&Avdelning=1&Sidrubrik=&Bild=4&Visa=

 4. Alla dessa uttalanden ökar ju bara på denna skapade självdiskreditering av samma personer som skyfflas runt i korridorerna. Linde har övergått från sin vaccinationsagenda med hälsouttalanden där man skjuter in aluminium till att använda bly istället. De här är ett gäng pajasar.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s