Kritik – Både Tino Sanandaji och Stefan Löfven är enögda

Visst är det ett intressant tokland vi lever i, där jag inte kan få varken arbete eller stöd från något enda jävla håll, medan bidragssystemen strösslar pengar på en Irakisk försvarsminister

Iraks försvarsminister är svensk medborgare och folkbokförd i Stockholmsförort

Iraks försvarsminister får bidrag från Försäkringskassan – polisen utreder flera brott

”I want to f*ck you sex sex sex” – Här ofredar Iraks försvarsminister den unga svenska mannen

”Kan komma till Sverige och göra vad som helst” – vågade inte vittna mot Iraks försvarsminister

Men jag måste kritisera faktafel från Tino Sanandaji, som av outgrundlig anledning använder CIA:s Zucker-bok. Saddam hade nämligen inga massförstörelsevapen. Källa: Hans Blix.

Massförstörelsevapnen fanns däremot på ”godhetens axelmakters” egna bakgård och utarmat uran-damm spreds till barnen i Irak genom projektiler av ”godhetens axelmakter”, INTE av Saddam Hussein och INTE av denne general som verkligen måste ha haft asylskäl till att börja med.

Att en irakisk general kan lura i Försäkringskassan rövarhistorier, medan Försäkringskassans egna psykopater jagar livet ur sjukpensionärer, såsom grisar jagas i boken Grisjakten av PC Jersild, finner jag inte märkligt, men det faktum att de INTE har lyckats fånga in en uppenbar bidragsfuskare tyder i min mening på någon typ av total inkompetens eller korruption.

Både Tino Sanandaji och Stefan Löfven bör kritiseras för enögdhet

Stefan Löfven har rätt i att samhällen med hög nivå av ojämlikhet skapar hög mordfrekvens/kriminalitet. Detta bekräftar vetenskapliga metastudier, även om Löfven vägrar inse det faktum att kriminella tenderar att vilja byta land, bort från länder där de är kända för polisen, vilket innebär högre andel kriminella bland migranter, vilket syns i statistiken som Löfven försöker dölja.

Tino Sanandaji, däremot, struntar fullkomligt i dessa vetenskapliga metastudier och väljer helt ovetenskapligt att enbart fokusera på det välkända sambandet mellan kriminalitet och migration, därmed gå högerns och Sverigedemokraternas enögda ärenden, som inte lär lösa ojämlikhetsproblemet.

För att lösa HELA problemet måste man lösa båda problemen. Man behöver en nationell politik som stoppar fusk, icke-barn och icke-flyktingar som vackert får utvandra eftersom de har ljugit OCH en politik som är vänster på riktigt, d.v.s. gå ur EU och beskatta monopolkapitalismen och återställa nationen. Alltså det som den globalistiska bankmaffian skulle hata mer än något annat, d.v.s. vänsternationalism, bort från det psykopatiska 8-partiets sjuka EU-vurm.

2 reaktioner till “Kritik – Både Tino Sanandaji och Stefan Löfven är enögda

 1. Jimmie Åkesson tog upp det faktum på Landsdagarna att ” Iraks försvarsminister kunde stå på F-kassans utbetalningslista för bidrag” medan cancersjuka nekas ersättning och tvingas ut i arbetslivet eller får sin rätt till ersättning indragen och tvingas till socialhjälp.
  Det visar på statsmaktens förakt mot de sjuka och hjälpbehövande.
  Man har i sitt dåraktiga oförstånd strösslat oerhörda skattemedel på invandring och flykting-humanism till priset av sänkt välfärd. Så nu har våra kommunpolitiker böjat skära ner vårdverksamhet på våra sjukhus och äldreboenden och annat, trots att man under många år sagt sig ha behov av att sattsa där. Det går helt emot vad man lovat och strävat efter.
  Det finns inga pengar till statsbidrag till kommunsektorn. Kommunerna går på knäna ekonomiskt.
  8 av 10 kommuner måste skära ner utgifterna hävdar man nu. Så nu har kommunen infört straffavgifter på 600 kr för uteblivet vårdbesök, hörapparater med avgift på 1500 kr, höjning av bussturer i Växjö kommun till 30 kr och dubblerat P-avgifterna stan i ett försök att finansiera budgetunderskottet. (i stället för att höja kommunalskatten).
  Man ska ha in pengar till sitt överdådiga nya kommunhus (som inte behövs). Vad är väl då inte bättre än att plundra de ekonomiskt svaga i första hand? Huvudsaken att inte eliten och de välbärgade ska behöva drabbas av kommunalskattehöjning?

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s