Kritik – Integritetskräkning av Google – Avstängd GPS-funktion är inte avstängd alls + lösning

Psykopater har övervakat dig, fastän du har slagit av GPS-funktionen i din s.k. ”smartphone” och det finns en hemsida som evidensbaserar det, även om jag inte själv har provat den, eftersom den kräver att man kör Googles skripts. Källa: https://junkee.com/google-maps-has-been-tracking-your-every-move-and-theres-a-website-to-prove-it/39639

Bild på röda linjer mellan pukter på karta

Själv har jag alltid misstänkt detta och föreslår att man i alla system bör införa strömbrytare för wifi, kameror, mikrofoner och gps-chipp. Det borde faktiskt vara lag på sådana strömbrytare, anser jag. Jag har även föreslagit dedikerad, krypterad, datorkommunikations och röstningsdosa för ett tryggare kommunikation och en säker direktdemokratisk digital röstning.

Att telefonoperatörer lagrar nummer, samtal och platser som kan fås ut av polisen genom domstolsbeslut vid allvarliga förbrytelser, är i min mening en annan sak som kan vara värd viss integritetskränkning för medborgarna, så länge du INTE tror att ditt land blivit en fasciststat som saknar verklig demokrati och saknar en fungerande rättsstat förstås. Vissa intellektuella, både från högern och vänstern i USA, anser ex. att USA inte är en demokrati längre:

Bild på Paul Craig Roberts
”När ett lands regering och media inte gör något annat än ljuger dygnet runt, hur kan då demokrati existera?. Klart att den inte kan det.”
/Paul Craig Roberts (Källa: OpEdNews 12/5/2017)

”When a country’s government and media do nothing but lie 24/7, how can democracy exist? Clearly, it cannot.”
/Paul Craig Roberts (Source: OpEdNews 12/5/2017)

noam_chomsky_80x80
”Båda partierna har växlat ordentligt åt höger, Republikanerna är nästan utanför spektrumet. Den respekterade konservative kommentatorn Norman Ornstein beskrev dem, trovärdigt, som ett ”radikalt uppror” som i stor utsträckning har övergivit parlamentarisk politik. Demokrater är nu mestadels vad som brukade kallas för ”återhållsamma republikaner”. Det finns gott om bevis för att de flesta i befolkningen, i den nedre delen av inkomstspektrumet, effektivt berövas sin rösträtt – deras representanter uppmärksammar inte deras åsikter. Går man uppför inkomststegen ökar inflytandet långsamt, men det är endast vid den verkliga toppen som det har verklig inverkan. Plutokrati maskerad som demokrati.”
/ Noam Chomsky (Källa: Salon.com)

“Both parties have shifted well to the right, the Republicans almost off the spectrum. Respected conservative commentator Norman Ornstein described them, plausible, as a ‘radical insurgency’ that has largely abandoned parliamentary politics. Democrats now are mostly what used to be called ‘moderate Republicans.’ There’s ample evidence that most of the population, at the lower end of the income spectrum, is effectively disenfranchised – their representatives pay no attention to their opinions. Moving up the income ladder, influence increases slowly, but it’s only at the very top that it has real impact. Plutocracy masquerading as formal democracy.”
/ Noam Chomsky (Source: Salon.com)

Jag är benägen att hålla med. Det hela tycks även i Sverige ha urartat i en masspsykos som kan liknas vid ”Invasion of the Body Snatchers”. Att polisen i en fungerande rättsstat kan evidensbasera var människor har befunnit sig, vilket kan minska misstanken mot oskyldiga och kan sätta ljuset på misstänkta brottslingar i ett balanserat jämlikt samhälle med låg arbetslöshet, där ingen drivs till att begå brott, är väl inget problem för de flesta, men varför ska ett amerikanskt företag i USA, vars maffia-regim begår krigsförbrytelser även mot demokratier och stödjer extrema våldsbejakande sekter, veta exakt var politiska motståndare, fredsaktivister eller demokrati-förespråkare talar om, vad de planerar eller var de befinner sig hela tiden?

Det finns naturligtvis ingen anledning att det amerikanska företaget Google, NSA eller CIA ska veta exakt var alla befinner sig varje sekund, så vida någon inte själv har bett om denna ”service” av dem, samt är fullt medveten om den ”servicen” och alla dess nackdelar för demokratin och integriteten.

Så vad är då en intelligent lösning på integritets-problemet? – Jag har några förslag:

1. Var inte så Zucker-söt! Undvik alla plattformar som du vet är kontrollerade av intressen som inte bryr sig om din integritet!

Bild på Richard Stallman
”Tusentals turister fotografer sig själva på en trappa bara för att det var en filmplats. Så dumt. Faktumet att tusentals människor gör något utan anledning är ingen anledning för dig att göra det. Om du gör det så kommer du att få uppleva en sensation av ‘Så vadå?’ Det bästa av allt är att inte ha ett Instagram-konto, och du kommer undvika att bli påverkad av ‘påverkare’ Kom ihåg att Instagram är en annan tentakel av Facebook. Var inte så Zucker-klubb-sugare!

”Thousands of tourists photograph themselves on a stairway just because it was a movie set. How foolish. The fact that thousands of people do something for no reason is not a reason for you to do it. If you do do it, you will experience a sensation of ”So what?” Best of all, don’t have an Instagram account, and you will avoid being influenced by ”influencers.” Remember, Instagram is another tentacle of Facebook. Don’t be a zucker!”
/Richard Stallman (Source: Don’t be a zucker)

2. Om du anser att du måste ha en s.k. ”smartphone” så köp gärna en mobiltelefon med öppen fri hårdvara och mjukvara eller en som kan installeras om. Då behöver du inte logga in med ett e-postkonto på en plattform som inte kan skydda din personliga integritet, även om du kan använda Internet och kan ringa med den. (Att bankmaffian kräver ofri dold programvara för mobilt Bank-ID är inget argument mot att du alltid måste ha deras ”smartphones”, operativsystem eller browsers uppkopplade jämt. Men ok! Ha kvar bankmaffians programvara på din gamla telefon, men stäng av den och tag ur batteriet tills du verkligen måste använda den och bli inpejlad av dem!)

3. Om du vill fortsätta använda en övervakande telefon med övervakande operativsystem en stund till och där måste logga in med ett e-postkonto, så använd inte det e-post konto som du har loggat in med, i vart fall inte vad gäller privat kommunikation! Ladda istället ned appar med krypterad e-mail som ex. Protonmail som är baserat i Schweiz, eller TelegramX- eller Signal-apparna eller öppna en gratis WordPress-blogg och meddela dina vänner via nätet och i verkligheten om ditt byte, samt orsaken till detta byte! Er kommunikation är naturligtvis INTE privat om inte också de byter plattform till en säkrare plattform. Jag vet naturligtvis inte om Google är eller har installerat en trojan som övervakar dig ändå i operativsystemet Android, eller om tillverkaren till din ”smartphone” har ett hemligt chipp i den okända ofria kommersiella telefonen, men det är givetvis mycket möjligt att storföretag som ägs av bankmaffians psykopater inte respekterar sina kunders integritetskrav. Gör ens tillverkare av öppna fria chipp eller företag som inte publicerar koden det? Hur vet man det? Betrakta alltså denna kommunikation som övervakad ändå!

4. Skapa koder för olika saker med dina vänner, organisationer eller affärsbekanta, där inga telefoner är närvarande, så att ni kan kommunicera relativt öppet och fritt därefter, även om ni med all säkerhet är minutiöst övervakade! Kanske är detta det enklaste sättet, oavsett alla andra säkerhetsåtgärder?

5. Om du har ännu högre integritetskrav eller tror att rättsstaten och demokratin redan är borta, d.v.s. redan är gravt kriminell, så kan du avstå från mobiltelefon helt, likt Richard Stallman, skaparen av GNU som sedan blev GNU/Linux! …men arbeta fredligt och lagligt enligt soldathandboken och vänta med revolutionen tills en majoritet av folket förstår att de inte längre har demokrati!

che_guevara_80x80
”Där en regering har kommit till makten genom någon form av folkomröstning, falsk eller inte, och åtminstone bevarar ett intryck av rättsstatens principer, kan gerillans utbrott kan inte främjas, eftersom möjligheterna till en fredlig kamp ännu inte har uttömts.”
/ Che Guevara

”Where a government has come into power through some form of popular vote, fraudulent or not, and maintains at least an appearance of constitutional legality, the guerrilla outbreak cannot be promoted, since the possibilities of peaceful struggle have not yet been exhausted.”
/ Che Guevara

Enig. Freden måste komma först! Revolution och kräkmedel som dinglar i snaror, eller huvuden som rullar, är den absolut sista utvägen, när fredliga metoder möts med våld.

6. Besluta dig gärna för att all din kommunikation på nätet ska vara helt öppen efter dina egna modereringar, ex. via en öppen fri WordPress-blogg! Är all din nät-kommunikation öppen och publicerad så finns nämligen inte hemlighetsfaktorn och utpressningsfaktorn med i spelet längre. Då kan heller inte storebror förvanska eller shadowbanna/mörka din kommunikation utan din vetskap. Du kan nämligen betrakta den från vilken ”smartphone” eller vilken dator som helst för att verifiera riktigheten.

7. Överväg att ladda ner Tor och/eller VPN via din Linux-distribution.

8. Var stolt över att du är människa med fel och brister som inte gör allting perfekt i varje ögonblick, även om du kanske gärna vill göra det! Min gymnastiklärare kallade mig en gång för ”Mr Perfect” på skoj efter ett konditionstest, där min puls ökade till hög nivå vid ansträngning för att sjunka snabbt vid lätt belastning, men en ”Mr Perfect” finns naturligtvis inte. En människa som aldrig gör fel och saknar brister är ingen människa, men möjligtvis en robot eller någon slags zombie. Om andra påstår att du gjort fel, men du inte anser det, så stå på dig! Har du gjort fel, erkänn det, be om ursäkt, förklara dig, och gå vidare med positivitet och konstruktivitet! Framför allt se proportionerna, så att du inte låter psykopater driva gäck med dig så att du går över gränsen! Bankmaffian begår massmord på oskyldiga barn, krig som sliter dem i bitar. Gör du det? -Inte? Bra. Då är du kanske god? Nåväl sluta då rösta på EU/USA-bankmaffians spionerande lakejer! Rösta rätt!

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s